reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
mam pytanko, jak przyjmujecie plamienie - to pierwszy dzień nowego cyklu czy to jeszcze stary cykl??
eijf
Fanka BB :)
agniesiar-ja plamienie juz pisze jako @
rudka-wiem ze masz racje,ale jakos dziwnie jest mi wypelnic formularz i dzieclic siebie jak koguta na targu,cos w stylu wydlubcie mi oczy,zedrzyjcie skore itd.Mysle ze byloby mi latwiej powiedziec "tak,zgadzam sie" ale bez szczegolow.Nie wiem jak to wytlumaczyc.Pewnie ze wszystko mi jedno po smierci,zreszta moga mnie lepiej spalic niz w ziemi pogrzebac bo ja sie boje ciemnosci i po co mnie robaki maja zjesc.ja ich nie jadam bo jestem wegetarianka
He, teraz sobie pomyslalam ze jest jednak roznica w tym czy mi te skore robaki zjedza czy oddam ja w dobrym celu
No a co od oczy to i tak chyba nikomu by sie nie przydaly bo az tak dobre nie sa.Pewnie podpisze to wszystko ale wiesz,zaskoczyly mnie te detale.
kusska-wg mnie nic zlego w tych wynikach nie ma
a tarczyce warto badac.
a u mnie test owu zdecydowanie negatywny.I bardzo fajnie.Poza tym sluz bielusienki (ale w zyciu nie mialam takiego co sie rozciaga...a teraz wlasnie mialam troszke takiego klejacego,bialego ale cie ciagnal...hmmm).Poza tym brzuch pobolewa
Kurcze nie zalatwilam tabletek.Dlaczego ja to na ostatnia chwile zostawilam?Poszlam do apteki ale nie mieli i nie chce mi sie do miasta jechac.No cos jutro to zalatwie.po prostu bede sie musiala powstrzymac z jedzeniem na godzinke przed i pol po bo tak trzeba.
rudka-wiem ze masz racje,ale jakos dziwnie jest mi wypelnic formularz i dzieclic siebie jak koguta na targu,cos w stylu wydlubcie mi oczy,zedrzyjcie skore itd.Mysle ze byloby mi latwiej powiedziec "tak,zgadzam sie" ale bez szczegolow.Nie wiem jak to wytlumaczyc.Pewnie ze wszystko mi jedno po smierci,zreszta moga mnie lepiej spalic niz w ziemi pogrzebac bo ja sie boje ciemnosci i po co mnie robaki maja zjesc.ja ich nie jadam bo jestem wegetarianka
kusska-wg mnie nic zlego w tych wynikach nie ma
a u mnie test owu zdecydowanie negatywny.I bardzo fajnie.Poza tym sluz bielusienki (ale w zyciu nie mialam takiego co sie rozciaga...a teraz wlasnie mialam troszke takiego klejacego,bialego ale cie ciagnal...hmmm).Poza tym brzuch pobolewa
Kurcze nie zalatwilam tabletek.Dlaczego ja to na ostatnia chwile zostawilam?Poszlam do apteki ale nie mieli i nie chce mi sie do miasta jechac.No cos jutro to zalatwie.po prostu bede sie musiala powstrzymac z jedzeniem na godzinke przed i pol po bo tak trzeba.
agniesiar
Marzymy o II serduszku
dziekuję na ciebie to zawsze mogę liczyć, czyli na ff muszę troszkę oszukać, co by mnie w automacie przerzuciło!?
agniesiar
Marzymy o II serduszku
U mnie pewnie z chwilkę się rozkreci!!ktos pisal ze juz jako nowy. ja nie wim bo nigdy nie plamie przed @ zawsze zjawia sie znienackaprzewaznie rano
faktycznie tu maly ruch dzisiaj no ale co sie dziwic weekend!
eijf
Musisz zamiast plamienia zaznaczyc np.Light wtedy uznaje to za @ i automatycznie rozpoczyna nowy cykl.dziekuję na ciebie to zawsze mogę liczyć, czyli na ff muszę troszkę oszukać, co by mnie w automacie przerzuciło!?
zaraz zaraz...ja chyba dzis nie czytalam o twoim plamieniu?!Czy mam skleroze?
czyli jednak nic z tego?
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Musisz zamiast plamienia zaznaczyc np.Light wtedy uznaje to za @ i automatycznie rozpoczyna nowy cykl
Tak już na to wpadłam, posłuchaj mam jeszcze jedno pytanko, łykałaś kiedyś olej z lnu - czy to może być w tabletkach w formie sproszkowanej???
reklama
eijf
Pewnie moze.Ja mialam kiedys taki zestaw z wiesiolkiem i wlasnie len tam byl rowniez.a co ,na sluz to chcesz brac?Tak już na to wpadłam, posłuchaj mam jeszcze jedno pytanko, łykałaś kiedyś olej z lnu - czy to może być w tabletkach w formie sproszkowanej???
Podziel się: