reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja starałam się 2 lata, teraz nareszcie czekam na Maleństwo. Powiem Wam jak to było, a Wy zrobicie jak chcecie.
Na pewno niejedna z Was się modliła, ale taka zwykła modlitwa to za mało. Ja poprosiłam o pomoc mojego śp. Dziadka oraz Anioły. Trzeba zdać sobie sprawę z tego że Anioły są wśród nas, żyją na ziemi i wystarczy je prosić - jeśli prośba nie jest niezgodna z Boskim planem - spełni się. Zawsze modliłam się bezpośrednio do Boga, a gdy przeczytałam książkę o aniołach, zaczęłam je prosić o maleństwo. Możecie mi wierzyć lub nie - po miesiącu zobaczyłam na teście 2 kreseczki, a dziś walczę z nudnościami:-)

Życzę Wam wszystkim dwóch grubych kresek,szczęśliwej ciąży i zdrowych bobasów

Gratuluje Kochana życze ci zeby wszystko bylo oki i dziecko urodzilo sie zdrowe duzo zdrowka:)
Ja jak narazie sie staram kolejny cykl juz 2 dni i jakoś dziwnie mam podwyzszona temperature i dziwnie mnie boli podbrzusze raz z jednej raz z drugiej strony:)
Niewiem czy to dobra oznaka?

reklama
Dziewczyny, witam po 3 dniach :-) Byliśmy z M. na pięknej 3-dniowej wyprawie w Bieszczadach. Próbowałam przeczytać Wasze posty od mojego ostatniego, ale to zadanie dla supermana, więc nie dam rady ;-) Chciałabym się jednak dopisać do testujących na 11 października. Straszliwie jestem ciekawa, czy ten cykl okaże się szczęśliwy, czy przyjdzie nam dłużej poczekać...

Ostatnia edycja:
Dzięki za kciuki :-) W Bieszczadach cudnie, tym bardziej, że zwiedzaliśmy głównie ruiny, zamki, dwory i muzea w mijanych miasteczkach i wsiach. Wyprawa jednak wypadła już na wyższe tempki, staranka były przedtem, w domu ;-)

Dziewczyny, witam po 3 dniach :-) Byliśmy z M. na pięknej 3-dniowej wyprawie w Bieszczadach. Próbowałam przeczytać Wasze posty od mojego ostatniego, ale to zadanie dla supermana, więc nie dam rady ;-) Chciałabym się jednak dopisać do testujących na 11 października. Straszliwie jestem ciekawa, czy ten cykl okaże się szczęśliwy, czy przyjdzie nam dłużej poczekać...

Również trzymam kciuki za 2 kreseczki:)

reklama
Na dopisywanko chyba musimy poczekać. Nie chciałabym się tu rządzić, bo nie jestem zbyt długo na forum, ale będę apelować u "władz" (;-) ) o dopisanie do testowania ;-)
Dziewczyny, to pewnie było wiele razy wałkowane, ale pewnie nie znajdę, więc zapytam... Jak mam testy o czułości 10 (no wiecie, te najczulsze), to ile DPO mam szansę otrzymać wiarygodny wynik? :-)

Do góry