eijf
Fanka BB :)
fajne zdjecieFajnie bedziesz miała z tymi wakacjami. My z T moze w marcu lub kwietniu uderzymy do Barcelony lub Maroco, ale wszystko zalezy od finansow niestetyA śluz poraz pierwszy mam taki az przez trzy dni. W sumie to moze przez wiesiolka no i powiem wam ze wreszcie od kiedy przestalam brac anty wrocilo mi libido normalnie, bo caly weekend mialam taka ochote i caly czas uczucie wilgotnosci, a moze to kwestia odpoczynku od pracy
![]()
najgorsze jest to ze nie wiemy czy pojedziemy i gdzie.planujemy cos na listopad ale czy wyjdzie?jak na razie zalatwiam wize i potem zobaczymy czy w dniach w ktorych hcemy jechac znajdziemy cos sensownego.W sumie zawsze cos mozna znalezc ale moj w 2gwiazdkowych hotelach spac nie chce a inne sa czesto bardzo drogie.Kwestia szczescia bo ostatnio znalazlam super miejsce za wzgledna cene z tym ze jeszcze rezerwowac nie moge i to troche wczesniej niz planowalismy jechac.
jesli ny teraz nie wyjdzie to sprobuje inne miejsce gdzies blizej(choc bardzo bym sie rozczarowala) np barcelone wlasnie bo nie bylam jeszcze.z tym ze troche byloby mi szkoda bo do barcelony to sobie zawsze na weekend z kolezanka moge wyskoczyc...