reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
pokarze ci jeszcze te kartki z okazji urodzin dziecka.poszlabym na latwizne i zamowila ktoras z tych bo robi je znajoma mojego.wprawdzie wolalabym by zaprojektowala mi taka ktora mam w "glowie" ale jesli by sie nie dalo to podoba mi sie np.taka jedna bo drugiej bym juz wykorzystac nie mogla jako ze siostra mojego ja wykorzystala...

ta mnie sie w sumie podoba choc jeszcze czasu ohoho i wiecej mam...byle bym kiedys w ogole komus wyslac mogla.

troszke rozmazane to zdjecie.alez ja tu zdjec wklejam,ale czasem trzeba "zjechac" z tematu.

Ja chyba te czarne kalie kupie sobie;-) i te mi sie bardzo podobaja tylko nie bardzo mam takie kolory w ubraniach:sorry:

Bijoux - Boucles d'Oreilles - Oceanic Boucles d’Oreilles i do tego ten ring podspodem:sorry:

Ja tez zaraz kartke zeskanuje;-)
no pokazuj koniecznie.
rzeczywiscie te kolczyki pewnie rzadko bys zakladala bo musialabys sie kierowac kolorem,ale oni maja tyle pieknych rzeczy!Na stronie inaczej wyglada ale jak jestes w sklepie to nie wiadomo co wybrac.
ja sobie dokupilam karte i nastepnym razem bede miala 20e znizki,jakies prezenciki w ciagu roku i inne znizki.zawsze mile widziane

Staram sie, narazie czekam az @ sie skonczy i zastanawiam sie kiedy wreszcie unormuja mi sie cykle po tych antych:eek:
widze ze u kazdego to inaczej po anty wglada.ja bralam tyle samo co kolezanka i rownoczesnie przestalysmy.u mnie cykle dosyc regularne(poza jednym krotszym ale moze to przez wakacje).wszystkie 27-28dni,faza lutealna 12-13,i owu jak w zegarku 15-16dc...no i mimo tej regularnosci nie udaje sie.a kolezanka ma cykle jak z kosmosu.33 dni do 50!

reklama
widze ze u kazdego to inaczej po anty wglada.ja bralam tyle samo co kolezanka i rownoczesnie przestalysmy.u mnie cykle dosyc regularne(poza jednym krotszym ale moze to przez wakacje).wszystkie 27-28dni,faza lutealna 12-13,i owu jak w zegarku 15-16dc...no i mimo tej regularnosci nie udaje sie.a kolezanka ma cykle jak z kosmosu.33 dni do 50!
U mnie od najkrotszego na poczatku 22 dni do 34, a faza lutealna widze ze bywa roznie od 11 do 16 dni, owu wypada pozniej i zawsze z jednego jajnika:baffled:

Do góry