K
reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Nie rycz bedzie dobrze, trzymam mocno za ciebie kciuki
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
dziewczyny co wyscie sie mnie tak uczepiły mnie nie było na tym forum cały dzień a tu piszecie na mój temat wiecie co nie jestem zadnym dzieckiem. Macie mój link na nk Logowanie do nasza-klasa.pl
A jak nawet bym miała pisa to po jaki h.. bym miałą zakłada jakiś inny login. z tego mogłabm pisac i mnie by to nie obchodziło ze wy mnie tam wyzywacie bo jak mam zamiar pisa bo się staram to bede i tak pisac z mojego nicku zrozumcie to
A jak nawet bym miała pisa to po jaki h.. bym miałą zakłada jakiś inny login. z tego mogłabm pisac i mnie by to nie obchodziło ze wy mnie tam wyzywacie bo jak mam zamiar pisa bo się staram to bede i tak pisac z mojego nicku zrozumcie to
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
Logowanie do nasza-klasa.pl
chcecie to mozecie do mnie zajrze pozdrawiam
chcecie to mozecie do mnie zajrze pozdrawiam
o jejku nie nadazam czytac!!
wlosy sie jeza co tu sie dzieje hehe
martilla ta biala kieca to bylo odwazne posuniecie ale ja wierze ze ty juz w ciazy jestes
tośka warto choc na probe pomierzyc tempke czy sprobowac testow owu wiem z doswiadczenia, tez mierze pierwszy cykl i juz sie duzo dowiedzialam chocby tego ze nie moge ufac tylko obserwacji sluzu bo nie jest wiarygodna. trzymamj kciukasy:-)
z reszta jak za wszystkie starajace sie;-)
wlosy sie jeza co tu sie dzieje hehe
martilla ta biala kieca to bylo odwazne posuniecie ale ja wierze ze ty juz w ciazy jestes
tośka warto choc na probe pomierzyc tempke czy sprobowac testow owu wiem z doswiadczenia, tez mierze pierwszy cykl i juz sie duzo dowiedzialam chocby tego ze nie moge ufac tylko obserwacji sluzu bo nie jest wiarygodna. trzymamj kciukasy:-)
z reszta jak za wszystkie starajace sie;-)
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
niewiem czemu nie ma mojego linku na nk moje dane to Malwina Więckowska Głuszyca mozecie mnie znaleźc
http://nasza-klasa.pl/profile/7695112/gallery
http://nasza-klasa.pl/profile/7695112/gallery
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
słuchaj lalka mamy gdzieś co tu będziesz pisać, nikt ci nie będzie odpisywał ROZUMIESZ TO?
wiec sie jeb do ciebie nie napisałam wiesz co zycze ci żeby nie powiem co
reklama
mmm...
Fanka BB :)
przeginaszwiec sie jeb do ciebie nie napisałam wiesz co zycze ci żeby nie powiem co
Podziel się: