reklama
eijf
Fanka BB :)
jesli do poniedzialku @ nie przyjdzie to nie wazne jaki bedziesz robic!jestes juz 4 dni po spoedziewanym terminie @.Hormon hcg rosnie naprawde szybko i powinno go byc wystraczajaco duzo by moc go wykryc.bobo jest bardzo czuly.ma czulosc 10mIU a zdaza sie ze kobiety nie bedace w ciazy maja tyle mimo wszystko w organizmie.dlatego zdaza sie czasem ze wychodzi choc nie sa w ciazy,ale to naprawde nie sa czeste przypadki.ja tam robie czule testy i nic!Minimum na ciaze to wlasnie 10 mIU ale robia je te ktore chca przed terminem @ wiedziec kiedy poziom hormonu jest naprawde niski.Ty jesli jestes w ciazy nie powinnas sie przejmowac.kup po prostu jakis i pewnie wyjdzie.Np o mczulosci 25mIU to tez niewiele ale jak wyjdzie to bedziesz miala pewnosc ze ciaza jestWitaj Martilla:-):-):-)
Dziewczyny w poniedziałek zrobię test,chocby w południe.Ale poradzcie mi jaki? zawsze robiłam bobotesta płytkowego,ale po tych przygodach z zieloną sama nie wiem.A wy jakie polecacie?
eijf
ja roznych uzywam ale nie kupuje ich w pl i nie sadze ze tam akurat te sa.robialm wiele i wlasciwie kazde wychodzily.(w ostatnim cyklu nawet o wiele za dlugo a to tez nie jest fajne).Kiedy bylam w polsce kupilam taki prostu chyba o nazwie lh i tez byl ok o ile pamietam.a jakich testów uzywacie? bo ja zakupilam na allegro ale ani w tym ani w poprzednim miesiacu nic nie pokazały dlatego juz ich nie kupie. W ostatnim cyklu zazywalam wiesiołek ale śluz sie nie poprawił... mnie juz ręce opadają, chyba jestem do niczego :-(
podobno wiesiolek trzeba conajmniej dwa cykle stosowac.ja kupialm taki zestaw z siemieniem lnianym i wiesiolkiem m.in.siemie tez jest na sluz.powodzenia,wszystkie zmagamy sie z tym samym.
p.s.a mierzysz temperature?Bo jesli skoki sa to ta owulacja chyba jest?
eijf
ja wychodze z zalozenia ze jak mam sie rozczarowac to i tak sie rozczaruje.czy dzis czy za pare dni.Jak ma byc ta ciaza to bedzie.u nas to inna sprawa bo my przed terminem@ a przeciez tobie dawno minal i temperatura trzyma sie wysoko wiec czemu sie boisz?czy nakrecanie sie i pewnie ciagle myslenie o tym sa lepsze?no ale skoro zdecydowalas sie czekac to czekamy z tobo na ten pnAguś kochanie moim zdaniem,w Twoim wypadku jest jeszcze za szybko na testy!!!.Dlatego własnie nie chce zrobić tego testu boję sie rozczarowania
Marlenka 2233
Aguś za szybko zrobiłaś testa, nie zamartwiaj się bo możliwe że fasolinka jest;-). Cierpliwości kochana.
Mazia moim zdaniem to nie masz się już co stresować. Dla mnie jesteś pewniak nad pewniakami zresztą w kółko Ci to powtarzam;-). Trzymam Cię za słowo z tym testowaniem:-).
Mazia moim zdaniem to nie masz się już co stresować. Dla mnie jesteś pewniak nad pewniakami zresztą w kółko Ci to powtarzam;-). Trzymam Cię za słowo z tym testowaniem:-).
Marlenka 2233
A może to tylko plamienie jakieś, pamiętaj nim się nie rozkręci to jest jeszcze nadzieja;-). Tulam mocno, trzymaj się!!!!!!!k...dziewczyny nie wiem czy okres tak szybko mi sie zaczal(tak mnie na niego tez pobolewa)???!!!Znow mam sluz z krwia!!!!A czego nie mam to sily!!!!
Tak szybko przyszedl???k....sorry ale jesli juz jest to naprawde wsciekla bede!
eijf
no nie wiem do cholery co za dziadostwo.sorry dziewczyny ale nigdy nie maialm cyklu 25 dniowego!tego nie zniose.jak w zegarku przychodzil najszybciej w 28 dniu.Zmierzylam z ciekawosci temperature i jest 37,4 ale to chyba po poludniu nie ma jakiegokolwiek zanczenia.w sumie rano mialam mniej i boli mnie zupelnie jak na okres wiec pewnie sie zaczyna i powtarzam sily nie mamA może to tylko plamienie jakieś, pamiętaj nim się nie rozkręci to jest jeszcze nadzieja;-). Tulam mocno, trzymaj się!!!!!!!
p.s.ale dziekuje marlenka...mysle ze to jednak okres bo tak wlasnie zaczelam czuc podbrzusze
reklama
eijf pamiętaj że jesteśmy z tobą.A jak to faktycznie @ to blizej do nastepnych staranek. Ja wiem że nie wyszło tym razem (choć naprawdę bardzo sie starałam). I w sumie chciałabym aby juz przyszła ta cholerna @ bo nowy cykl by sie zaczął. Mnie już tak pobolewa od poniedziałku ?!
Będzie dobrze ! Ja jutro ide do rodziny męża urodził sie jego kuzynce chłopczyk. Ja tam chyba się zapłaczę na amen.:--(
Będzie dobrze ! Ja jutro ide do rodziny męża urodził sie jego kuzynce chłopczyk. Ja tam chyba się zapłaczę na amen.:--(
Podziel się: