K
Kinga85
Gość
martilla kciuki zaciśniete!!!! jutro wpadne zobaczyć co wyszło:-) buziole
paa
paa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tez piersi bolą ale czasem takie jakby kłucie w srodkuCzesc dziewczyny ja tez zabiegany dzien mialam i tak mnie boli dzis glowa ze nie mam sily na nic
Eijf udanej imprezki zycze i czekam na fotki:-) co do tego bolu w piersi mam podobny jak wrocisz opisze Ci co i jak;-)
na pewno jest wszystko ok!!!!Dzieki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leże leże jak lekarz kazał . we wtorek do lekarza na kotrole czy moje 4,5mm urosło cos
Pozdrawiam i życzę szybkiego zafasolkowania dla starajacych!!!!
buziaki!!
trzymam kciuki, na pewno dasz z siebie wszystko a jak tu wrocisz to sie razem bedziemy z tej obrony śmiaćwitam się wieczorową (nocną ?) porą :-)
widzę ,ze dzisiaj ciuchutko ... oj nie poznaję was dziewczyny!:-)
jutro sądny dzień, i dobrze, chce mieć to już za sobą jak najszybciej niezależnie od wyniku!
mnie tez piersi bolą ale czasem takie jakby kłucie w srodku
na pewno jest wszystko ok!!!!
trzymam kciuki, na pewno dasz z siebie wszystko a jak tu wrocisz to sie razem bedziemy z tej obrony śmiać
iwcia witaj z rana spokojnego dnia w pracy i wpadaj tu jak najczęściej
u mnie dzis 31dc i cisza