reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam wszystkie dziewczyny chciałabym was przeprosic za swoje zachowanie wiem ze zle sie zachowalam ale moje nerwy juz nie wytrzymaly. chcialabym sie spytac czy moge z wami popisac jak normalny czlowiek nie bede klamac i wogole. bardzo przepraszam za swoje zachowanie. bardzo prosze o pozwolenie mi pisac z wami nie bede klamac obiecuje. naprawde wiem co zle zrobilam zle i chce to naprawic .
Juz nawet przeprosilam pati bo dzwonila do mnie i sobie wszystko wytlumaczylysmy i to ona mnie poprosila zebm do was napisala

witam wieczorową porą koleżanki

cóż.... jak by tu zacząć heh
dostałam@ :confused2:doczekałam się
tak wiec dołanczam do listy staraczek już oficjalnie dziś :tak: ktoś mnie wpisze???:happy:

Witam wszystkie dziewczyny chciałabym was przeprosic za swoje zachowanie wiem ze zle sie zachowalam ale moje nerwy juz nie wytrzymaly. chcialabym sie spytac czy moge z wami popisac jak normalny czlowiek nie bede klamac i wogole. bardzo przepraszam za swoje zachowanie. bardzo prosze o pozwolenie mi pisac z wami nie bede klamac obiecuje. naprawde wiem co zle zrobilam zle i chce to naprawic .
Juz nawet przeprosilam pati bo dzwonila do mnie i sobie wszystko wytlumaczylysmy i to ona mnie poprosila zebm do was napisala

Wiesz co.... ja nie wiem co mam ci napisać odpowiedziec bo po tym co Ty tu wyprawiałaś to sory ale....
Jeżeli dziewczyny zechcą abyś pisała z nami to okej.. ja wtedy też się zgodzę:sorry2:

dzięki że to napisałaś, mi ostatnio tez wyszła po obciązeniu 10 razy wyższa ale gienkolog nic na to nie powiedziała,teraz jade do polski i chciałam powtórzyc ten wynik ale raczej już tego nie zrobie, zreszta czytałam tez na jakiejś stronce chyba na 28 dni że tez nie ma to znaczenia....
ja kiedys ten test z obciazeniem robiłam,ma znaczenie ale chyba jesli dobrze pamietam czy hiperprolaktynemia jest czynnosciowa czy jest wynikiem gruczolaka przysadki-u mnie podejrzewano,ale dla nas staraczek bez zadnych innych objawow oprocz dlugich staranek to chyba rzeczywiscie nie ma znaczenia

Ostatnia edycja:

taka szczerosc mi sie podoba!

przed chwila napisalam na innym forum jaka niedobra osoba nas zdenerwowala i ze nie pozwole aby ktos robila sobie z nas "jaja",mam nadzieje ze to przemyslalas i nie bedziesz pisala pod zadnym glupim pseudo,w koncu nerwy mi przeszly jak to przeczytalam....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no to powodzenia;-)
pamietaj-nie klam!:tak:

reklama
Kinga jeszcze nie dawno pocieszalas dziewczyny a teraz i u ciebie @ sie pokazal. ale mowilas ze jestes na to gotowa wiec jedyne co moge zrobic totrzymc kciuki za ten cykl. oby byl owocny:tak:

Pati jak sie czujesz?? masz jakies nowe objawy czy cus?? mialas juz moze usg?

Do góry