reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

noukie
zawsze możesz już usunąć tę fotkę z forum , dziewczyny widziały więc nie widzę problemu:-)

ja też zmykam , idę jeszcze z godzinke poczytać... o rety rety na samą myśl mi nie dobrze...
ps, jeszcze mi pies czkawki dostał, ha ha jak skacze o kurde

reklama
pa,zycze wysokich porannych temperatur tym ktore po owu:)

noukie-ok kazdy ma na szczescie swoj gust.ja lubie takie "stoer" i proste:)

noukie
zawsze możesz już usunąć tę fotkę z forum , dziewczyny widziały więc nie widzę problemu:-)

ja też zmykam , idę jeszcze z godzinke poczytać... o rety rety na samą myśl mi nie dobrze...
ps, jeszcze mi pies czkawki dostał, ha ha jak skacze o kurde

Juz usunieta;-) nie martw sie z naszymi kciukami zdasz na 5:tak:

Do jutra:-)

ok sytuacja opanowana:-)

żegnam się już na poważnie, kolorowych snów i owocnych starań, owulacji , temperatur, śluzu i czego tam jeszcze dusza zapragnie:-)

Ja mam zaraz wyjsc a za oknem leje.wczoraj tak pozno poszlismy spac.Moj ma ogrom pracy(jego wspolnik wyjezdza na 3tyg wakacje wiec roboty po pachy) i sciaga do domu pozno a potem jeszcze razem zalegamy.Przeciagnelo sie chyba do 1 choc chcialam isc spac wczesniej bo tak trudno jest mi rano wstac.codziennie marze ze zostane sobie w domku.szczegolnie przed piatkiem chcialabym wypoczac,zajac sie soba,swoimi paznokciami i innymi zabiegam,i kosmetycznymi ale niestety...w ogole bede miala na to bardzo malo czasu!
widze ze moja temperatura przynajmniej na razie jest ladniejsza niz w ubieglym cyklu ale nie ma sie co za bardzo cieszyc bo w poprzednich cyklach(szczegolnie w lato) tez ladnie wygladala i niestety...
cos sie wczoraj zgadalismy z moim i mowie ze nie wiem przeciez czy sie udalo a on sobie palnal "mysle ze tak" od tak:)Mowie do niego:nic nie czuje,nic czego by nie czula do tej pory i tak wlasnie jest.szkoda...
boze ja chce czwartek wieczoooorrr!

Witam również z samego rana, u mnie pochmurno,bo padał deszcz ale za to bardzo ciepło :-D
Jagódka ja za Ciebie trzymam kciuki, z tego co pisałaś masz owu na tym leku więc szanse na ciążę jak najbardziej są!

Emma..obyś miała rację!!!bardzo bym chciała!

No jestem. Wyczekałam sie u gin, był poślizg aż godziny, ale jestem zadowolona!

Bardzo fajnie,że tak się tobą zajął i od razu podjął konkretne działania,a co ważniejsze nie zwodził cię! i tak trzymać! Teraz tylko patrzec jak będziesz w ciąży,wierzę,że nie będzie cię męczył zbyt długo!!!I trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie,słonko!

a ja dziewczyny naogladalam sie wczoraj bizuteri i "smakuje na wiecej" jak to holandrzy mowia.

Co do bizuterii,ja ja również uwielbiam,szczególnie swarovskiego. POlecam stronkę: www.pakamera.pl

A u mnie....wczoraj wieczorem jak sie przebudziłam i wstałam do wc (ok 23) to tak mi się zakręciło w głowie,że mój mąż musiał mnie przytrzymać :szok::shocked2: szok normalnie!!

Witam was dziewczyny na pewno się ucieszycie z tego co napisze właśnie teraz.
Chciałam was powiadomić ze staranek o dziecko nie będzie teraz wczoraj mój nie wrócił do domu bo pojechał do rodziców bo jego mama miała zawał i dla mnie to już nie ma sensu żeby się starać już nie chce mi się żyć bo to życie nie ma dla mnie sensu.
Jeszcze od wczoraj jest mi nie dobrze wymiotuje i wogóle a gorączki nie mam nie wiem co się ze mną dzieje....:(:(:(:-:)-:)-:)-(

Malwina ale dlaczego mamy się cieszyc że nie będziesz się teraz starać o dziecko... My Ci pisałyśmy tylko swoje zdanie i tyle... Nam nie robisz tym na złość...
Mam nadzieję że z Jego mamą wszystko będzie dobrze... Trzymam kciuki!

Jego mama a moja teściowa jest w bardzo złym stanie.
Teraz to mi się tylko ryczeć chce i nic więcej jak narazie nie mam ochoty się starać za dużo w tym tygodniu włazi na głowę żeby mieć czas dla siebie wiec nici ze starań.
Dzisiaj tez na pewno nie wróci do domu bo pojedzie prosto do szpitala po pracy.;(;(;(;(;( najgorsze jest to że ja nie mogę odwiedzić teściowej bo pracuje od 9 do 20

reklama
Witam was dziewczyny na pewno się ucieszycie z tego co napisze właśnie teraz.
Chciałam was powiadomić ze staranek o dziecko nie będzie teraz wczoraj mój nie wrócił do domu bo pojechał do rodziców bo jego mama miała zawał i dla mnie to już nie ma sensu żeby się starać już nie chce mi się żyć bo to życie nie ma dla mnie sensu.
Jeszcze od wczoraj jest mi nie dobrze wymiotuje i wogóle a gorączki nie mam nie wiem co się ze mną dzieje....:(:(:(:-:)-:)-:)-(

Malwina...przykro mi z powodu mamy twojego narzeczonego.mam nadzieję,że wyjdzie z tego i wyzdrowieje.
To co napisałaś dalej świadczy tylko o tym jaka niedojrzała jeszcze jesteś. Mało to nie potrafisz przyjąć krytycznego zdania,a my przecież chciałysmy dla ciebie dobrze!Jako,że jestesmy od ciebie o dużo starsze to powinnaś nad się zastanowić...a tym bardziej,że niektóre z nas mają już dziecko i wiedzą przez co przeszły...a ty zachowujesz się ...no cóż...jak dziecko....wypowiadasz takie rzeczy...jak zbuntowana nastolatka. Nie zrobisz nam przyjemności czy na złość starając się lub nie to musi być WASZA decyzja!!
My znamy to od kuchni i wiemy jak to jest.

Skoro sie tak źle czujesz to może pójdziesz do lekarza?co?a może to ciąża?

Hej. A jak się dzisiaj czujesz ?? Wszystko ok ??

No teraz jest w miarę ok. Boli mnie trochę głowa.Ale rano zanim wstałam miałam taką kluche w żołądku...

Do góry