reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Już...

TESTUJĄCE:

agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 4 lub 5 pażdziernika
rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)
dorkaa
pati1159
mazia
krewetka
waniliowa
sandrahaha
scorpioniczkaa :)
agast22

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa

:-D:szok::happy:

Ja spadam do domku.
Idę odpocząć.

do usłyszonka!!!

Mnie też możesz już usunąć z testujących i wpisać na testowanie 4 listopada!!!

Co prawda @ jeszcze nie ma ale śluz robi sie taki "ciekawy":-(

Więc bede testować o ile temperatura nie spadnie tak jak tym razem 4 listopada

Mały ruch tutaj coś dzisiaj...?ja powoli też się żegnam-w końcu piątek i weekend.... :)))))))))) życzę wam miłego i spokojnego weeekendu odpoczywajcie! do poniedziałku!paaa

cześć dziewczyny, co słychać??
ja nadal nie mam skoku temperatura niziutko i śluzu brak, nie mam pojęcia co jest grane
całe szczęście w srodę idę do lekarki

No kiepsko... właściwie już od wczoraj mam doła... przepłakałam cały wieczór... a dzisiaj właśnie przed chwilą okazało się, ze nie bez powodu... przyszła @:wściekła/y::-(

Mnie mozesz wykreslic z testujacych :-(
Przykro mi dziewczyny,ale kolejny cykl,kolejna szansa!!! to nie tylko banał-tak na prawde jest!!!

Eif cos pisałas wczesniej o zgodzie na przeszczep po smierci- wogle ale to wogle sie nie zastanawiaj!!!! moze dziwnie sie z tym czujesz teraz ,ale po smierci wogle nie bedzi cie to interesowac,a mozesz uratowac komus zycie!!!!!! Kilka mcy temu widzialam w tv program jak motocyklista miał wypadek-śmierc mozgowa na miejscu- a w tym czasie o zycie walczyło dziecko-potrzebny byl przeszczep, i wyobrazcie sobie nie zrobiono go bo ten motocyklista nie wyraził takiej zgody za życia-dziecko zmarło!! czy mozna sobie wyobrazic taką tragedie???przeciez jemu to juz wszystko obojetne- a dziecko mogło zyc....ja mam w portfelu kartke ze sie zgadzam na to po smierci....
A po za tym szkoda ze u nas swiadomosc społeczna jest taka marna i nadal ludzie dziwnie na takie sprawy reagują,to powinno byc normalne ze kazdy ma mozliwosc złozenia takie deklaracji, bo o tragediach sie trąbi wokól a jak tego uniknąć-nie mowi sie wcale. A nawiazujac do tematu tego forum nie wyobrazam sobie,ze gdyby moje dziecko o ktore tyle sie starałam i które tak kocham, miało w razie zagrozenia zycia nie otrzymac pomocy tylko dlatego ze ktos za zycia nie wyraził na to zgody....

Ostatnia edycja:
Przykro mi dziewczyny,ale kolejny cykl,kolejna szansa!!! to nie tylko banał-tak na prawde jest!!!

Eif cos pisałas wczesniej o zgodzie na przeszczep po smierci- wogle ale to wogle sie nie zastanawiaj!!!! moze dziwnie sie z tym czujesz teraz ,ale po smierci wogle nie bedzi cie to interesowac,a mozesz uratowac komus zycie!!!!!! Kilka mcy temu widzialam w tv program jak motocyklista miał wypadek-śmierc mozgowa na miejscu- a w tym czasie o zycie walczyło dziecko-potrzebny byl przeszczep, i wyobrazcie sobie nie zrobiono go bo ten motocyklista nie wyraził takiej zgody za życia-dziecko zmarło!! czy mozna sobie wyobrazic taką tragedie???przeciez jemu to juz wszystko obojetne- a dziecko mogło zyc....ja mam w portfelu kartke ze sie zgadzam na to po smierci....
A po za tym szkoda ze u nas swiadomosc społeczna jest taka marna i nadal ludzie dziwnie na takie sprawy reagują,to powinno byc normalne ze kazdy ma mozliwosc złozenia takie deklaracji, bo o tragediach sie trąbi wokól a jak tego uniknąć-nie mowi sie wcale. A nawiazujac do tematu tego forum nie wyobrazam sobie,ze gdyby moje dziecko o ktore tyle sie starałam i które tak kocham, miało w razie zagrozenia zycia nie otrzymac pomocy tylko dlatego ze ktos za zycia nie wyraził na to zgody....

Rudka ja się z toba zgadzam,ale myslę,że każdy ma jakieś tam obawy...i jest mu trudno tak poprostu się na to zdecydować...zawsze szukamy jakiegoś wykrętu. A jednak przeciez po śmierci nam to rybka,a w końcu komuś możemy pomóc.

Z drugiej strony nie jesteśmy w stanie zadecydowac za kogoś innego! to indywidulna sprawa!

reklama
ja tam staram sie poki moge robic tyle dobrego ile sie da a po smierci to juz bedzie inny swiat i inne zycie, przynajmniej tak mi sie wydaje:-)
tak sie patrze na te liste Marzi i stresik mi rosnie:)

Do góry