reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiedzialam ze bez nas nie wytrzymasz!wspolczuje ci cholernie!!!!Mam nadzieje ze juz wkrotce o tym zapomnisz i znow bedziesz tu na biezaco:)jeszcze troszke.
aha i przerwy warto sobie robic.
moze jakies witaminki poprawe koncentracji?
no właśnie w tych moich przerwach podczytuję co u was, bo jakbym nie zaglądała do piątku to 100 stron bym miała do przerobienia jak nic! :-)
na poprawę koncentracji mówisz? nigdy nie stosowałam wspomagaczy, ale myślę że teraz to i tak już nic nie może mnie uratować, w każdym razie mam tran w kapsułkach hehe mąż mi powiedział ,że jak mam obronić to obronie, jak się nie uda to podejdę po poprawki w styczniu i nic się nie stanie z tego powodu, muszę przyznać ,że pomogły mi te słowa, bo mi tak strasznie zależy i chciałam udowodnić ,że potrafię a tu się okazuję że nikomu nie muszę niczego udowadniać i końca swiata nie bedzie jak podejdę w razie czego do obrony jeszcze raz

reklama
z tym ze co mc to slyszymy...moze i sie uda ale mogloby sie to JUZ wydarzyc.

Noukie-czekam na te kartke i ide spac

Nie ma takiego efektu w scanie:zawstydzona/y: duzo lepsza jest w rzeczywistosci, skladana na trzy;-) no i ja chcialam zeby tam wszystkie zwierzatka byly czyli ptaszki kotki kaszuszki itp:-)

Noukie-nie martw sie danych w ogole nie widac:) Widze bardzo slodka,dziecieca a wiec "moja" pewnie wydaje ci sie bardzo "strak" i "modern",ale ja taka juz jestem.Czyli te wykorzystujesz jeszcze raz?W tym sie roznimy bo ja za kazdym razem cos nowego chce:)

noukie
nie martw się o dane, takim małym druczkiem na tej karteczce nadziobane ,że ja właściwie poza obrazkami nic nie widzę :-D

eijf
po tym co powiedział to jakoś lepiej się czuję i faktycznie już się tak nie boję jak wczoraj :-)
tylko teraz w kwestii starań to u mnie jak na razie porażka , mąż chory a ja od tej nauki nie przytomna... dobrze ,że to jeszcze nie okres płodny

Noukie-nie martw sie danych w ogole nie widac:) Widze bardzo slodka,dziecieca a wiec "moja" pewnie wydaje ci sie bardzo "strak" i "modern",ale ja taka juz jestem.Czyli te wykorzystujesz jeszcze raz?W tym sie roznimy bo ja za kazdym razem cos nowego chce:)

Chyba ze mnie zaczarujesz innymi pomyslami:-D jutro misie wrzuce jakie robilismy i kazdy w szpitalu dostawal jak przyszedl z wizyta;-)

noukie
nie martw się o dane, takim małym druczkiem na tej karteczce nadziobane ,że ja właściwie poza obrazkami nic nie widzę :-D

Dane to dane a internet wielki:sorry2: ale glowny pomysl widac:-D

dobra dziewczyny ja uciekam.mimo mi sie stuka ale jutro znow musze wczesnie wstac(jeszcze dwa dni!) i znow bede 'plakac".Nie to zebym chora chciala byc (szczegolnie jak sie staram) ale czasemw odpowiednim momencie nie mialabym nic przeciwko drobnemu przeziebieniu by moc posiedziec tydzien w domu...

Chyba ze mnie zaczarujesz innymi pomyslami:-D jutro misie wrzuce jakie robilismy i kazdy w szpitalu dostawal jak przyszedl z wizyta;-)

Dane to dane a internet wielki:sorry2: ale glowny pomysl widac:-D
ok czekam na misie.pokaze ci inna kartke tej znajomej.ja lubie takie proste ale ta jest inna ze tak powiem choc one wszystjie sa dosyc nowoczesne i "strak"

reklama
dobra dziewczyny ja uciekam.mimo mi sie stuka ale jutro znow musze wczesnie wstac(jeszcze dwa dni!) i znow bede 'plakac".Nie to zebym chora chciala byc (szczegolnie jak sie staram) ale czasemw odpowiednim momencie nie mialabym nic przeciwko drobnemu przeziebieniu by moc posiedziec tydzien w domu...

Ja tez zmykam kobietki:-) do juterka kolorowych snow;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry