reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie dziekuje, a jakos ciezko bylo mi zaczac mierzyc :sorry: niestety mam problemy z systematycznym dzialaniem jak zaczne to juz jakos idzie tylko ciezko mi zaczac (od 2 miesiecy postanawiam yoge cwiczyc no mam nadzieje ze w ten weekend juz mi sie uda zaczac;) ). Mam dwa suwaczki bo zazwyczaj mialam cykle 27 dniowe a ostatni mialam 31 wiec tak ustawilam dla orientacji :-D

Rozumiem,tak myslałam. co do tempek pobądz trochę to dziewczyny cie namówią...hihihihii..ja właśnie zaczełam mierzyć....zobaczymy co z tego wyjdzie....

reklama
Rozumiem,tak myslałam. co do tempek pobądz trochę to dziewczyny cie namówią...hihihihii..ja właśnie zaczełam mierzyć....zobaczymy co z tego wyjdzie....
Napewno duzo Ci pomoze jak i rowniez Dziewczyny z interpretacja :tak: ja troche zabiegana bylam ostatnio przez remont w domu wiec nawet za wiele nie myslalam o starankach, a tym bardziej o mierzeniu tempki :sorry: a co dalej to zobaczymy ;-)
Ale dzisiaj moje nadzieje na fasolke wzrosly zreszta mojego P tez :-D trzyma mocno kciuki ;-)

Ja juz zmyka bo juz oczka mi sie przemeczyly do jutra :) zycze milej nocki

Marzi55 to teraz mam nadzieje ze bedziecie mieli ogromne szanse na pozytywny wynik staranek :tak:

Ostatnia edycja:
Witaj kochana!!!!! Ja w domku siedze z moim synkiem,bo się rochorował.

No widisz czyli jednak warto zaglądać do lekarza :tak::-D teraz ureguluje co nieco i bedzie dobrze. MOże nie trafiacie w owu i stąd problemy..?

No właśnie mi też się tak wydaje... no nic, będę przyjmowała ten lek, a od następnego cyklu kupuję też testy owu... miejmy nadzieję, że coś z tego będzie....:cool:

A co tam Kochana u Ciebie?

Napewno duzo Ci pomoze jak i rowniez Dziewczyny z interpretacja :tak: ja troche zabiegana bylam ostatnio przez remont w domu wiec nawet za wiele nie myslalam o starankach, a tym bardziej o mierzeniu tempki :sorry: a co dalej to zobaczymy ;-)
Ale dzisiaj moje nadzieje na fasolke wzrosly zreszta mojego P tez :-D trzyma mocno kciuki ;-):tak:

Ja to jestem ciekawa jak długo będę tak regularnie mierzyć tą tempkę...

Ale dzisiaj moje nadzieje na fasolke wzrosly zreszta mojego P tez :-D trzyma mocno kciuki ;-)

Ja juz zmyka bo juz oczka mi sie przemeczyly do jutra :) zycze milej nocki

Marzi55 to teraz mam nadzieje ze bedziecie mieli ogromne szanse na pozytywny wynik staranek :tak:

Ren, trzymam mocno kciukasy...;-)i czekam na dobre wieści...

hehehehhehe..no zobaczymy jak to będzie u mnie..im dalej w las tym gorzej...

hihihi... no właśnie, nie jest lekko...;-)

Trzymać będę mocno ksiukasy.. póki co spadam powolutku... ide jakis proszek na ból głowy wziąć... no i pod kocyk....hihihihi skoro wzięłam już ten dzień wolny to się nalezy, nie????:szok::happy:

reklama
Do góry