reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej
ja w tym miesiaciu tez mam zamiar juz zaczac staranka
tsh spadło do 4 :-)
15 ide do nowego ginka podobno zna dobrego endokrynologa
wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda :-D

reklama
hej
ja w tym miesiaciu tez mam zamiar juz zaczac staranka
tsh spadło do 4 :-)
15 ide do nowego ginka podobno zna dobrego endokrynologa
wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda :-D
tsh jeszcze wysokie.ja mialam 2,5 i dziewczyny mowily ze za wysokie by sie starc.teraz lykam tabletki wiec nie wiem co mnie sie tam dzieje.bede wiedziala jak krew pobiore.powodzenia.

wiem ze za wysokie ale moja kumpela zaszla w ciaze przy tsh 4.35 i 11 wrzesnia tego roku urodzila chlopca w ciazy tez sie reguluje mam nadzieje ze za jakies 2 tyg jak zrobie kolejne badanie to jeszcze bardziej spadnie
albo ten nowy endo przypisze mi inna dawke
do staranek powinno byc tak okolo 1 ja tak slyszalam
rozne sa na ten temat opinie
moja znajoma ma 3.8 i nie ma zamiaru brac zadnych tabsow na zbicie tego i chce sie starac o dziecko
ja biore euthyrox juz prawie rok

z innej beczki.wracajac do wesela.moj jedzie do domu i dzwonil ze odebral moj plaszcz i sukienke ktora dalam do czyszczenia.tzn plaszcz poplamilam sosem do frytek:zawstydzona/y: ale sukienka byla nowiuska tylko ze lezala w torbie i sie wygniotla wiec dalam by ja para wyprasowali.bo samej trudno jako ze to jedwab i ma mnostwo skomplikowanych zakladek.No i on to dal,zaplacil (chyba 30 e) i teraz mowi ze musial doplacic za szal.Wkorzylam sie bo w torbie byl rzeczywiscie prosciutki szal do sukienki.czysty i nowy oczywiscie i oni tez to "wyczysclili" i skasowali 6 e!Co za debile!Taki kawalek materialy to sama moglam wyprasowac.No moj oczywiscie nie wiedzial,zreszta ja moglam to wyciagnac ale do glowy mi nie przyszlo ze potraktuja to osobno.!!Czasem rece mi opadaja na te ceny w nl.Kawalek prostokatnego materialu!!!Musialam wykrzyczec

Eijf a ja jaka dawke bierzesz >??
ja biore 25 czyli najmniejsza dawke ale dopiero od jakis 3 tyg i to wlasciwie taki jakby test bo moje hormony niby w normach.nie wiem czy w tak krotkim czasie cos wielkiego moze sie zmienic ale mam wrazenie ze lepiej sie czuje i mam wiecej energii
a ty jaka bierzesz?
ja mam badanie za jakies 2 tyg

z innej beczki.wracajac do wesela.moj jedzie do domu i dzwonil ze odebral moj plaszcz i sukienke ktora dalam do czyszczenia.tzn plaszcz poplamilam sosem do frytek:zawstydzona/y: ale sukienka byla nowiuska tylko ze lezala w torbie i sie wygniotla wiec dalam by ja para wyprasowali.bo samej trudno jako ze to jedwab i ma mnostwo skomplikowanych zakladek.No i on to dal,zaplacil (chyba 30 e) i teraz mowi ze musial doplacic za szal.Wkorzylam sie bo w torbie byl rzeczywiscie prosciutki szal do sukienki.czysty i nowy oczywiscie i oni tez to "wyczysclili" i skasowali 6 e!Co za debile!Taki kawalek materialy to sama moglam wyprasowac.No moj oczywiscie nie wiedzial,zreszta ja moglam to wyciagnac ale do glowy mi nie przyszlo ze potraktuja to osobno.!!Czasem rece mi opadaja na te ceny w nl.Kawalek prostokatnego materialu!!!Musialam wykrzyczec

to nie tylko u was jest ten problem! w Norge ceny tez sa powalające. nie moglam sie przyzwyczaic ze za zwykly chleb place 20 zeta ale tu przynajmniej zarobki sa odpowiednie do cen. ostatnio ze sie pochwale przeczytalam ze Norwegia jest krajem w którym sie najlepiej zyje na świecie hehe. ja bym podyskutowala ale stsystyki sa nieublagane:-)

to nie tylko u was jest ten problem! w Norge ceny tez sa powalające. nie moglam sie przyzwyczaic ze za zwykly chleb place 20 zeta ale tu przynajmniej zarobki sa odpowiednie do cen. ostatnio ze sie pochwale przeczytalam ze Norwegia jest krajem w którym sie najlepiej zyje na świecie hehe. ja bym podyskutowala ale stsystyki sa nieublagane:-)
wiem czytalam.nl chyba na 6 miejscu.Ja nie przeliczam na zlotowki.raczej jak w pl jestem to na e bo nie mieszkam tam juz ladnych pare lat ale mimo ze zarobki sa inne to ceny zwalaja z nog nawet holendrow.pamietam jak mielismy kilkutygodniowego kotka ktory byl chory a tylko zeby dowiedziec sie co mu jest i czy uda sie go zoperowac zaplacilismy w sumie 700 e!Jak mojego kota ugryzla pszczola to za zastrzyk zaplacilam o ile pamietam 80 e.No koszmar i dlatego nasze koty sa ubezpieczone.
moj tymczasem wrocil z sukienka.moze moglam ja sobie sama jednak wyprasowac a plaszcz tez tak sobie wyczyszczony...ze tez go musialam wysmarowac

reklama
ja biore poniedzialek i czwartek dawke 50 a inne dni 75
ja mam strasznei skoki tsh w sierpniu mialam ponizej 1 a we wresniu 4.98
no a po miesiacu powoli spada i jest 4

Do góry