reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

noukie-alez przykro.kolejny raz!mnie w takim momencie naprawde sily opuszczaja a po glowie miota sie :co ze mna nie tak!!!

tak sie tez dzis rano miotalo.moja temperatura taka mizerna.Pierwsze kilka cykli mialam takie piekne skoki ktore utrzymywaly sie w granicach 36,7-9 a teraz takie mizerne to.Wiem ze roznie moze byc jak tak przegladam ff ale mimo wszystko.Ja juz sama nie wiem kiedy i czy w ogole sie uda...
kurcze nie ma mnie dzis dziewczyny.obowiazki wzywaja:(

malwina_co w ogole bylo twoim celem?Fajnie ze przepraszasz ale wiesz ze bardzo naduzylas nasze zaufanie?co wpadlo ci do glowy by tak sie z ludzmi bawic?i czemu od poczatku nie pisalas swojej histori jak czlowiek?

zaczelam pisac ze stram sie z moim narzeczonym o dziecko ale ze mam 18 lat w styczniu 19 to wyscie zaczely pisac tak jakbym miala 16 lat i niewiedziala w co sie pakuje . to mnie zezloscilo i zrobilam wielki blad tak piszac.
Wiec teraz pisze czy moge z wami pisac juz nie bede robic sobie jej obiecuje czekam na wasza odpowiedz czy moge czy nie

reklama
Malwinka - fajnie że umiesz przyznać się do błędów - duży plus dla ciebie! Wiem,ż eto musiała cie sporo mosztować!

Ale jeśli chodzi o zaufanie, to niestety będziesz musiała, długo na nie pracować.

Zrozum, my sie tu spotykamy bo szukamy zrozumienia i wsparcia, część z nas już bardzo długo walczy o maleństwo, każda przeżywa ogromną tragedię gdy przychodzi @.

Nie mamy ani ochoty, ani siły na kłamstwa, i tp. rzeczy.

Jeśli chodzi o mnie to możesz tu pisać, ale nie oczekuj na razie zbyt dużo, będziemy potrzebowały dużo czasu by ci znów zaufać i móc się przed tobą otworzyć!

Nie mam zamiaru oszukiwac juz z pati rozmawialam przez telefon i mi powiedziala co trzeba i ja sobie to wzielam go glowy. Po prostu tez sie staram o dziecko dwa dni temu zaczelam starania moze sie tym razem uda. jakos dziwnie boli mnie w podbrzuszu raz z jednej strony raz z drugiej i mam dziwnie podwyzszona temperature.

Pati dziekuje jeszcze raz bardzo serdecznie za nasza rozmowe.

Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy moge dolaczyc do listy staraczek????
I dajcie znac czy moge tu w wami pisac ale juz jak normalny czlowiek bez klamstw i oszykiwan tylko sama szczerosc

Oj bardzo mi przykro:-(- wiec znowu zaczynamu razem cykl - mam nadzieję, ze ostatki - Pamiętaj w tym miesiącu nie chorujemy!!!!:tak::tak::tak:

W tym wszystkim najlepsze jest to ze Wy tez tu jestescie:tak: nie Agniesiar nie chorujemy tylko bierzemy sie do pracy:-)

Malwina jezeli chodzi o mnie to bardzo dobrze zrobilas przyznajac sie do wszystkiego tylko troche boje sie ze to tylko i wylacznie zasluga Pati ze tak zrobilas:sorry: no ale nic, czekaj cierpliwie nie klam a samo przyjdzie:sorry:

Od siebie Ci powiem ze stracilas tym klamstwem wiele bo tu sa tak wspaniale dziewczyny tyle mozna sie nauczyc dowiedziec wspolnie wspierac, szkoda tego zatracic:sorry: No nic probuj jak bedziesz z nami wporzadku to i my bedziemy ale jak znowu zaczniesz to juz sama nie wiem:sorry:

cześć dziewczyny
Przyszla w nocy@:-:)-:)-( znowu nawet szans na testowanie nie mialam:sorry: No nic trzeba zaczac od nowa:sorry: wkurza mnie to ze tyle odpuszczamy tyle sie poswiecamy a tu znowu nic:-:)-:)-(
przykro mi że ta wredna @ znowu przyszła, masz rację to wszystko jest niesprawiedliwe
u mnie nadal nie było skoku :no::no:

W tym wszystkim najlepsze jest to ze Wy tez tu jestescie:tak: nie Agniesiar nie chorujemy tylko bierzemy sie do pracy:-)

Malwina jezeli chodzi o mnie to bardzo dobrze zrobilas przyznajac sie do wszystkiego tylko troche boje sie ze to tylko i wylacznie zasluga Pati ze tak zrobilas:sorry: no ale nic, czekaj cierpliwie nie klam a samo przyjdzie:sorry:

Od siebie Ci powiem ze stracilas tym klamstwem wiele bo tu sa tak wspaniale dziewczyny tyle mozna sie nauczyc dowiedziec wspolnie wspierac, szkoda tego zatracic:sorry: No nic probuj jak bedziesz z nami wporzadku to i my bedziemy ale jak znowu zaczniesz to juz sama nie wiem:sorry:

Powiem ci ze nie mam zamiaru klamac. Zrozumialam to ci mialam zrozumiec ze zle zrobilam wiec nie mam zamiaru juz klamac.
Teraz z mojej stron zostaje tylko szczerosc. I to ze sie przyznalam do tego co zrobilam dobrze mi zrobilo.

Przyszla w nocy@:-:)-:)-( znowu nawet szans na testowanie nie mialam:sorry: No nic trzeba zaczac od nowa:sorry: wkurza mnie to ze tyle odpuszczamy tyle sie poswiecamy a tu znowu nic:-:)-:)-(

strasznie mi przykro:-( ja też miałam tak dwa razy ,że nie doczekałam testowania:-( no nic staramy się dalej, oby październik był tym szczęśliwym miesiącem! :-) pozdrawiam !

trzymaj sie,jakos trzeba sie pozbierac i isc do przodu z nowymi siłami

mmm no włsnie w tym sęk ze nie wiemy, który miesiac bedzie tym szczesliwym i moze to jest w zyciu piekne ze nie wiemy co przyniesie jutro, inaczej wszystko byloby nudne....
w moim przypadku pazdziernik byl szczesliwy-date poczecia mialam wyznaczoną w wigilię moich urodzin-to dopiero byl prezent...:tak:

reklama
Ja starałam się 2 lata, teraz nareszcie czekam na Maleństwo. Powiem Wam jak to było, a Wy zrobicie jak chcecie.
Na pewno niejedna z Was się modliła, ale taka zwykła modlitwa to za mało. Ja poprosiłam o pomoc mojego śp. Dziadka oraz Anioły. Trzeba zdać sobie sprawę z tego że Anioły są wśród nas, żyją na ziemi i wystarczy je prosić - jeśli prośba nie jest niezgodna z Boskim planem - spełni się. Zawsze modliłam się bezpośrednio do Boga, a gdy przeczytałam książkę o aniołach, zaczęłam je prosić o maleństwo. Możecie mi wierzyć lub nie - po miesiącu zobaczyłam na teście 2 kreseczki, a dziś walczę z nudnościami:-)

Życzę Wam wszystkim dwóch grubych kresek,szczęśliwej ciąży i zdrowych bobasów

Do góry