reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej !
ja znowu tylko na chwilę i lecę się uczyć , bo jakoś dzis mi nie po drodze ciągle do tych notatek , a czas biegnie niestety jak szalony i już blizej niż dalej mojej godziny "zero"...

hej dziewczyny.
widze ze znow jakies zamieszanie...szkoda.

Malwina-niestety musze zgodzic sie z dziewczynami.zaufalysmy ci ale rzeczywiscie to co piszesz troche sie nie klei..one juz wszystko napisaly.wlasciwie ja dziwilam sie ze nie napisalas ze test ci wyszedl...Z tym ze pomijajac to ze @ mialas,moglas sobie wyzsze temperatury wpisac bo te ktore masz od kilku dni nie sa absolutnie ciazowe.nie wystarczy wymiotowac.eh,nie wiem co bys tu wkleic musiala zeby ktos uwierzyl.I po co to wszystko?

wisienka-co za szok.ogromnie ci wspolczuje ale nie wiem co tak naprawde doradzic.pewnie kazda z nas ma gorsze momenty w swoim zwiazku i byc moze to teraz tak okropnie wyglada.warto zastanawic sie i wspomniec jak jest kiedy nie masz tych cichych dni?Ja tez od czasu do czasu popsprzeczam sie z moim ale potem jest pieknie i nie wyobrazam sobie zycia bez niego_On tez pokazuje mi ze jestem dla niego wazna. w takich malych rzeczach czasem sie to widzi.

aha jeszcze chcialam wrocic do tego co pisalyscie malwinie.Moim zdaniem to nie nasza sprawa jaka szkole skonczyla.Pewnie ze edukacja sie przydaje ale to jeszcze nie wszystko o czlowieku mowi.Wazne by byla szczesliwa robiac to co robi.,zyjac tak jak zyje.Na pewno kazda z was zna kolezanke czy kolege ktory pokonczyl uniwersytety a teraz sprzata butelki po piwie w jakims angielskim pubie albo pakuje kurczaka na tasmie...czy cos w tym stylu.

rzeczywiscie bb jakos ciezko sie otwiera...

kusska-u mnie tez jeszcze kilka dni.na razie jest fajnie bo zyje w nas nadzieja ale gorzej pewnie bedzie kiedy zaczne zblizac sie do terminu @.Kurcze na razie nie czuje nic innego,nic czego bym wczesniej nie czula wiec cieszyc sie nie ma z czego.czasm lubie jak mnie cos delikatnie zaboli czy zakluje bo mam wrazenie ze cos sie dzieje:)ale tak poza tym nic:ani nabrzmialych piersi,ani mdlosci,ani dziwnego smaku itd...

pati-no cos ty!nawet nie mysl o tym by czuc sie winna.Chcialas dobrze bo pewnie dobra z ciebie kobieta ty nasza kuro domowa:) (tak w ogole zadna kura nie jestes.to piekne ze zajmujesz sie wlasnymi dzieciaczkami!kto jak nie ty ma to robic!fajnie ze masz taka mozliwosc.to tylko takie glupie moim zdaniem czasy nastaly ze dzis kobieta czasem niemal wstydzic sie musi jak nie pracuje...)

narazie mam brać 2 miesiące a potem zobaczymy, mam nadzieję ze będzie ok.
a i pytałam o wiesiołka i powiedziała ze to faktycznie dobry sposób ale... na wydanie pieniędzy
wiesiołek super sprawa zwłaszcza dla kobiet które mają mało śluzu płodnego. Ja ostatnio wcale go nie wyczuwałam dlatego też kupiłam. A wiele dziewczyn go chwali i widzi poprawe.
16zł to nie jest uważam kupa szmalu :sorry: nie przesadzajmy.
eijf, kusska spokojnie ja 3mam kciuki aby @ do was nie zawitała!;-):tak:

kinga-byloby fajnie gdyby sie w koncu udalo:)Jednak tyle juz staranek zaliczylam ze po prostu czlowiek przyzwyczaja sie rowniez do tego ze nadchodzi @...Jak nie to swietna niespodzianka by byla.

kinga-byloby fajnie gdyby sie w koncu udalo:)Jednak tyle juz staranek zaliczylam ze po prostu czlowiek przyzwyczaja sie rowniez do tego ze nadchodzi @...Jak nie to swietna niespodzianka by byla.
wiem wiem.... znam to uczucie...
Ale trzeba myśleć cały czas pozytywnie :) i nie mysleć nawet o tej @ wrednej ;-)

KIEDY COŚ UPARCIE GAŚNIE, ZAUFAJ ISKIERCE NADZIEI :-)

bratowa meza brala bromergon przez ponad rok. i bardzo jej pomogl. nie narzekala na skutki uboczne wiec chyba ich nie miala. ale pocieszajace jest ze zadzialal i w listopadzie bedzie rodzic:tak: dobrze ze na poczatek po pol tabletki bierzesz moze organizm jakos lepiej bedzie tolerowal mniejsza dawke na poczatku.

Eijf ja wlasnie czuje sie zupelnie inaczej.boli mnie podbrzusze od dwoch dni juz i wlasnie zwrocilam hamburgera (ale to chyba wina miesa bo byloo niedobre) nie wiem co o tym myslec. jak sie nakrece a to raczej nieuniknione to bedzie wielki ryk jak sie nie uda:-(
a moj luby jak zwykle mnie czyms powalil. mowie mu ze mnie podbrzusze boli a on na to: "no przecierz jestes w ciąży! to co ty myslisz ze cie nic nie bedzie bolalo??":eek::eek: on jest niesamowity! ale daj mu Boże niech to bedzie prawda;-):-)
cos nawalaja te strony...
a mnie nic niestety...troche gdzieniegdzie zakluje ale to zadna nowosc.juz nie wspomne jak bardzo bym chciala...

Eijf ja wlasnie czuje sie zupelnie inaczej.boli mnie podbrzusze od dwoch dni juz i wlasnie zwrocilam hamburgera (ale to chyba wina miesa bo byloo niedobre) nie wiem co o tym myslec. jak sie nakrece a to raczej nieuniknione to bedzie wielki ryk jak sie nie uda:-(
a moj luby jak zwykle mnie czyms powalil. mowie mu ze mnie podbrzusze boli a on na to: "no przecierz jestes w ciąży! to co ty myslisz ze cie nic nie bedzie bolalo??":eek::eek: on jest niesamowity! ale daj mu Boże niech to bedzie prawda;-):-)
kusska nakręcanie się to najgorsze co można zrobić....
a co do twojego męża to tak jak bym swojego słyszała hehehe "a co jestes w ciąży?, a może już w ciąży jesteś? no co kochanie chcesz mi powiedzieć... w ciąży jestes tak!?" i taki banan na twarzy :rofl2: faceci.....
3mam kciuki za Ciebie! obyś zobaczyła II kreseczki :tak:

Dziewczyny ja też bardzo bym chciała!!!!! :((
Oby nam się udało.... ahh

reklama
Boze jeszcze tylko jeden dzien i wolne bo w pt wesele.wczoraj ogladalam na internecie miejsce w ktorym impreza bedzie.bardzo ladnie i szykownie wyglada.Sam slub to nie wiem gdzie sie odbedzie.pewnie sie wygrzeje w mojej sukieneczce...
poza tym nic jeszcze nie zrobilam i nie wszystko mam.musze jutro ten tusz wymienic,rajstopy kupic(bo za cienkie kupilam),pilniczek do paznokci bo znalezc nie moge.i tak wszystko na raz.aha i jeszcze nas spakowac bo bedziemy w hotelu tam spali.Znow zrobi sie pozno jak wczoraj.Zanim moj do domu sciagnal.jeszcze w drodze prosil bym nie szla spac tylko na niego czekala.Potem zeszlo do 1...

kusska-co do serduszka to na pewno kupie ale na razie zaczekac musze bo jutro te bransoletke a w ogole to w pt jeszcze fryzjera zaplacic musze a tu ceny sa koszmarne za uczesanie.moze tez za pomalowanie.

Do góry