reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
masakryczne masz te godziny pracy,ale pewnie za to sie wysypiasz do pozna:-)

wysypiać się nie wysypiam, bo pracuje 9-17:30, a o 8 wychodze z domu do pracy, więc lipa... ale przynajmniej pracuję w fajnej atmosferze...

a ja mam teraz takie dziwne uczucie jakby mi podbrzusze pulsowało. normalnie jakbym tam drugie serce miała hehe. ojj daj Boziu!!
czesc Marzi:happy:

Cześć kusska... co tam...? trzymam mocno kciukasy!!!!

hejka z rana

malwina powinnaś iść do lekarza aby się upewnić,ja bynajmniej bym tak zrobiła.
biedroneczka jaki czas temu odstawiłaś tabletki i długo się już staracie?
przepraszam że pytam ale sama zastanawiam się jak to może być ze mną...:eek:
Tabletki odstawilam na poczatku roku. Pierwszy miesiac sobie odpuscilismy, a kolejny bez jakis specjalnych staran, wiec tak de facto licze ze tp taki 6 cykl staran na powaznie. No ale moze nie dane mi jest tak od razu miec fasolke.

hej dziewczynki:) Długo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...
Wisienko w każdym zwiazku zdazaja sie takie ciche dni, chwilowe problemy i watpliwosci, moze wszystko bedzie ok. Moze to kwesti czasu

No a tak wogole sie witam:-)
U mnie meczacydzien w pracy, moje kochanie poszlo teraz do stomatologa a ja siedze sama w domu:-(, dzis jakos nic mi sie nie chce.
A tu jak widze narazie cisza po porannej burzy;-)

Wlasnie mi moj napisal ze u stomatologa jest jakis poslizg czasowy i ze jeszce czeka a mial wejsc pol godziny temu:eek: jakas masakra, no i znowu siedze sama w domu:-:)crazy:

już wróciłam od lekarki stwierdziła że:
mam za wysoką prolaktynę
za niski progesteron w fazie lutealnej
dostałam
bromergon na zbicie prolaktynyPrimolut-Nor zeby zwiększyć progesteron

reklama
już wróciłam od lekarki stwierdziła że:
mam za wysoką prolaktynę
za niski progesteron w fazie lutealnej
dostałam
bromergon na zbicie prolaktynyPrimolut-Nor zeby zwiększyć progesteron

Nie znam sie na tych lekach ale chyba to dobrze, ze lekarka wziela sie i chce cos robic;-)

Do góry