reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć dziewczyny ;)
może któraś z was zna jakieś sposoby ułatwiające zajście w ciążę (poza wyłączeniem myslenia o fasolce bo tego nie potrafie ;( )
gdybysmy znaly to nie byloby nas na tym watku...
No ale slyszalas o wiesiolku?Jest dobry na sluz plodny ktory jak wiadomo niezbedny by plemniki mogly przezyc.

tak tylko pytam o maż mnie srraszy ze mastępnym razem nak nic nie pomoze powiesi mnie za nogi na karniszu, zeby nic nie wyciekło i moze wreszcie sie uda

eijf ja też świruska , bo po @ robiłam test ciążowy (I TO DWA !!!!):laugh2:
chyba nie bardziej swirnieta(zdesperowana?) niz ja.Czesto mam testy ktore sa zabudowane i na kreski patrzy sie przez plastik.to ja te testy rozpolawiam i wyciagam ten paseczek bo moze tak bedzie lepiej widac?moze sie cien zarysowal a ja go nie widze...
aha i dzis tak wczesnie sie zbudzilam bo sie o te temperature balam ze matko.nie wiem ktora byla ale ciemno na dworze a ja z termometrem w mordzie...zalosne!!!ja wam mowie ksiazke tylko pisac!

@powinnam dostac 25 :zawstydzona/y::-(
test przed spodziewana @ moze ale nie musi wyjsc.to tez zalezy jaki robisz,o jakiej czulosci.czytalam tu na forum(w kraju gdzie mieszkam) ze np predictor wychodzi dosyc pozno.no a jedna dziewczyna robila ten o duzej czulosci i nic jej nie wychodzilo az do terminu@. a mial pokazywac od 6 dni przed.testowali go tez w telewizji (kobiety bedace juz w kilkutygodniowej ciazy) i wyszla im bledziutka kreseczka.widzisz u kazdego jest inaczej.jednej wyjdzie juz po 7 dniach od owu(wiem to bo przegladalam na ff),innej po 10 a jeszcze innej dopiero po terminie.I tym sie pocieszam.
p.s. wlasnie ogladam zdjecia pozytywnych testow na ff.dziewczynie wyszedl w 11dpo (pewnie czuly bo to jakis first response).robila go rano i po poludniu.ten pierwszy wyszedl wyrazniej rzeczywiscie ale w drugim tez widac wiec chyba az tak wielkiego znaczenia nie ma kiedy sie robi.jak ma wyjsc to wyjdzie

Ostatnia edycja:
jednej wyjdzie juz po 7 dniach od owu(wiem to bo przegladalam na ff),innej po 10 a jeszcze innej dopiero po terminie.
to możliwe żeeby wyszedł tak szybko?? chyba w jakichś skrajnych przypadkach, przecież najpierw musi dojść do zagnieżdżenia a dopiero później jest wytwarzany hormon??

jednej wyjdzie juz po 7 dniach od owu(wiem to bo przegladalam na ff),innej po 10 a jeszcze innej dopiero po terminie.
to możliwe żeeby wyszedł tak szybko?? chyba w jakichś skrajnych przypadkach, przecież najpierw musi dojść do zagnieżdżenia a dopiero później jest wytwarzany hormon??
nie wiem,ale chyba skoro podaja to widocznie tak jest.wiekszoci jakos w 10-12 wychodzi.Ja sie przyznam ze zrobilam sobie teraz (nawet nie z rannego moczu) test o czulosci 12mIU no i nic oczywiscie.Jeszcze kupa czasu ale zawsze tak mam ze wczesnie robie testy.chocby dla eksperymentu gdyby mialo sie udac to wiedzialabym kiedy wyszedl ha ha.kiedys dla eksperymentu specjalnie zrobilam blednie test i wyszedl pozytywny.(drugi ten sam wykonany poprawnie juz nie).po prostu trzeba bylo nalac 4 krople a ja wlalam po brzegi i wyszedl falszywie pozytywny.Co swiadczy o tym ze nalezy je wykonywac zgodnie z ulotka.taka eksperymenciara jestem :laugh2:

reklama
nie wiem,ale chyba skoro podaja to widocznie tak jest.wiekszoci jakos w 10-12 wychodzi.Ja sie przyznam ze zrobilam sobie teraz (nawet nie z rannego moczu) test o czulosci 12mIU no i nic oczywiscie.Jeszcze kupa czasu ale zawsze tak mam ze wczesnie robie testy.chocby dla eksperymentu gdyby mialo sie udac to wiedzialabym kiedy wyszedl ha ha.kiedys dla eksperymentu specjalnie zrobilam blednie test i wyszedl pozytywny.(drugi ten sam wykonany poprawnie juz nie).po prostu trzeba bylo nalac 4 krople a ja wlalam po brzegi i wyszedl falszywie pozytywny.Co swiadczy o tym ze nalezy je wykonywac zgodnie z ulotka.taka eksperymenciara jestem :laugh2:
ostatnio jak kupowałam test rozmawiałam z aptekarka, też robiła test wcześniej, 10 dni po stosunku i wyszedł negatywny, a potem robiła w dzień @ i wyszedł pozytywny, czasami lepiej poczekać parę dni niż się niepotrzebnie dołować tym bardziej że nastrój mamy wpływa na fasolkę

Do góry