jagodka1231
Fanka BB :)
no nic zmykam...trzymajcie się ciepło i do jutra!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sesja??hej !
ja znowu tylko na chwilę i lecę się uczyć , bo jakoś dzis mi nie po drodze ciągle do tych notatek , a czas biegnie niestety jak szalony i już blizej niż dalej mojej godziny "zero"...
wiesiołek super sprawa zwłaszcza dla kobiet które mają mało śluzu płodnego. Ja ostatnio wcale go nie wyczuwałam dlatego też kupiłam. A wiele dziewczyn go chwali i widzi poprawe.narazie mam brać 2 miesiące a potem zobaczymy, mam nadzieję ze będzie ok.
a i pytałam o wiesiołka i powiedziała ze to faktycznie dobry sposób ale... na wydanie pieniędzy
wiem wiem.... znam to uczucie...kinga-byloby fajnie gdyby sie w koncu udaloJednak tyle juz staranek zaliczylam ze po prostu czlowiek przyzwyczaja sie rowniez do tego ze nadchodzi @...Jak nie to swietna niespodzianka by byla.
cos nawalaja te strony...bratowa meza brala bromergon przez ponad rok. i bardzo jej pomogl. nie narzekala na skutki uboczne wiec chyba ich nie miala. ale pocieszajace jest ze zadzialal i w listopadzie bedzie rodzic dobrze ze na poczatek po pol tabletki bierzesz moze organizm jakos lepiej bedzie tolerowal mniejsza dawke na poczatku.
Eijf ja wlasnie czuje sie zupelnie inaczej.boli mnie podbrzusze od dwoch dni juz i wlasnie zwrocilam hamburgera (ale to chyba wina miesa bo byloo niedobre) nie wiem co o tym myslec. jak sie nakrece a to raczej nieuniknione to bedzie wielki ryk jak sie nie uda:-(
a moj luby jak zwykle mnie czyms powalil. mowie mu ze mnie podbrzusze boli a on na to: "no przecierz jestes w ciąży! to co ty myslisz ze cie nic nie bedzie bolalo??" on jest niesamowity! ale daj mu Boże niech to bedzie prawda;-):-)
kusska nakręcanie się to najgorsze co można zrobić....Eijf ja wlasnie czuje sie zupelnie inaczej.boli mnie podbrzusze od dwoch dni juz i wlasnie zwrocilam hamburgera (ale to chyba wina miesa bo byloo niedobre) nie wiem co o tym myslec. jak sie nakrece a to raczej nieuniknione to bedzie wielki ryk jak sie nie uda:-(
a moj luby jak zwykle mnie czyms powalil. mowie mu ze mnie podbrzusze boli a on na to: "no przecierz jestes w ciąży! to co ty myslisz ze cie nic nie bedzie bolalo??" on jest niesamowity! ale daj mu Boże niech to bedzie prawda;-):-)