reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
smo a test juz robilaś?
eijf
Fanka BB :)
hej dziewczyny,
ja dopiero sciagnelam do domu i mam tyle do zrobienia ze chyba sie rozplacze.tak bardzo chcialabym poczytac o czym pisalyscie(moze bardzo poznym wieczorem sie uda) ale naprawde musze sie przygotowac do dnia jutrzejszego bo raz ze wesele(i trzeba doprowadzic sie do porzadku oraz dom bo choc w nim malo jestesmy to sie zabalaganil a rano przyjdzie fryzjerka i nie chce sie potem wstydzic...)w ogole spakowac nas na weekend musze itd.
Tak wiec moze pojawie sie pozniej.jakies miel wiadomosci?
U mnie koncowka cyklu wlasciwie.Zaczal bolec mnie brzuch(jeszcze nie jak na @ ale wyzej pobolewa )oraz jajnik dal o sobie znac.
to pa na razie
ja dopiero sciagnelam do domu i mam tyle do zrobienia ze chyba sie rozplacze.tak bardzo chcialabym poczytac o czym pisalyscie(moze bardzo poznym wieczorem sie uda) ale naprawde musze sie przygotowac do dnia jutrzejszego bo raz ze wesele(i trzeba doprowadzic sie do porzadku oraz dom bo choc w nim malo jestesmy to sie zabalaganil a rano przyjdzie fryzjerka i nie chce sie potem wstydzic...)w ogole spakowac nas na weekend musze itd.
Tak wiec moze pojawie sie pozniej.jakies miel wiadomosci?
U mnie koncowka cyklu wlasciwie.Zaczal bolec mnie brzuch(jeszcze nie jak na @ ale wyzej pobolewa )oraz jajnik dal o sobie znac.
to pa na razie
K
Kinga85
Gość
hej
smo witaj! powodzenia
katia no to super, zaczynacie nowe starania sama przyjemnośc przed tobą;-)
No ja od poniedziałku do owu męża wymęczę:-)
smo witaj! powodzenia
katia no to super, zaczynacie nowe starania sama przyjemnośc przed tobą;-)
No ja od poniedziałku do owu męża wymęczę:-)
K
Kinga85
Gość
ja uciekam juz bo zmeczona jestem
miałam aktywny wieczór
Pozdrawiam was wszystkie
i do zobaczyska na forum again!!
Bajjj ;-)
miałam aktywny wieczór
Pozdrawiam was wszystkie
i do zobaczyska na forum again!!
Bajjj ;-)