reklama
Noukie
Majowa mama 2007
trochę się boję bo z tego co mowiła ten bromergon ma różne skutki uboczne typu: zawroty głowy nudności wymioty, nawet omdlenia i to wystepuje u 50 % pacjentek
a dlugo musisz go brac?
jagodka1231
Fanka BB :)
witajcie,ja na chwilkę
nie bój się mmm,w najgorszym przypadku przestaniesz je brać,a jednak lekarka wie co robi i musisz zacząć się leczyć wtedy miejmy nadzieję fasolka "murowana"
wszystkie tabsy tego typu mają jakieś skutki uboczne,ale nie u wszystkich muszą występować.
głowa do góry!trzymam kciuki!
trochę się boję bo z tego co mowiła ten bromergon ma różne skutki uboczne typu: zawroty głowy nudności wymioty, nawet omdlenia i to wystepuje u 50 % pacjentek
nie bój się mmm,w najgorszym przypadku przestaniesz je brać,a jednak lekarka wie co robi i musisz zacząć się leczyć wtedy miejmy nadzieję fasolka "murowana"
wszystkie tabsy tego typu mają jakieś skutki uboczne,ale nie u wszystkich muszą występować.
głowa do góry!trzymam kciuki!
Witajcie dziewczyny,
Dlugo sie nie odzywalam, bo nie bardzo mialam o czym pisac, a poza tym chcialam troche odpoczac od tego rygoru mierzenia temperatury i myslenia w trakcie przytulanek, ze teraz statnia szansa w tym miesiacu. A jak Was czytam to sie nakrecam i rzucam sie kazdego ranka na termometr .
Bylam dzis u gina i mialam wreszcie usg dpochwowe. I niestety w tym miesiacu nie ma szans, bo zanosi sie na jajeczkowanie z prawego jajnika, a akurat prawy jajowod mam usuniety
Musze wiec czekac na @ i po niej zglosic sie na sprawdzenie droznosci jajowodu....Wiec moje testowanie przenosi sie na listopad....
Dlugo sie nie odzywalam, bo nie bardzo mialam o czym pisac, a poza tym chcialam troche odpoczac od tego rygoru mierzenia temperatury i myslenia w trakcie przytulanek, ze teraz statnia szansa w tym miesiacu. A jak Was czytam to sie nakrecam i rzucam sie kazdego ranka na termometr .
Bylam dzis u gina i mialam wreszcie usg dpochwowe. I niestety w tym miesiacu nie ma szans, bo zanosi sie na jajeczkowanie z prawego jajnika, a akurat prawy jajowod mam usuniety
Musze wiec czekac na @ i po niej zglosic sie na sprawdzenie droznosci jajowodu....Wiec moje testowanie przenosi sie na listopad....
Myslalam, ze tylko moj tak ma...Faceci jak mają jakies problemy to potem na nas się wyżywają
Ja mialam tak, ale dopiero od drugiego semestra ciazy.a ja mam teraz takie dziwne uczucie jakby mi podbrzusze pulsowało. normalnie jakbym tam drugie serce miała hehe. ojj daj Boziu!!
czesc Marzi
Ja mam 4letniego niejadka i spryciarza w jednym. Po kilku lyzkach psilku uz nie ma czasu wiecej jesc i zaczyna biegac, a ja staram sie jeszcze w nia wcisnac. Gdy mi sie wydaje, ze moze juz rzeczywiscie wystarczy ( o wiele wczesniej mowi mi, ze juz nie ma miejsca w brzuszku) wtedy mnie prosi o slodycze. Wniosek-celowo je malo, by sie slodycze w brzuszku zmiescily.a do pozostałych mam niejadków: ja tez mam niejadka w domu, mąż ja nauczyl jedzenia przed telewizorem i teraz bez bajki nie zje nic! jestem tym przerazona!!. ma 2 lata 94cm wzrostu i 12kg wagi. wyglada jak dziecko wojny, ale pani doktor kazala mi sie nie martwic bo waga miesci sie w normie.
agast22
mmm- o kurcze, ja bralam Bromergon. Myslalam ze umre. Mdlosci, zawroty glowy, omdlenia, mroczki przed oczami to tylko niektore objawy ktore mialam. No ale podobno nie na wszystkich tak dziala;-) Trzymam kciuki zeby dla Ciebie byl laskawszy, a jesli jednak nie, to polecam Castangus (ziolowy lek na zbicie prolaktyny dostepny bez recepty).
Noukie
Majowa mama 2007
a i pytałam o wiesiołka i powiedziała ze to faktycznie dobry sposób ale... na wydanie pieniędzy
mmm...
właśnie o tym mi mówiła, na początek mam brać pól tabletki przez 6 dni a jak wszystko będzie ok mam zwiększyć dawkę do całejmmm- o kurcze, ja bralam Bromergon. Myslalam ze umre. Mdlosci, zawroty glowy, omdlenia, mroczki przed oczami to tylko niektore objawy ktore mialam. No ale podobno nie na wszystkich tak dziala;-) Trzymam kciuki zeby dla Ciebie byl laskawszy, a jesli jednak nie, to polecam Castangus (ziolowy lek na zbicie prolaktyny dostepny bez recepty).
jagodka1231
Witajcie dziewczyny,
Ja mam 4letniego niejadka i spryciarza w jednym. Po kilku lyzkach psilku uz nie ma czasu wiecej jesc i zaczyna biegac, a ja staram sie jeszcze w nia wcisnac. Gdy mi sie wydaje, ze moze juz rzeczywiscie wystarczy ( o wiele wczesniej mowi mi, ze juz nie ma miejsca w brzuszku) wtedy mnie prosi o slodycze. Wniosek-celowo je malo, by sie slodycze w brzuszku zmiescily.
hehehee....sprytna jak to dzieci..ja wtedy zawsze mówię zjęsz coś tam to dostaniesz...wtedy słodycze...i często skutkuje..
reklama
jagodka1231
hmmm.....ciekawe z tym wiesiołkiem....wiem,że to działa na potencje u mężczyzn..ale wiele dziewczyn na forum jednka sobie go chwali...
Podziel się: