reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agniesiar a czemu Ty kochana jeszcze nie testujesz to juz 14 dpo:-)
bo testowałam, 12dpo i wyszedł negatywny, teraz się zawzięłam i powiedziałam, że czekam do soboty lub niedzieli, a że czuję się znacznie lepiej to nic mnie nie pyli.

Przy Julci wyszedł mi dopiero 31dc. i to ledwie co widoczny, dopiero jak go rozmontowaliśmy na części to zobaczyliśmy II upragnione kreseczki!!!!:-D:-D:-D

reklama
Kochana, Ty to zawsze dobre słowo znajdziesz...;-)

Wiecie co to już nawet nie chodzi o to, że się denerwuje, że teraz nie wychodzi itp. a raczej o to, że po prostu zastanawiam się, co jeśli jestem inna i nie będę mogła mieć dzieci wcale... to chyba mnie najbardziej dołuje...:cool:
chyba każda z nas ma takie myśli ,zwłaszcza jak się nie udaje ileś tam cykli, ale nie ma co sobie wkręcać jakichś teorii, Ty dopiero 2 cykl się starasz tak? To jeszcze nie ma co się martwić

marzii-kazda nawiedzaja watpliwosci co do siebie ale wierz mi (mnie to podtrzymuje na duchu) naprawde czesto dziewczyny staraja sie miesiacami o dziecko.to moje ulubione pytanie jak ktoras zaciazy...W mojej pracy wszystkie juz chyba przepytalam.owszem byly takie ktore twierdzily ze udalo sie za 1,2 razem ale baardzo czesto slysze tez o 10 czy 12 miesiacach staran!

bo testowałam, 12dpo i wyszedł negatywny, teraz się zawzięłam i powiedziałam, że czekam do soboty lub niedzieli, a że czuję się znacznie lepiej to nic mnie nie pyli.

Przy Julci wyszedł mi dopiero 31dc. i to ledwie co widoczny, dopiero jak go rozmontowaliśmy na części to zobaczyliśmy II upragnione kreseczki!!!!:-D:-D:-D

buahaa.... niepotrzebnie o tym wspominałaś... teraz oprócz robienia testów, będę je jeszcze rozmontowywać!!!! a może, a nóż... te 2 kreseczki... gdzieś tam one są, sie schowały...:wściekła/y::-);-)

Słońce ty moje, dziękuje, dziękuję, dziękuje za POMOC - gdyby nie TY nigdy bym tego nie zrobiła.

A jeśli chodzi o wykresik to musimy pamiętać, że jestem chora tak jak Ty, wiec te temperaturki, różnie może być

No tak ta nasza tempka troche chorobowa:sorry:

Nie ma za co:-)

agniesiar bardzo ladny ten wykres.no jak to nie fasola to ja nie wiem...

noukie-ja chyba sama wolalabym zadzwonic do laboratorium.Nie wolisz uslyszec pierwsza?niby nie ma wielkiego znaczenia ale...no ja przynajmniej wolalabym wiedziec pierwsza:)

kurcze ide wyciagnac choc naczynia ze zmywarki bo tak to wszystko zaniedbuje...

A powiem Ci szczerze ze zawsze to on dzwoni jezeli chodzi o lekarzy i tym podobne medyczne rzeczy bo to z jego ubezpieczenia wszystko idzie i ja nawet nie pamietam zadnych numerow naszych w ubezpieczeniu:eek:, ja latwie zawsze papierki a on telefony:tak: zreszta wcale mi to nie przeszkadza niech wie pierwszy:-)

Nie wiem dlaczego uznał, że za 5 dni jeszcze tego programu nie rozgryzłam, do tej pory korzystałam z programu karta i teraz tak szybciutko wbiłam co umiałam i na co starczyło mi cierpliwości!!!!:tak:

Bo przy pierwszych wykresach na FF kiedy nie ma jeszcze podancyh min 3 faz lutelanych zeby byla pewnosc kaze testowac 18dpo

encyklopedia to tutaj emma jest:) ale staram sie.po pewnym czasie czlowiek wie to i owo

Emma i Biedronka:rofl2:

marzi-ja zawsze rozmontowuje jak mam plastikowe:)

noukie-jak ci nie przeszkadza to spoko:)

a ja lece do tej zmywary w koncu.
przydalaby mi sie jakas pani do prasowania bo choc lubie to przez forum strasznie zaniedbuje moje pranie...

reklama
marzii-kazda nawiedzaja watpliwosci co do siebie ale wierz mi (mnie to podtrzymuje na duchu) naprawde czesto dziewczyny staraja sie miesiacami o dziecko.to moje ulubione pytanie jak ktoras zaciazy...W mojej pracy wszystkie juz chyba przepytalam.owszem byly takie ktore twierdzily ze udalo sie za 1,2 razem ale baardzo czesto slysze tez o 10 czy 12 miesiacach staran!

Pocieszające jest to, że w ogóle się udaje :-)

marzi-ja zawsze rozmontowuje jak mam plastikowe:)

a ja lece do tej zmywary w koncu.
przydalaby mi sie jakas pani do prasowania bo choc lubie to przez forum strasznie zaniedbuje moje pranie...

;-):szok: not o będzie podwójna frajda!!!!

Ja spadam do domku... do uslyszonka jutro... papapatki!!!!:happy:

Do góry