reklama
eijf
Fanka BB :)
mmm-ja cale zycie mam zachcianki.nagle mi odbija i wymyslam niestworzone rzeczy i z ciaza nie ma to nic wspolnego.poza tym ja @ mam!:-)eijf masz zachcianki?? to bardzo dobrze wróży..
macku-o wieku moim to ja akurat dzis jeszcze pisalam...
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witam dziewczyny!
U mnie 16dc. z tego co wiem to juz po owulacji temperatura wzrosła, a gin, mówił, ze miedzy piątkiem a sobotą bedzie no i chyba tak jest!
Teraz siedzę na ff i próbuję rozgryść to jak wstawiś owulacje i nie wiem :-(
Znów mi sie kłania ten mój kiepski angielski!!!
A co tam u was coś sie działo, może jakaś fasolka sie pojawiła???
U mnie 16dc. z tego co wiem to juz po owulacji temperatura wzrosła, a gin, mówił, ze miedzy piątkiem a sobotą bedzie no i chyba tak jest!
eijf
nie fasolek chyba nie ma.a ff sam wyznacza owulacje po 3 wyzszych temperaturach.tak wiec nic nie kombinuj tylko zaczekaj spokojnie 2 dni jeszczeWitam dziewczyny!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
MOże którajś mi powiej jak wstawić datę owulacji jeśli był monitoring na wykresie??
agniesiar
Marzymy o II serduszku
nie fasolek chyba nie ma.a ff sam wyznacza owulacje po 3 wyzszych temperaturach.tak wiec nic nie kombinuj tylko zaczekaj spokojnie 2 dni jeszcze
Oki wiem, że sam wyznaczy ale wiem też że istnieje mozliwość ustawienia samej jeżeli wiemy kiedy dokładnie była, ale moze poczekam, ciekawa jestem czy pokryje sie jego wyliczenie i monitu.
eijf
tak ci wlasnie mialam poradzic.poczekaj i zobaczysz czy sie zgadza.jesli nie to sobie wstawisz.Oki wiem, że sam wyznaczy ale wiem też że istnieje mozliwość ustawienia samej jeżeli wiemy kiedy dokładnie była, ale moze poczekam, ciekawa jestem czy pokryje sie jego wyliczenie i monitu.
agniesiar
Marzymy o II serduszku
eijf a co tam słychać u naszych "przyjaciółek" na rozmowach o pierdołach, bo jeszcze nie zaglądałam!!!
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
No właśnie poczytałam, ale widzę, że robale nie ustosunkowała się do naszych postów udaje, ze jej nie ma!!
Podziel się: