reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
masakryczne masz te godziny pracy,ale pewnie za to sie wysypiasz do pozna:-)
wysypiać się nie wysypiam, bo pracuje 9-17:30, a o 8 wychodze z domu do pracy, więc lipa... ale przynajmniej pracuję w fajnej atmosferze...
a ja mam teraz takie dziwne uczucie jakby mi podbrzusze pulsowało. normalnie jakbym tam drugie serce miała hehe. ojj daj Boziu!!
czesc Marzi
Cześć kusska... co tam...? trzymam mocno kciukasy!!!!
Cześć kusska... co tam...? trzymam mocno kciukasy!!!!
dzieki:-) niewiele sie dzieje, wciaz czekam jeszcze pare dni..
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Tabletki odstawilam na poczatku roku. Pierwszy miesiac sobie odpuscilismy, a kolejny bez jakis specjalnych staran, wiec tak de facto licze ze tp taki 6 cykl staran na powaznie. No ale moze nie dane mi jest tak od razu miec fasolke.hejka z rana
malwina powinnaś iść do lekarza aby się upewnić,ja bynajmniej bym tak zrobiła.
biedroneczka jaki czas temu odstawiłaś tabletki i długo się już staracie?
przepraszam że pytam ale sama zastanawiam się jak to może być ze mną...
Wisienko w każdym zwiazku zdazaja sie takie ciche dni, chwilowe problemy i watpliwosci, moze wszystko bedzie ok. Moze to kwesti czasuhej dziewczynki Długo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...
biedroneczka1980
No a tak wogole sie witam:-)
U mnie meczacydzien w pracy, moje kochanie poszlo teraz do stomatologa a ja siedze sama w domu:-(, dzis jakos nic mi sie nie chce.
A tu jak widze narazie cisza po porannej burzy;-)
U mnie meczacydzien w pracy, moje kochanie poszlo teraz do stomatologa a ja siedze sama w domu:-(, dzis jakos nic mi sie nie chce.
A tu jak widze narazie cisza po porannej burzy;-)
K
Kinga85
Gość
js też witam
mam chwilkę spokoju ale ogólnie to dziś kosmos u mnie....
mam chwilkę spokoju ale ogólnie to dziś kosmos u mnie....
biedroneczka1980
Wlasnie mi moj napisal ze u stomatologa jest jakis poslizg czasowy i ze jeszce czeka a mial wejsc pol godziny temu jakas masakra, no i znowu siedze sama w domu:-crazy:
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
już wróciłam od lekarki stwierdziła że:
mam za wysoką prolaktynę
za niski progesteron w fazie lutealnej
dostałam
bromergon na zbicie prolaktynyPrimolut-Nor zeby zwiększyć progesteron
Nie znam sie na tych lekach ale chyba to dobrze, ze lekarka wziela sie i chce cos robic;-)
Podziel się: