reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a ja tak pomyslałam, że próbuję jeszcze jeden cykl normalnie... a później wypróbuję testy owulacyjne. Mierzenie tempki nie wchodiz w grę... brak systematycznosci niestety...

a ja tak pomyslałam, że próbuję jeszcze jeden cykl normalnie... a później wypróbuję testy owulacyjne. Mierzenie tempki nie wchodiz w grę... brak systematycznosci niestety...

Hej Marzi...jak samopoczucie dzisiaj?

Ja chyba spróbuje z termometrem...a może skuszę się na test owu...zobaczę..jakoś mam takie przeczucie,że i tym razem się nie udało....i że emma miała rację z tymi tabletkami...:-:)-(ehhh

Muszę dzis skoczyć na zakupy bo w domu mam tylko termometr elekt. a tu dziewczyny chwalą sobie rtęciowy :-)
nie wiem czy ma to znaczenie.ja sobie rteciowym mierzyc nie wyobrazam.elektronicznym szybciej o wiele a poza tym daje ci znac kiedy pomiar sie skonczyl.bede zaraz uciekac a potem pojawie sie na chwile po poludniu go gotowac musze.wizyte mam dzis u mnie.

hmmmm to może zostanę przy elektr. :) :-) A co dzis gotujesz?? Jakieś swoje specjaly ??? :-)

A ja lubię rteciowy, jeżeli mierzy sie w pochwie lub odbycie to wystarczy 5 min.

To nie jest długo, nie lubię, sie zrywać z łóżka od razu po obudzeniu to te 5 min, jest akurat!!!

Mnie na elektrycznym różne pomiary wychodziły, w zależności od tego jaka była temp. otoczenia i na ile końcówka była rozgrzana.

Jeżeli mierzyłam, raz po raz to zupełnie inne wyniki!!!

hmmmm to może zostanę przy elektr. :) :-) A co dzis gotujesz?? Jakieś swoje specjaly ??? :-)
e tam specjaly.nawet nie wiem jak to sie nazywa po polsku...wyglada to jak takie kubeczki z ciasta kruchego i bede to faszerowala sosem pieczarkowym z dodatkiem pieczarek oraz drobno pokrojonej kapusty(chyba pekinskiej?).do tego ziemniaki.Nie za ciekawie to moze brzmi ale jest dobre:)znajoma po prostu przychodzi wiec nie szaleje

kiedys dla porownania mierzylam rteciowym i wyniki takie same byly tylko dluzej to trwalo bo elektronicznym chyba niecala min

U mnie nadal nie ma tej Małpy, ciekawe czy jeszcze długo teraz bede na nią czekać?

Tak bardzo bym już chciała zacząć nowe starania i znów żyć marzeniami!
agniesiar spokojnie:happy: @ jak ma być to będzie, który to dzień cyklu u ciebie? jeżeli czekasz naprawdę długo to idz do gina na wywołanie.
Pozdrawiam.

Ja też czekam na @ jeszcze... :confused2:

agniesiar spokojnie:happy: @ jak ma być to będzie, który to dzień cyklu u ciebie? jeżeli czekasz naprawdę długo to idz do gina na wywołanie.
Pozdrawiam.

Ja też czekam na @ jeszcze... :confused2:

To nie o to chodzi, dzis jest 30dc. ale po temperaturze już wiem, że bedzie @ wiec brak cierpliwości, skoro już wiem, że się znów nie udało!!!:eek:

Hej Marzi...jak samopoczucie dzisiaj?

Ja chyba spróbuje z termometrem...a może skuszę się na test owu...zobaczę..jakoś mam takie przeczucie,że i tym razem się nie udało....i że emma miała rację z tymi tabletkami...:-:)-(ehhh

No kiepsko... właściwie już od wczoraj mam doła... przepłakałam cały wieczór... a dzisiaj właśnie przed chwilą okazało się, ze nie bez powodu... przyszła @:wściekła/y::-(

reklama
No kiepsko... właściwie już od wczoraj mam doła... przepłakałam cały wieczór... a dzisiaj właśnie przed chwilą okazało się, ze nie bez powodu... przyszła @:wściekła/y::-(

Spokojnie, bedzie dobrze - ten cykl na pewno bedzie owocny!!

Nie załamu sie z tego co pamiętam to jeszcze niedługo walczycie, więc wyluzuj, bo to pomaga!!!:tak::tak::tak:

Do góry