reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczyny tak z innej beczki...szukam w necie jakiejś fajnej torebki,ale nie wizytowej tylko takiej na codzień....czarna lub czerwona....znacie jakieś fajne linki???

Cześć!

Dzisiaj niestety mam gorszy dzień... nie bede wiec zbytnio się udzielała sorki. Odezwe sie jak poprawi mi sie samopoczucie.
Pozdrawiam was serdecznie.

Widze że znowu akcja z Malwiną... :sorry: pff......

Toska ty mi o wiosnie nie pisz u mnie 3 stopnie i snieg juz zalega jakies 30 km odmnie:confused2::tak:
a co do wykresu to faktycznie ciekawy jest. ale niestety nie umiem ci wyjasnic czemu.:sorry:

No tak... w Norwegii jest nieco inaczej... dla pocieszenia potweordze z w PL jest cieplutko i slonecznie i takowe fluidki posylam na polnoc europy ;-)
a co do mojego ff to juz sie obawialam ze nie umiem go czytac ale skoro Twoje odczucia sa te same (ze jest dziwny) to rzeczywiscie cos z ta interpretacja po stronie ff jest nei tak...moze wirusa zlapal?? :laugh2:

dzieki za fluidki. a ty jak myslisz kiedy mialas owu, tak z odczuc nie sugerujac sie temperatura? moze jak poczekasz jeszcze dwa dni to ci przesunie ta linie. mi przesuwal dwa razy. ale ja nie nie jestem ekspertem bo uzywam ff pierwszy cykl.

no ja obstawiam ze to byl 15dc co wskazuje tempka i ostry, kilkugodzinny bol lewego jajnika (mies temu bolalo mnei po prawej str) wiec jestem prawie pewna ze ff, mimo ze expert ;) cos pomieszal :)

Czy jak jajnik boli to oznacza, że w tym momencie jest owulacja, czy to zwiastun zbliżającej sie za dzień dwa owulki hm??? Ja coś cholera nie mogę trafić ....

reklama
hej dziewczynki:) Długo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...

Do góry