reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jak dobrze,że już dostałam, bo przestałam ryczeć i jakoś lepiej na serduchu - już wiem TRZEBA WALCZYĆ DALEJ!!!

Zawsze póki nie przyjdzie to mam taki szał hormonów, że się boję, że sobie kiedyś coś zrobię z rozpaczy, a jak już przychodzi to sie wszystko uspokaja - nie powiem bym stawała się szczęśliwa, ale spokojniejsza!!!!

Czasem się o siebie boję o siebie mam skłonności do stanów depresyjnych - nie wiem co to miejsce ze mną robi mówię tu o rzeczach o których nikomu nigdy nie mówiłam!

eijf ja nawet nie wiedzialam ze to badanie to na tarczyce bylo. po prostu poszlam do analityki i wzielam caly zestaw badan podstawowych, a jak powiedzialam ze sie staram o dzidzie to mi jeszcze kilka innych polecili zeby zrobic w tym wlasnie to.
dzieki za interpretacje ciesze sie ze te wyniki sa w porzadku:-)
agniesiar kazdej sie daja we znaki hormony nie martw sie nie jestes sama. dobrze ze juz sie uspokoily i z nowa energia idziesz dalej:)

Ostatnia edycja:
agniesiar-pewnie wiele z nas tak ma!ja tez czasem bywam smutna i czesto zastanawiam sie czemu ja wlasciwie mam dola choc powiem ci ze jakos mnie nie nachodzi(odpukac).Nie wiem czy to zaleta tabletek ktore lykam?przez te wysokie anty tpo naczytalam sie ze mozna miec wlasnie doly,byc zmeczonym,powolnym ,miec uczucie zimna i odkad zaczelam lykac w ogole inaczej sie czuje.pozytywna zmiana.teraz oczywiscie musze zobaczyc te zmiany na papierze jeszcze.a w ogole przed @ to tez przewaznie tragedia.Na 2,3 dni przed potrafie plakac na kiwniecie palcem.

kusska-w moim przypadku to tak samo wygladalo.w lecie bylam w pl i tez poszlam sobie badanie krwi zrobic.gin zlecil jakies 4 ale kobieta w laboratorium9bardzo mila kobieta zreszta) namowila mnie na zrobienie ponad 20.Byc moze chciala pomoc a moze naciagnac bo zaplacilam 600zl ale gdyby nie ona to w zyciu nie wpadlabym na to by badac sobie tarczyce...

eijf ja nawet nie wiedzialam ze to badanie to na tarczyce bylo. po prostu poszlam do analityki i wzielam caly zestaw badan podstawowych, a jak powiedzialam ze sie staram o dzidzie to mi jeszcze kilka innych polecili zeby zrobic w tym wlasnie to.
dzieki za interpretacje ciesze sie ze te wyniki sa w porzadku:-)
agniesiar kazdej sie daja we znaki hormony nie martw sie nie jestes sama. dobrze ze juz sie uspokoily i z nowa energia idziesz dalej:)

Penie że idę z nową energią i obiecuję to ostatni cykl staranek TERAZ SIE UDA!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

agniesiar-pewnie wiele z nas tak ma!ja tez czasem bywam smutna i czesto zastanawiam sie czemu ja wlasciwie mam dola choc powiem ci ze jakos mnie nie nachodzi(odpukac).Nie wiem czy to zaleta tabletek ktore lykam?przez te wysokie anty tpo naczytalam sie ze mozna miec wlasnie doly,byc zmeczonym,powolnym ,miec uczucie zimna i odkad zaczelam lykac w ogole inaczej sie czuje.pozytywna zmiana.teraz oczywiscie musze zobaczyc te zmiany na papierze jeszcze.a w ogole przed @ to tez przewaznie tragedia.Na 2,3 dni przed potrafie plakac na kiwniecie palcem.

kusska-w moim przypadku to tak samo wygladalo.w lecie bylam w pl i tez poszlam sobie badanie krwi zrobic.gin zlecil jakies 4 ale kobieta w laboratorium9bardzo mila kobieta zreszta) namowila mnie na zrobienie ponad 20.Byc moze chciala pomoc a moze naciagnac bo zaplacilam 600zl ale gdyby nie ona to w zyciu nie wpadlabym na to by badac sobie tarczyce...

Muszę też zrobić anty tepo bo niestety kiedyś miałam z nim przeboje, a terz jak wymieniłaś objawy to ja niestety mam wszystkie:eek:

Ale mam plan by w niedzielę pojechać do Olsztyna i zrobić:
estradiol
FSH
LH
no i chyba to anty tpo

Nie wiem czy zwrocilyscie uwage ze nie pisze z nami od jakiegos czasu nasza kochana Emilchen.jest mi przykro z tego powodu i mam nadzieje ze szybko do nas wroci jak tylko poczuje sie lepiej.Rozmawiamy o dolach i emilchen chyba zlapala jakiegos wiekszego.Napisala mi wiadomosc ze aktualnie nie czuje sie najlepiej i chce troche odpoczac.Mnie jest szkoda ale tez ja rozumiem oraz mam nadzieje ze jej to szybko przejdzie!
Mysle ze nie bedzie miala nic przeciwko jak zacytuje kawalek wiadomosci bo dotyczy to nas wszystkich ktore ja znamy:..."Przeproś ode mnie dziewczyny na forum, powiedz że myślę o nich ciepło i dziękuję za wszystkie dobre słowa skierowane do mnie w momencie mojego załamania. myślę, że za jakiś czas do Was zajrzę.trzymam kciuki"...
emilchen duzo pozytywnej energii ci zycze i wracaj do nas predko!Najlepiej z dobrymi wiesciami.
a co w ogole z nasza zielona?

reklama
Nie wiem czy zwrocilyscie uwage ze nie pisze z nami od jakiegos czasu nasza kochana Emilchen.jest mi przykro z tego powodu i mam nadzieje ze szybko do nas wroci jak tylko poczuje sie lepiej.Rozmawiamy o dolach i emilchen chyba zlapala jakiegos wiekszego.Napisala mi wiadomosc ze aktualnie nie czuje sie najlepiej i chce troche odpoczac.Mnie jest szkoda ale tez ja rozumiem oraz mam nadzieje ze jej to szybko przejdzie!
Mysle ze nie bedzie miala nic przeciwko jak zacytuje kawalek wiadomosci bo dotyczy to nas wszystkich ktore ja znamy:..."Przeproś ode mnie dziewczyny na forum, powiedz że myślę o nich ciepło i dziękuję za wszystkie dobre słowa skierowane do mnie w momencie mojego załamania. myślę, że za jakiś czas do Was zajrzę.trzymam kciuki"...
emilchen duzo pozytywnej energii ci zycze i wracaj do nas predko!Najlepiej z dobrymi wiesciami.
a co w ogole z nasza zielona?
i Mazi też dawno nie bylo...
ale widzę że wrzuciłaś wykres ;)

Do góry