reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tez tego nie znoszę "prawie 3 lata po ślubie i jeszcze nie macie dzidziusia" a co to kogo obchodzi!!

no własnie bez sensu w ogóle, jeszcze jak by sie ktoś zapytał "czy lub kiedy planujecie " w jakiejs normalnej rozmowie a tu takie pytanie jeszcze z wykrzyknikiem, bosze jak sie wkurzyłam, normalnie cały dzien o tym mysle...

a jeszcze bardziej mnie wkurza że takie pytania zazwyczaj zadają osoby które pobrały sie z powodu wpadek. Oni pobrali się bo musieli, my bo się KOCHAMY

a tak w ogóle to u mnie nadal temperatura nie wzrosła....:baffled:
ale wiecie co jak sie dzisiaj wkurzyłam:angry: na mojim profilu na nk kuzynka mojego męża napisała mi takie coś cytuje: "kiedy wkońcu doczekam sie bratanka?!!!"
czujecie????:wściekła/y: tak mi cisinienie podniosła ...:crazy:
co za nienormalna osoba, po pierwsze prawie w ogóle jej nie znam (rozmawiałam z nią tylko kilka razy a ostatnio 3 lata temu:baffled::crazy:, po drugie JAKI BRATANEK??? przecież ona jest tylko kuzynką a nie siostrą.... nie no nie moge poprostu..... brak słów...
no,mnie tez kiedys kolega ze szkoly sredniej jeszcze,z ktorym zadnych kontaktow nie utrzymuje ,cos napisal na ten temat.ze moze juz czas...zatkalo mnie.wtedy nawet jeszcze o dzieciach nie myslalam(moze i myslalam ale na pewno nie mialam w planach).zwyzywalam go ze kto jak kto ale nie znajomy z ogolniaka bedzie o tym decydowal.ludzie wala czasem takie teksty nie zdajac sobie sprawy z tego co gadaja.no ale takimi wlasciwie nie powinno sie przejmowac.

Hej

Wisienka
jak to dobrze ,ze dół mija.Trzeba mysleć pozytywnie.Tez ostatnio chyba 3 dni temu mialam taki płodny śluz.W środku mam mleczny
Pati ja sądze to samo co dziewczyny,nie ma @ więc ciąża może być.
Muffy ja tez ciągle latam do kibelka,czy @ przyszła czy nie

Myslalam,ze dostanę @ dziś.Dziś juz chyba nie przyjdzie bo zawsze dostaje do południa,ale kto wie.A podbrzusze to ciągle czuje jak na @ ale trochę inaczej.Poza tym rano zauważyłam,ze szyjka była nisko.Badam sie 3-4 h pózniej i co szyjka znów wysoko ,ze palcem nie da sie dotknąć.Tempka wieczorem jak zwykle przy 38.Kurczę jutro już 31 dc nigdy nie miałam takie cyklu,no ale zawsze ten pierwszy raz musi być.Nie mam nawet testu bo taki upał,ze nie chciało mi sie po niego lecieć:eek::eek:a jutro to juz nie kupię ,wiec najpredzej to we wtorek zatestuje,chyba że w poniedziałek rano polecę.W sumie to jesli do poniedziałku nie przyjdzie ta @ to raczej bede juz pewna.

eij f ja nie bede jej nic mówić, poprostu usunełam to i nie mam zamiaru jej na to głupie pytanie odpowiadać, chociaz juz sobie mowe wymysliłam.... ale dam se spokój jeszcze jakby do mnie napisała po ludzku jakoś zapytała co tam u nas i tak dalej ale ni z tego ni z owego wypaliła z takim tekstem... masakra

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry