reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez mam juz dosyc wszystkiego, najchetniej dalabym sobie spokoj ze staraniami i po prostu przytulala sie kiedy mam ochote, nie liczyla dni, nie testowala przed terminem @ ale po prostu nie umiem, bo caly czas podswiadomie sobie jednak te dni licze i jak sa plodne to nie potrafie nie myslec, ze nie mam ochoty na przytulanie i nie bede sie przytulac, ale mysle ze przeciez musze:no:

reklama
A ja przezywam zalamanie, tak sobie dzis myslalam o tych starankach i mam ich juz dosc, mam dosc tego nieustannego czekania i ciaglych rozczarowan :-( dla czego tak musi byc:no:

Kiciaq nie smutaj;-) ja wiem ze czasami lapiemy takie doly ale nie ma co smutac bedzie co ma byc:-) glowa do gory;-)
a u mnie wkoncu weekend!Wprawdzie znow bede lazila i zalatwiala bo i zdjecia musze zrobic i zakupy i koperte z jakimis znaczkami na ten paszport itd itd.No ale jutro przynajmniej sie wyspie mam nadzieje.

Noukie-Nie mialam jak zlozyc ci wczoraj zyczen wiec dzis to nadrabiam.Ty wiesz czego ja ci zycze :) Tak poza tym to milosci ze strony najblizszych i pociechy z pieknego synka!Udaly sie urodziny?Dostalas cos fajnego?

(Nie pisze z domu wiec uciekam i jade w jego kierunku.przylacze sie do rozmow pozniej)

Dzieki Eijf:tak: urodziny udane choc nic nadzwyczajnego nie robilismy:zawstydzona/y:, siostra zaopatrzyla mnie w kosmetyki:tak: a M sypnal grosza zebym sobie cos wybrala:sorry: i kupilam sobie welniana sukienke:rofl2:
Przepraszam że sie wtrącam, dziewczyny pogrzebcie po forum ale mi się wydaje że Robale tamto dzieciatko straciła.:-(

Radzilabym dokladnie poczytac:sorry::sorry::sorry:

Ale nie mozecie do siebie nawzajem podchodzic jak roboty do robienia dzieci! Popatrzcie na moj wykres - wcale przed owu nie przytulalismy sie codziennie - tylko wtedy kiedy mielismy na to ochote. A ze na pare dni przed owu matka natura podnosi mi libido....coz....nic tylko sie cieszyc - i tak dziwczyny jest najzdrowiej.... kochac sie ale jednoczesnie cieszyc sie soba bo przeciez nie jestescie ze swoimi polowkami po to zeby miec dzieci tylko dlatego ze jest WAM ze soba dobrze.

Ja tez sie nie zmuszam bo w tamtym miesiacu tylko mi sie w 7 i 15 dc chcialo:zawstydzona/y: nic na sile wczoraj tez odpuscilam ach bedzie co ma byc:sorry: zrobilam dzis test owu i jest druga kreska ale nie jest bardzo bardzo mocno tzn prawie prawie jak testowa:eek: ale duzo jasniejsza tez nie:sorry: no i badz tu madry:eek:

a mi ani razu nie wyszedl pozytywny....odpuszczam sobie te metode :happy:

Nie uznaje tego za metode, testuje pierwszy miesiac i tak troche bardziej na zasadzie eksperymentu chce zobaczyc jak to sie u mnie ma do sluzu do tempki czy bedzie wychodzic czy nie a przytulanki jak pisalam wczesniej bedzie ochota to beda nie to nie:rofl2::rofl2:

witajcie dziewuszki, przepraszam ze Was troche przetrzymałam z wiesciami,ale dopiero do domu wrocilam i oczywiscie najpierw odpalam kompa....w ciazy niestety nie jestem:-( rano nawet nie zrobilam testu bo zapomnialam sie i siknełam do kibelka,ale w koncu to gin jest wyzsza instancja....zbadałą mnie i ciazy nie stwierdziła, pozytywne jest natomiast to ze tw moje kłucia (od wczoraj mineły) to nic groznego, torbielki zadnej ani powiekszenia jajnikow gin nie stwierdziła, a te moje długie skaczace cykle to wynik PCO... no i mam mierzyc tempke, kupic sobie liczacy ok 1000zł kalkulator owulacji :szok: no i biore duphaston na wywolanie @ i mam go brac przez 3 cykle a jak sie nie uda to zaczniemy z clo.....powtorka z "rozrywki" w moim przypadku....a no i uslyszalam ze jest metoda by stwierdzic czy byla owu post faktum, mam 22dc badac progesteron i jak bedzie powyzej 20 jednostek to znaczy ze owu byłą (duphaston ma ponoc nie wpłynac na ten wynik...) nigdy o tym nie slyszalam,ale ale całe zycie sie ucze...takze od dzis łykam dupka:p i czekam na @@@@....a co u Was? cos nowego? komus sie udało??? ide robic makaron z tunczykiem bo glodna jestem jak wilk:)

Marzi to racja obsesyjne myslenie o tym daje przeciwne efekty. W tamtym miesiacu tak mialam i nic nie wyszlo mimo ze przytulalismy sie z ukochanym zaraz przed i w trakcie owu, a tez potwierdzone mialam ten moment na monitoringu USG
W tym miesiacu daje sobie na luz, nawet nie bede wiedziec kiedy byla owu, bo przez ta infekcje nie mam jak jechac na umowione USG.
Moim zdaniem to bardzo mocno nakreca czytanie tego forum :tak: Ja np jak czytam o roznych przypadkach to zaraz sobie mysle, ze u mnie jest/bedzie tak samo...
Ale z drugiej strony trzeba sie gdzies "wygadac" i poszukac wsparcia...

witajcie dziewuszki, przepraszam ze Was troche przetrzymałam z wiesciami,ale dopiero do domu wrocilam i oczywiscie najpierw odpalam kompa....w ciazy niestety nie jestem:-( rano nawet nie zrobilam testu bo zapomnialam sie i siknełam do kibelka,ale w koncu to gin jest wyzsza instancja....zbadałą mnie i ciazy nie stwierdziła, pozytywne jest natomiast to ze tw moje kłucia (od wczoraj mineły) to nic groznego, torbielki zadnej ani powiekszenia jajnikow gin nie stwierdziła, a te moje długie skaczace cykle to wynik PCO... no i mam mierzyc tempke, kupic sobie liczacy ok 1000zł kalkulator owulacji :szok: no i biore duphaston na wywolanie @ i mam go brac przez 3 cykle a jak sie nie uda to zaczniemy z clo.....powtorka z "rozrywki" w moim przypadku....a no i uslyszalam ze jest metoda by stwierdzic czy byla owu post faktum, mam 22dc badac progesteron i jak bedzie powyzej 20 jednostek to znaczy ze owu byłą (duphaston ma ponoc nie wpłynac na ten wynik...) nigdy o tym nie slyszalam,ale ale całe zycie sie ucze...takze od dzis łykam dupka:p i czekam na @@@@....a co u Was? cos nowego? komus sie udało??? ide robic makaron z tunczykiem bo glodna jestem jak wilk:)

Rudka przykro mi:-:)-:)-( a co to za kalkulator???? Pierwsze slysze:eek:

Dzieki Eijf:tak: urodziny udane choc nic nadzwyczajnego nie robilismy:zawstydzona/y:, siostra zaopatrzyla mnie w kosmetyki:tak: a M sypnal grosza zebym sobie cos wybrala:sorry: i kupilam sobie welniana sukienke:rofl2:

to super!ja uwielbiam wybierac sobie prezenty sama:)a sukienki welniane sa bardzo fajne!

reklama
pco?wiem mniej wiecej co to ale to niefajnie masz.jak ci te cykle skakaly bo nie kojarze?
fasolek jak na razie brak

Do góry