reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć dziewczyny, przeczytałam pobieżnie co tam u was , musiałam się na chwilę oderwać od tych notatek, bo jak tak dalej pójdzie to mnie w wariatkowie zamkną !

już nie mam siły... czytam i czytam od rana do nocy, ciagle mam wrażenie że im więcej tego czytam tym bardziej nic nie wiem... litery od godziny 14 zlewają mi się w jedną wielką plamę... mówie wam źle się to dla mnie skończy ! raaaaaaaattttuuuuuuuuuuuunnnnnkkkkkkuuuu !!!!

cześć dziewczyny, przeczytałam pobieżnie co tam u was , musiałam się na chwilę oderwać od tych notatek, bo jak tak dalej pójdzie to mnie w wariatkowie zamkną !

już nie mam siły... czytam i czytam od rana do nocy, ciagle mam wrażenie że im więcej tego czytam tym bardziej nic nie wiem... litery od godziny 14 zlewają mi się w jedną wielką plamę... mówie wam źle się to dla mnie skończy ! raaaaaaaattttuuuuuuuuuuuunnnnnkkkkkkuuuu !!!!
wiedzialam ze bez nas nie wytrzymasz!wspolczuje ci cholernie!!!!Mam nadzieje ze juz wkrotce o tym zapomnisz i znow bedziesz tu na biezaco:)jeszcze troszke.
aha i przerwy warto sobie robic.
moze jakies witaminki poprawe koncentracji?

Trzymam kciuki by jak najwczesniej. Tylko jak tu wytrzymac. Czlowiek juz po serii roznych badan powoli ma dosc
3 cykle na monitoringu i nic:-(, ostatni juz myslalam ze sie udalo bo jeszce testy owu wspomagaly i tez nic masakra
ja niby trafiam w owu bo wspomagam sie testami,raz nawet gin potwierdzil i tez nic:( przykro tak co miesiac dowiadywac sie o porazce.w tym tez nic nie sygnalizuje ze jest inaczej...i co mc znow czekanie.szkoda ze to nasze wspaniale cialo nie daje nam czegos do rozpoznania od razu po zaplodnieniu.zeby choc sluz inaczej wygladal czy co...to nic.dopiero po zagniezdzeniu czegos sie mozna spodziewac a to tez trwa

Sorki troche mi sie scaner zawiesil, kartka jest troche blada ale w rzeczywistosci nie jest, za duzo tam naszych danych stad troche wyblakla wstawilam;-)

Ostatnia edycja:
Ten miesiąc daje sobie na małe wstrzymanie, dam spokoj z kolejnym monitoringiem, odpoczne, nawet tempke mierze od niechcenia:eek:, a w listopadzie moze z nowa energia wejde w kolejne staranka

reklama
Do góry