reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Maćku mój facet w wieku 25 lat absolutnie nie myślał o dzieciach i generalnie większość znanych mi facetów w tym wieku nie myślała, więc Twój nie odstaje jakoś od normy.

reklama
A ja mam kochane pytanie do was mierze tempke w tym cyklu mialam owulacje potwierdzona monitoringiem. Byl skok potem tempka spadla i znow wzrosla i tak w kolko.
Dlaczego sie tak dzieje? To jest moj trzeci cykl z mierzeniem tempki w poprzednich tak nie bylo:-(

Ewka wcale tempka Ci nie spadła, takie małe wahania są normalne i nieistotne, o spadku mówimy kiedy tempka w lutealnej spadnie pod linię, u Ciebie to absolutnie nie miało miejsca, bardzo ładny wykres.

masz bardzo ładną fazę lutealną, powinnaś się cieszyć :-)
no tak faza lutealna jest ladna ale co z tego stramy sie juz 12 cykl i nic nie wychodzi , mam pco :-(
zostalismy skierowani do kliniki leczenia bezplodnosc w tym cyklu musialam chodzic co 3 dni na usg i pobieranie krwi dopiero jak beda mieli pelna dokumentacje podejma decyzjae jakie leczenie zastosowac
nasienie W jest rewelacyjne to ze mna sa problemy:-:)zawstydzona/y:

dziewczyny ja tez pisalam na tamtym forum o pierdolach ale ja pisalam tylko prawde....
pati kochana,nie ma nic zlego w pisaniu na innych watkach.Nie ma nic zlego w pisaniu z kim tylko chcesz.ja musialam po prostu do tego wrocic bo mnie juz dawno draznilo to ze maci ludziom w glowach i chyba sobie samej tez!Wszyscy jej tu podawali normy bety itd. a ona uparcie pisala o tym ze jest to wynik pozytywny i innych takich bzdurach ze az mi wlosy na glowie stawaly.o tych ubraniach ciazowych na samym poczatku (w tym momencie cos cisnie mi sie na usta,ale juz nie bede swinia...) i innych cudach.dziewczyna sie naczytala ze krwawienia wystepuje w ciazy (forum moze namacic w glowie) i swoje @ brala za plamienia.No a na koncu mnie wysmiala i te moje nieudane starania zapominajac ze ma ten sam problem!

p.s. aty pati?czujesz sie juz lepiej?bierzesz te leki czy nie?

reklama
Ewka leczysz się na nhs? a ten cykl to bez żadnych leków był? bo jak na pco to naprawdę piękny.
tak na nhs
a ten cykl bez lekow byl, jak beda mieli juz wszystkie wyniki to wtedy zdecyduja co dalej
maja mi jeszcze zrobic badanie na wrogosc sluzu ale to juz w nastepnym cylu bo niestety my zawalilismy sprawe:zawstydzona/y:
kazano nam serduszkowac rano i o 9 mialam sie stawic w szpitalu no ale moj W o 6.20 juz wychodzi do pracy wiec sama rozumiesz ciezko nam bylo sie dobudzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry