reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
masakryczne masz te godziny pracy,ale pewnie za to sie wysypiasz do pozna:-)

wysypiać się nie wysypiam, bo pracuje 9-17:30, a o 8 wychodze z domu do pracy, więc lipa... ale przynajmniej pracuję w fajnej atmosferze...

a ja mam teraz takie dziwne uczucie jakby mi podbrzusze pulsowało. normalnie jakbym tam drugie serce miała hehe. ojj daj Boziu!!
czesc Marzi:happy:

Cześć kusska... co tam...? trzymam mocno kciukasy!!!!

hejka z rana

malwina powinnaś iść do lekarza aby się upewnić,ja bynajmniej bym tak zrobiła.
biedroneczka jaki czas temu odstawiłaś tabletki i długo się już staracie?
przepraszam że pytam ale sama zastanawiam się jak to może być ze mną...:eek:
Tabletki odstawilam na poczatku roku. Pierwszy miesiac sobie odpuscilismy, a kolejny bez jakis specjalnych staran, wiec tak de facto licze ze tp taki 6 cykl staran na powaznie. No ale moze nie dane mi jest tak od razu miec fasolke.

hej dziewczynki:) Długo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...
Wisienko w każdym zwiazku zdazaja sie takie ciche dni, chwilowe problemy i watpliwosci, moze wszystko bedzie ok. Moze to kwesti czasu

No a tak wogole sie witam:-)
U mnie meczacydzien w pracy, moje kochanie poszlo teraz do stomatologa a ja siedze sama w domu:-(, dzis jakos nic mi sie nie chce.
A tu jak widze narazie cisza po porannej burzy;-)

Wlasnie mi moj napisal ze u stomatologa jest jakis poslizg czasowy i ze jeszce czeka a mial wejsc pol godziny temu:eek: jakas masakra, no i znowu siedze sama w domu:-:)crazy:

już wróciłam od lekarki stwierdziła że:
mam za wysoką prolaktynę
za niski progesteron w fazie lutealnej
dostałam
bromergon na zbicie prolaktynyPrimolut-Nor zeby zwiększyć progesteron

reklama
już wróciłam od lekarki stwierdziła że:
mam za wysoką prolaktynę
za niski progesteron w fazie lutealnej
dostałam
bromergon na zbicie prolaktynyPrimolut-Nor zeby zwiększyć progesteron

Nie znam sie na tych lekach ale chyba to dobrze, ze lekarka wziela sie i chce cos robic;-)

Do góry