reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przed chwila napisalam na innym forum jaka niedobra osoba nas zdenerwowala i ze nie pozwole aby ktos robila sobie z nas "jaja",mam nadzieje ze to przemyslalas i nie bedziesz pisala pod zadnym glupim pseudo,w koncu nerwy mi przeszly jak to przeczytalam....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no to powodzenia;-)
pamietaj-nie klam!:tak:

zrobilam to tylko dla ciebie wiesz dziekuje za dzisiejsza rozmowe

reklama
kusska bo po to tu jestesmy aby wzajemnie sie wspierać i pocieszać:-):tak: Ja wiedziałam ze w ciąży nie jestem bo dopiero teraz zaczynamy starania z męzem. :) bedzie co ma być. Jestem dobrej myśli.
3mam kciuki za Was i za siebie :tak:;-)

Pati wlasnie jak sie czujesz???

Witam was dziewczyny:)
Mam takie małe pytanie,od prawie 3 lat biorę tabletki antykoncepcyjne,chciałam odstawić je na początku roku aby móc przez kilka miesięcy oczyścić organizm i zacząć starać się o rodzeństwo dla naszego synka lecz niestety wyskoczyły mi na nogach (prawdopodobnie od ciągłej pracy na nogach,wyczytałam także że od tabletek antykoncepcyjnych,ciepłych kąpieli itd.)takie małe żyłki wyglądające jak pajączki.W najbliższym czasie mam zamiar usunąć to laserowym zabiegiem,zastanawiam się tylko gdzie ,czy w Polsce czy w Anglii gdzie obecnie mieszkam.W takim związku tabletki odstawię szybciej,ponieważ boję się że właśnie przez nie mogę nieć pajączki na nogach.Moje pytanie brzmi jak reagowały wasze organizmy po odstawieniu tabletek bo nie wiem czego się spodziewać,nie będę ukrywała że tabletki były dla mnie bardzo komfortowe i bezpieczne.
Pozdrawiam wszystkie:)

Kinga dzięki za odpowiedz:)

Kinga jeszcze nie dawno pocieszalas dziewczyny a teraz i u ciebie @ sie pokazal. ale mowilas ze jestes na to gotowa wiec jedyne co moge zrobic totrzymc kciuki za ten cykl. oby byl owocny:tak:

Pati jak sie czujesz?? masz jakies nowe objawy czy cus?? mialas juz moze usg?

nych nowych objawow nie mam tylko przez kilka dni jadlam same sledzie a dzis i sledzie i ptasie mleczko:-)

Przyszla w nocy@:-:)-:)-( znowu nawet szans na testowanie nie mialam:sorry: No nic trzeba zaczac od nowa:sorry: wkurza mnie to ze tyle odpuszczamy tyle sie poswiecamy a tu znowu nic:-:)-:)-(

noukie-alez przykro.kolejny raz!mnie w takim momencie naprawde sily opuszczaja a po glowie miota sie :co ze mna nie tak!!!

tak sie tez dzis rano miotalo.moja temperatura taka mizerna.Pierwsze kilka cykli mialam takie piekne skoki ktore utrzymywaly sie w granicach 36,7-9 a teraz takie mizerne to.Wiem ze roznie moze byc jak tak przegladam ff ale mimo wszystko.Ja juz sama nie wiem kiedy i czy w ogole sie uda...
kurcze nie ma mnie dzis dziewczyny.obowiazki wzywaja:(

malwina_co w ogole bylo twoim celem?Fajnie ze przepraszasz ale wiesz ze bardzo naduzylas nasze zaufanie?co wpadlo ci do glowy by tak sie z ludzmi bawic?i czemu od poczatku nie pisalas swojej histori jak czlowiek?

noukie-alez przykro.kolejny raz!mnie w takim momencie naprawde sily opuszczaja a po glowie miota sie :co ze mna nie tak!!!

tak sie tez dzis rano miotalo.moja temperatura taka mizerna.Pierwsze kilka cykli mialam takie piekne skoki ktore utrzymywaly sie w granicach 36,7-9 a teraz takie mizerne to.Wiem ze roznie moze byc jak tak przegladam ff ale mimo wszystko.Ja juz sama nie wiem kiedy i czy w ogole sie uda...
kurcze nie ma mnie dzis dziewczyny.obowiazki wzywaja:(

Dzieki Eijf ,sama biedna wiesz najlepiej jak w takich momentach to wkurza:-( ja tez zaraz sie wybieram z chlopakami nad Wasze piekne morze:-)

reklama
Malwinka - fajnie że umiesz przyznać się do błędów - duży plus dla ciebie! Wiem,ż eto musiała cie sporo mosztować!

Ale jeśli chodzi o zaufanie, to niestety będziesz musiała, długo na nie pracować.

Zrozum, my sie tu spotykamy bo szukamy zrozumienia i wsparcia, część z nas już bardzo długo walczy o maleństwo, każda przeżywa ogromną tragedię gdy przychodzi @.

Nie mamy ani ochoty, ani siły na kłamstwa, i tp. rzeczy.

Jeśli chodzi o mnie to możesz tu pisać, ale nie oczekuj na razie zbyt dużo, będziemy potrzebowały dużo czasu by ci znów zaufać i móc się przed tobą otworzyć!

Do góry