reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ostatnio jak kupowałam test rozmawiałam z aptekarka, też robiła test wcześniej, 10 dni po stosunku i wyszedł negatywny, a potem robiła w dzień @ i wyszedł pozytywny, czasami lepiej poczekać parę dni niż się niepotrzebnie dołować tym bardziej że nastrój mamy wpływa na fasolkę
ja sobie zdaje sprawe z tego ze bedac w ciazy test wcale nie musi jej wykazac tak od razu,ale naleze do tego typu osob,ktore wczesnie testuja:)jednych stresuje negatywny,za wczesnie zrobiony test a ja mysle ze bardziej zdolowalabym sie robiac go na 'ostatnia" chwile ,majac wielkie nadzieje i wtedy dopiero zobaczyc jedna kreske.Byc moze to cos w rodzaju terapii?Byc moze kazdy negatywny test w jakis sposob pomaga pogodzic sie zmysla ze sie nie udalo?(co nie wyklucza placzu kiedy nadchodzi okres.choc nie,ostatnio nie plakalam kiedy nadszedl,ale wtedy kiedy spadla temperatura.na dzien przed chyba).Jak ma wyjsc pozniej to tym ardziej mile bede zaskoczona.Najwazniejsze by kazdy postepowal zgodnie z wlasnymi przekonaniami.wiem ze w weekend zrobie kolejny...tylko jeszcze nie wiem ktory.czasy kiedy kupowalam te najdrozsze(clear blue np) mam juz za soba.z drugiej strony nie ma tu u nas takich jakis bardzo tanich.Zalezy mi na dosyc czulyma te sa w granicach 10e

reklama
tak tylko pytam o maż mnie srraszy ze mastępnym razem nak nic nie pomoze powiesi mnie za nogi na karniszu, zeby nic nie wyciekło i moze wreszcie sie uda
hahaha ale się naśmiałam :-D:-D:-D to musiałoby świetnie wyglądać :-D ale dlaczego akurat na karniszu hihi, brawo dla męża za kreatywność, jak zadziała, to w kolejnym cyklu wszystkie będziemy tak wisiały :-D

pati, jak mogłam przeoczyć i nic nie napisać... kochana tak jak dziewczyny mówią, nie trać nadziei, są takie kobiety, którym test wychodzi w dzień spodziewanej @ a są też takie, którym później!!! Więc dopóki się @ nie zjawi, to masz szansę na swoją dziewczyneczkę :tak:

dziewczęta ja mam w domku dwa testy: AMIL (płytkowy) i pre-test (paskowy) w sumie nie weim nawet, jaką mają czułość :sorry: w ogóle za bardzo to nie mam doświadczenia w robieniu testów bo mierząc tempkę wiem, w jakich dniach konkretnie powinnam dostać @ i nigdy mi się nie spóźniała... robiłam teściki chyba ze dwa razy w życiu i to wcale nie teraz jak się już staramy tylko wcześniej - i wtedy też bez spóźnienia @, raz po @ żeby się upewnić czy to prawdziwa @ była :-p:zawstydzona/y:

hejka!!

[
. Znalazlam sobie nawet juz prace na przyszly tydzien- malowanie mieszkania :-D

dobry pomysł :tak: trzeba sie czyms zająć zeby nie ześwirować:rofl2:
ja tez musze sobie znaleść jakąs inna rozrywke oprocz BB;-)i myśleniu o ciązy testowaniu i objawach, ale jeszcze nie wiem co dokładnie:-p:rofl2:

;-) witam was dziewczyny,
czy możecie rzucic okiem na mój wykres, bo ja już tracę nadzieję:crazy:
witaj aslowik:-) wykres masz jak najbardziej ok:tak:

Witajcie.
Ja wlasnie mam dni plodne i bardzo ciezko "pracuje" razm z mezem. Staralismy sie w w maju ale z tego calego starania to tylko torbiel wyszedl na usg :/ na szczescie juz jest wszystko ok i zniknol wiec mocno bierzemy sie do pracy.mam nadzieje ze w sierpniu zobacze te piekne dwie kreseczki :)
A wspomagam meza jogurtami (po tym jest duzo spemy)
Pozdrawiam

cześc Anett :-) chyba też swojego podkarmie jogurtami:tak::-p

@powinnam dostac 25 :zawstydzona/y::-(

kochana poczekaj spokojnie do terminu @, jeszcze nic nie jest przesądzone:happy:

tak tylko pytam o maż mnie srraszy ze mastępnym razem nak nic nie pomoze powiesi mnie za nogi na karniszu, zeby nic nie wyciekło i moze wreszcie sie uda

dobre:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
a dlatego na karniszu że na żyrandolu byłoby trudno, a karnisz jest przynajmniej szeroki :)
na razie testuje podusie pod pupą i nogi na ścianę ;)

kochane, zmieniłam suwaczek odnośnie mojego testowania bo wprowadzał w błąd, że już za dwa dni teścik. Teraz jest bardziej zgodny z prawdą - test za 5 dni (bo wtedy jest mój "ostatni" termin kiedy mam dostać @) ale właściwie to wiecie, że będę testować 30 lipca dopiero :zawstydzona/y: Bo ja z tego drugiego rodzaju osób jestem - wolę później testować niż za wcześnie :-p

Ale u nas jest upał, byliśmy na spacerku i ledwie się doczłapałam do domku:szok:, normalnie myślałam że pedne:eek:.

Ale super pomysł:-):-):-D:-D.

@powinnam dostac 25 :zawstydzona/y::-(
Pamiętaj- nie ma @ jest nadzieja. Tak jak dziewczyny pisały testy robione przed@ mogą się mylić.

pati,jak wiadomo plemniki odpowiedzialne za plodzenie dziewczynki sa wolniejsze:)moze jeszcze idziexaaxxxxxxxx:happy:

reklama
a tak w ogóle to u mnie nadal temperatura nie wzrosła....:baffled:
ale wiecie co jak sie dzisiaj wkurzyłam:angry: na mojim profilu na nk kuzynka mojego męża napisała mi takie coś cytuje: "kiedy wkońcu doczekam sie bratanka?!!!"
czujecie????:wściekła/y: tak mi cisinienie podniosła ...:crazy:
co za nienormalna osoba, po pierwsze prawie w ogóle jej nie znam (rozmawiałam z nią tylko kilka razy a ostatnio 3 lata temu:baffled::crazy:, po drugie JAKI BRATANEK??? przecież ona jest tylko kuzynką a nie siostrą.... nie no nie moge poprostu..... brak słów...

Do góry