reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mazrzi-ale jakich podejsc?masz na mysli przytulanek?czy robienia testow?sorry ale ja nie kumam:zawstydzona/y:.mialas wysoki progesteron.moze to juz fasola.u mnie zanim mialam wyniki bety kobieta popatrzyla za progesteron wlasnie i stwierdzila ze troche za malo jak na ciaze.

choć o przytulanki... że jak zobaczysz krechę to masz 24 godziny no i ile podejść zrobić... wiem to głupie, ale może ma znaczenie:tak:

a jesli chodzi mój progesteron to sama nie wiem.. niestety czuję się bardziej na @ niż na fasolke...:no:

Eijf ja tez bym w Polsce ja chetnie robila nawet co miesiac:rofl2: tu z Beta jest podobny problem co i u Was:sorry: Sama bym na to nie wpadla to moj M pod wlos wzial lekarza tym ze jak moze jestem zafasolkowana a ten mi cos zlego przepisze:-D:-D:-D Najsmieszniejsze bedzie jutro bo to M bedzie dzwonil do labo i to on pierwszy bedzie wiedzial czy sie udalo czy nie:-D:-D:-D

Ale Wam sie rocznica szykuje:tak: zeby sie udalo lepszego prezentu chyba nie trzeba trzymam mocno kciuki:-)

Agniesiar tam na tej stronce Niezbednik Staraczki masz jak zrobic sobie adres i musisz go wkleic do podpisu.

Noukie, trzymam mocno mocno mocno ksiukasy!!!! kiedy bedą wyniki???:-D

marzi
dziewczyny juz mówily że można czuć się tak samo na @ jak i na fasolke, wiec się nie poddawaj jeszcze, bo jeszcze nic nie wiadomo! trzymam kciukasy!

Noukie, trzymam mocno mocno mocno ksiukasy!!!! kiedy bedą wyniki???:-D

Marzi dzis lece na 19;30 do lekarza tam pobiora mi krew i jutro wyniki ale jeszcze nie wiem o ktorej pewnie sie na wizycie dowiem;-)

Co do przytulanek u nas w tym miesiacu dwa podejscia 7 dc i 15 dc:rofl2: takze jak sie uda to bedzie 6 w lotka:-D:-D:-D

marzi
dziewczyny juz mówily że można czuć się tak samo na @ jak i na fasolke, wiec się nie poddawaj jeszcze, bo jeszcze nic nie wiadomo! trzymam kciukasy!

no nic... trochę mi się humor popsuł, ale nie aż tak bardzo... hihihi:-)

Marzi dzis lece na 19;30 do lekarza tam pobiora mi krew i jutro wyniki ale jeszcze nie wiem o ktorej pewnie sie na wizycie dowiem;-)

Co do przytulanek u nas w tym miesiacu dwa podejscia 7 dc i 15 dc:rofl2: takze jak sie uda to bedzie 6 w lotka:-D:-D:-D

ooo... to koniecznie daj znac co i jak...
pewnie jutro już będzie wiadomo...
wow... moge trafic taką szóstkę... nie potrzebuję tej pieniężnej...:-p:cool2:

reklama
Do góry