reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wiesz co...ja zawsze powtarzam,że w takich sytuacji nie ma słów które oddałyby ból....czy "pokazały" wsparcie....jedyne co można zrobić to "być" z kimś kto przezywa tragedię.....tyle..

Kończymy ten smutny temat....w końcu mamy zamiar zafasolkować niedługo......a więc ma pojawić się nowa NADZIEJA,nowy CUD....:tak:

I tak trzeba myśleć!!!

reklama
Agniesiar dzieki za odpowiedź, według mnie wszystko jest w granicach normy.
Czy uważasz że powinnam zrobić jeszcze jakieś dodatkowe badania!! Tylko takie lekarz mi przepisał.
Chciałam je wykonac nie tylko w związku z tym że staramy się o dzidzię, ale od 2 miesięcy pojawiły mi się wykwity na żuchwie, a to podobno ma związek z hormonami!!!

Robiłyście jeszcze jakies inne badania na hormony!!

jagodka- tylko mi obiecaj że już nie będziesz opowiadać głupotek o tym że nie dasz rady lub zrezygnujesz!

oczywiście,obiecuje z ręką na sercu....nie poddam się już takiemu nastrojowi....nie zrezygnuje napewno....nie ma takiej opcji...no chyba,że matka natura wybierze za mnie,ale to zawsze pozostaje jeszcze adopcja...:tak:

oczywiście,obiecuje z ręką na sercu....nie poddam się już takiemu nastrojowi....nie zrezygnuje napewno....nie ma takiej opcji...no chyba,że matka natura wybierze za mnie,ale to zawsze pozostaje jeszcze adopcja...:tak:

NO i to mi sie podoba!!!!

Zobaczysz już niedługo będziemy tyły- i bardzo sie z tego cieszyły!!!:-D:-D:-D

hm, martilla, kochana, dzieki, że chociaż Ty się odezwałaś i odpowiedziałaś na mojego posta...czuje się lekko ignorowana na moim własnoręcznie założonym wątku...wiem, że czasu mi brak na pisanie, ale ostatnio kilka razy próbowałam się włączyć do romowy i olano mnie...po prostu super..HALO!!!!!!!!TO JA!!!!WAMPIRZYCA!!!!NIE POŻUCAJCIE MNIE!!!!!!!!!:-:)-:)-(

Agniesiar dzieki za odpowiedź, według mnie wszystko jest w granicach normy.
Czy uważasz że powinnam zrobić jeszcze jakieś dodatkowe badania!! Tylko takie lekarz mi przepisał.
Chciałam je wykonac nie tylko w związku z tym że staramy się o dzidzię, ale od 2 miesięcy pojawiły mi się wykwity na żuchwie, a to podobno ma związek z hormonami!!!

Robiłyście jeszcze jakies inne badania na hormony!!

no przy staraniu sie to jeszcze jest kilka ważnych:

w 2-4dc.
- FSH
- LH
- estadriol

Jeżeli są podejrzenia z hormonami tojeszcze trzeba by było zrobić hormony tarczycy:
TSH
FT3
FT4
i gdyby wyszło coś niepokojącego to jeszcze:
T4 i T3

Oczywiście jeżli myślicie o dziecku to konieczne jest jeszcze:
-morfologia
-ogólne badanie moczu
-toksoplazmoza
-cytomegalia

To jest tak podstawa staraczki!

hm, martilla, kochana, dzieki, że chociaż Ty się odezwałaś i odpowiedziałaś na mojego posta...czuje się lekko ignorowana na moim własnoręcznie założonym wątku...wiem, że czasu mi brak na pisanie, ale ostatnio kilka razy próbowałam się włączyć do romowy i olano mnie...po prostu super..HALO!!!!!!!!TO JA!!!!WAMPIRZYCA!!!!NIE POŻUCAJCIE MNIE!!!!!!!!!:-:)-:)-(

Oj nie zauważyłam, a co sie dzieje?:-(

Ja chętnie odpiszę, ale tyle sie tu dzieje, że nie zawsze coś sie zauważy!

reklama
Do góry