reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
mazrzi-ale jakich podejsc?masz na mysli przytulanek?czy robienia testow?sorry ale ja nie kumam.mialas wysoki progesteron.moze to juz fasola.u mnie zanim mialam wyniki bety kobieta popatrzyla za progesteron wlasnie i stwierdzila ze troche za malo jak na ciaze.
choć o przytulanki... że jak zobaczysz krechę to masz 24 godziny no i ile podejść zrobić... wiem to głupie, ale może ma znaczenie
a jesli chodzi mój progesteron to sama nie wiem.. niestety czuję się bardziej na @ niż na fasolke...
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Eijf ja tez bym w Polsce ja chetnie robila nawet co miesiac tu z Beta jest podobny problem co i u Was Sama bym na to nie wpadla to moj M pod wlos wzial lekarza tym ze jak moze jestem zafasolkowana a ten mi cos zlego przepisze Najsmieszniejsze bedzie jutro bo to M bedzie dzwonil do labo i to on pierwszy bedzie wiedzial czy sie udalo czy nie
Ale Wam sie rocznica szykuje zeby sie udalo lepszego prezentu chyba nie trzeba trzymam mocno kciuki:-)
Agniesiar tam na tej stronce Niezbednik Staraczki masz jak zrobic sobie adres i musisz go wkleic do podpisu.
Noukie, trzymam mocno mocno mocno ksiukasy!!!! kiedy bedą wyniki???
Noukie
Majowa mama 2007
Noukie, trzymam mocno mocno mocno ksiukasy!!!! kiedy bedą wyniki???
Marzi dzis lece na 19;30 do lekarza tam pobiora mi krew i jutro wyniki ale jeszcze nie wiem o ktorej pewnie sie na wizycie dowiem;-)
Co do przytulanek u nas w tym miesiacu dwa podejscia 7 dc i 15 dc takze jak sie uda to bedzie 6 w lotka
agniesiar
Marzymy o II serduszku
czy możecie teraz wejść na mój wykres czy znów coś skopałam???
cos nie graczy możecie teraz wejść na mój wykres czy znów coś skopałam???
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
marzi
dziewczyny juz mówily że można czuć się tak samo na @ jak i na fasolke, wiec się nie poddawaj jeszcze, bo jeszcze nic nie wiadomo! trzymam kciukasy!
no nic... trochę mi się humor popsuł, ale nie aż tak bardzo... hihihi:-)
Marzi dzis lece na 19;30 do lekarza tam pobiora mi krew i jutro wyniki ale jeszcze nie wiem o ktorej pewnie sie na wizycie dowiem;-)
Co do przytulanek u nas w tym miesiacu dwa podejscia 7 dc i 15 dc takze jak sie uda to bedzie 6 w lotka
ooo... to koniecznie daj znac co i jak...
pewnie jutro już będzie wiadomo...
wow... moge trafic taką szóstkę... nie potrzebuję tej pieniężnej...
agniesiar
Marzymy o II serduszku
cos nie gra
Ja się zastrzelę!!!!!!!
reklama
spokojnie spróbuj jeszcze razJa się zastrzelę!!!!!!!
marzi
nie smutkuj , będzie dobrze:-)
Podziel się: