reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to nie jestem sama taka swirnieta:)
hihi my chyba wszystkie jesteśmy trochę świrnięte :-D

A na dowód, że nie przeszkadza mi jak któraś z Was opisuje swoje odczucia, to ja opiszę swoje :-D:rofl2::
podbrzusze mnie boli jakbym już @ dostała, trochę kłuje lewy jajnik i życzę sobie oczywiście, żeby to był objaw fasolki a nie @. Poza tym objawów nie ma :confused2:w każdym razie jestem pełna nadziei. I spokojna jednocześnie. Ale jak mnie ten spokój opuści przez @ to poproszę o Wasze wsparcie dobrze??:sorry:
ooooo, dzisiaj mi się śniło , że byłam w ciąży!!! Właśnie sobie przypomniałam :-D Człowiek tak bardzo chce ,że nawet w snach o tym myślę :-p

reklama
cześć dziewczyny ;)
może któraś z was zna jakieś sposoby ułatwiające zajście w ciążę (poza wyłączeniem myslenia o fasolce bo tego nie potrafie ;( )

emilchem zgadzam się na moją rolę :-). Przynajmniej czuje sie potrzebna:-)
wisienka salfazin na problemy skórne też pomaga ! Ja mam z firmy puritans pride za 100 szt. dałam 24 zł.Pomaga na jakość i ilość plemników (ponoć ?).
warto wszystkiego spróbować.:tak:;-):rofl2:

dziewczyny musze sie Wam przyznac ze skusilam sie i zrobilam ten glupi test ciazowy i niestety nie ma 2 kreseczek:confused2::no::-(ale pocieszam sie tym ze ja tylko sie przytulam w dni przed owulka a nie w trakcie kiedy jest wieksze prawdopodobienstwo no i ze to moj pierwszy cykl staran;-)buziaki dobranoc!!!!!!!!!!
pati no co ty czemu nie mówiłaś ,że bedziesz testować ? A ile po @?

to jeszcze póki @ nie przyszła jest szansa !
A jak nie to po @ nowy cykl , ale za to towarzycho bedzie to samo więc sie nie martw jak coś to damy radę :tak:. A tymczasem tulę cieplutko ,i poczekaj na @

reklama
powiem wam dziewczyny ,że od dwóch dni bardzo mi włosy wychodzić zaczęły. nie jest to objaw ciąży , ale może skutek stresu z jej braku. Wię niech sie pojawi , bo będę łysa.;-).
Pati a ty zrób test po terminie spodziewanej @ ,może jeszcze nic straconego , głowa do góry

Do góry