reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

trochę się boję bo z tego co mowiła ten bromergon ma różne skutki uboczne typu: zawroty głowy nudności wymioty, nawet omdlenia i to wystepuje u 50 % pacjentek

reklama
witajcie,ja na chwilkę

trochę się boję bo z tego co mowiła ten bromergon ma różne skutki uboczne typu: zawroty głowy nudności wymioty, nawet omdlenia i to wystepuje u 50 % pacjentek

nie bój się mmm,w najgorszym przypadku przestaniesz je brać,a jednak lekarka wie co robi i musisz zacząć się leczyć wtedy miejmy nadzieję fasolka "murowana":-D

wszystkie tabsy tego typu mają jakieś skutki uboczne,ale nie u wszystkich muszą występować.

głowa do góry!trzymam kciuki!

Witajcie dziewczyny,
Dlugo sie nie odzywalam, bo nie bardzo mialam o czym pisac, a poza tym chcialam troche odpoczac od tego rygoru mierzenia temperatury i myslenia w trakcie przytulanek, ze teraz statnia szansa w tym miesiacu. A jak Was czytam to sie nakrecam i rzucam sie kazdego ranka na termometr :tak:.
Bylam dzis u gina i mialam wreszcie usg dpochwowe. I niestety w tym miesiacu nie ma szans, bo zanosi sie na jajeczkowanie z prawego jajnika, a akurat prawy jajowod mam usuniety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Musze wiec czekac na @ i po niej zglosic sie na sprawdzenie droznosci jajowodu....Wiec moje testowanie przenosi sie na listopad....
Faceci jak mają jakies problemy to potem na nas się wyżywają
Myslalam, ze tylko moj tak ma...

a ja mam teraz takie dziwne uczucie jakby mi podbrzusze pulsowało. normalnie jakbym tam drugie serce miała hehe. ojj daj Boziu!!
czesc Marzi:happy:
Ja mialam tak, ale dopiero od drugiego semestra ciazy.

a do pozostałych mam niejadków: ja tez mam niejadka w domu, mąż ja nauczyl jedzenia przed telewizorem i teraz bez bajki nie zje nic! jestem tym przerazona!!. ma 2 lata 94cm wzrostu i 12kg wagi. wyglada jak dziecko wojny, ale pani doktor kazala mi sie nie martwic bo waga miesci sie w normie.
Ja mam 4letniego niejadka i spryciarza w jednym. Po kilku lyzkach psilku uz nie ma czasu wiecej jesc i zaczyna biegac, a ja staram sie jeszcze w nia wcisnac. Gdy mi sie wydaje, ze moze juz rzeczywiscie wystarczy ( o wiele wczesniej mowi mi, ze juz nie ma miejsca w brzuszku) wtedy mnie prosi o slodycze. Wniosek-celowo je malo, by sie slodycze w brzuszku zmiescily.

mmm- o kurcze, ja bralam Bromergon. Myslalam ze umre. Mdlosci, zawroty glowy, omdlenia, mroczki przed oczami to tylko niektore objawy ktore mialam. No ale podobno nie na wszystkich tak dziala;-) Trzymam kciuki zeby dla Ciebie byl laskawszy, a jesli jednak nie, to polecam Castangus (ziolowy lek na zbicie prolaktyny dostepny bez recepty).

narazie mam brać 2 miesiące a potem zobaczymy, mam nadzieję ze będzie ok.
a i pytałam o wiesiołka i powiedziała ze to faktycznie dobry sposób ale... na wydanie pieniędzy

mmm- o kurcze, ja bralam Bromergon. Myslalam ze umre. Mdlosci, zawroty glowy, omdlenia, mroczki przed oczami to tylko niektore objawy ktore mialam. No ale podobno nie na wszystkich tak dziala;-) Trzymam kciuki zeby dla Ciebie byl laskawszy, a jesli jednak nie, to polecam Castangus (ziolowy lek na zbicie prolaktyny dostepny bez recepty).
właśnie o tym mi mówiła, na początek mam brać pól tabletki przez 6 dni a jak wszystko będzie ok mam zwiększyć dawkę do całej

Witajcie dziewczyny,
Ja mam 4letniego niejadka i spryciarza w jednym. Po kilku lyzkach psilku uz nie ma czasu wiecej jesc i zaczyna biegac, a ja staram sie jeszcze w nia wcisnac. Gdy mi sie wydaje, ze moze juz rzeczywiscie wystarczy ( o wiele wczesniej mowi mi, ze juz nie ma miejsca w brzuszku) wtedy mnie prosi o slodycze. Wniosek-celowo je malo, by sie slodycze w brzuszku zmiescily.

hehehee....sprytna jak to dzieci..ja wtedy zawsze mówię zjęsz coś tam to dostaniesz...wtedy słodycze...i często skutkuje..

reklama
Do góry