reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wisienka, my też czasem miewamy jakis cichy dzień... nie jest łatwo żyć z drugim człowiekiem... z reguły każdy jest przecież egoistą, więc taki chwilowy dzin odpoczynku przydaje sie każdemu... natomiast jeśli to trwa dłużej to na pewno jedyne rozwiazanie to rozmowa... może ma jakieś problemy...?

Faceci jak mają jakies problemy to potem na nas się wyżywają.moze faktyznie jest coś na rzeczy...zapytaj go o co chodzi?

No dobrze moje drogie...jak znam życie,wyjde stąd i zacznie sie akcja=pogaduchy...no trudno,wszystkie zapracowane :))))) hihihiiiii do jutra,3majcie sie ciepło.paaa

dokładnie,jestem bardzo zmęczona więc...wczoraj wieczorem tak mi się kręciło w głowie,że nie mogłam ustać..a poza tym musze synka odebrać :-D

Faceci jak mają jakies problemy to potem na nas się wyżywają.moze faktyznie jest coś na rzeczy...zapytaj go o co chodzi?

oj, to leć po Niunia... nie będę Cię zatrzymywać :-)
ale normalnie jeszcze półtorej godziny w robocie... jak ja to wytrzymam... :zawstydzona/y:

hej dziewczynki:) Długo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...

My sie nie kłócimy. Po prostu ze soba nie rozmawiamy. on w ogóle nie zauwaza mojej obecności...Mogłabym nie istnieć...Ale cóż moze tak ma być. Moze jednak nie jestesmy sobie przeznaczeni....Moze to był błąd...Nawet nie wiem czy chcę z nim byc. Nie brakuje mi go...Nie wiem co mam robić ale mam nadzieję, ze wszystko jakos sie ułoży.
jeszcze ja dodam swoje 3 grosze.....czasem tak jest ze jak facet jest zły,cos mu sie nie udaje to chce sie odegrac i zgrywa twardziela, ale tak naprawde cos go gryzie i boli, najlepiej wyłozyc kawe na ławe, nic tak nie oczyszcza atmosfery jak kłotnia mawiają.... kiedys slyszalam dobrą rade: przed pojscie spac trzeba sie pogodzic, jak tego nie ma, to nie ma zwiazku-czy jakos tak
no wiesz co... ?:-);-):-);-):-);-):happy:

ah, taka pogoda, ze nic się nie chce normalnie... tylko poożyć spać i obudzić sie w dzień owulacji... hihihi
ja to bym chcialam zasnąć i obudzic sie w dzien testowanka:)
ale normalnie jeszcze półtorej godziny w robocie... jak ja to wytrzymam... :zawstydzona/y:
masakryczne masz te godziny pracy,ale pewnie za to sie wysypiasz do pozna:-)

reklama
Czesc dziewczyny ja dzis znowu zabijacza czasu wlaczylam i tyle rzeczy znowu zrobilam:-) ale chyba tak trzeba bo przez to szybciej mi czas leci i nie mysle tyle:sorry:

Ale mi dzis lipnie BB chodzi:no::no::no: strony nie chca sie otwierac:szok:

hej dziewczynki:) Długo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...

Przykro mi, nie martw sie ulozy sie;-) niestety zwiazek to jeden wielki kompromis i czasami jest lepiej czasami gorzej:sorry: ja narazie u siebie nie narzekam choc tak naprawde uczymy sie i dopiero odkrywamy siebie nawzajem to jestem pewna ze z tym czlowiekiem chce isc dalej;-) z moim poprzednim bylam 8 lat i tego uczucia nie mialam:sorry: zreszta troche wierze w to, ze co ma byc to bedzie:tak:

Pisz jak tylko masz ochote:-)

Czy jak jajnik boli to oznacza, że w tym momencie jest owulacja, czy to zwiastun zbliżającej sie za dzień dwa owulki hm??? Ja coś cholera nie mogę trafić ....

Tylko monitoring moze pokazac kiedy jest owu:sorry:

Do góry