reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hmm...trudna sprawa...ale zdarza się czasem,że kobiety mają okres a potem okazuje się że są w ciązy pomimo tego że miały @.
więc trudno to określić....a może z nerwów cię mdli...?a może wmawiasz sobie objawy? To częste u kobiet które się starają...wiele z nas to miewa...

tylko ze to się zaczęło wczoraj z rana obudziły mnie mdłości i pierwsze co do łazienki bo mi nie dobrze potem jak coś jadłam to mi było nie dobrze jak nigdy mdliło mnie i wymiotowałam.
ja tak powiem że jak się mam starać o dziecko to ja nie myślę o tym w dzień w dzień po prostu nie kocham się z myślą ze chce dziecko tylko dla przyjemności.
Ostatnim razem jak byłam na usg dopochwowym to lekarz coś zaznaczał na ekranie ale ja się na tym nie znam tylko mi powiedział że jak nie przyjdzie miesiączka to mam się do niego zgłosić a tu 2dni później dostałam @. Ale to co zaznaczał na ekranie i na moim usg wyglądało mi na pęcherz powietrza jak bym była w ciąży to to by był 8tydzień jakoś i do tego jeszcze mam wzdęcia i lekko twardawy brzuch.
Jeszcze na twarzy mi wyskoczyły pryszcze jak nigdy ich nie miałam to dzisiaj moja twarz wygląda ohydnie masakra.

Cześć babki - za testujące trzymam mocno kciuki :-)
Pogoda za oknem do bani, ale co tam.. forum jest to jakoś przeżyję.
No i popracować trzeba, bo mnie już przygniata:sorry:
Dziś miałam ochotę na małe co nieco z rana, a mój małż przyszedł z pracy i padł....
i jak się tu starać ;-)

reklama
Do góry