i na eksport !Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz powtorze: nerwy w konserwy!
reklama
&Ewcia
Fanka BB :)
Wiem i w pełni rozumiem Twoją reakcję.ja tylko powiem od siebie ,że to nie ja zaczełam rzucać mięsem i sobie nie pozwole na takie traktowanie! o!
Jeśli jednak chodzi o profil psychologiczny internetowych oszustów, to jestem pewna, że nakręcają się, gdy wzbudzają zainteresowanie i irytację.
A Ty się Kochana za bardzo nie denerwuj, bo kto wie, czy fasolce nie szkodzisz
&Ewcia
Ja sobie już dziś zatestowałam i miło nie wspominamewcia
uszy do góry tempke masz ładną , zaczekaj jeszcze kilka dni i testuj !
Więc teraz to za jakieś 5 dni minimum ;-) Drugiego takiego szoku bym nie przeżyła. Ta jedna, megaczerwona krecha jest dobijająca! Hmm... no chyba że mi się dwie krechy w jedną zlały i dlatego taga gruba była
nic mi nie mów, moja dzisiejsza jedna krecha aż biła po oczach ! też zatestuję za co najmniej 5 dni nie wcześniej !Ja sobie już dziś zatestowałam i miło nie wspominam
Więc teraz to za jakieś 5 dni minimum ;-) Drugiego takiego szoku bym nie przeżyła. Ta jedna, megaczerwona krecha jest dobijająca! Hmm... no chyba że mi się dwie krechy w jedną zlały i dlatego taga gruba była
tośka
dobre się uśmiałam
&Ewcia
mmm - z tego co wiem, to, w odróżnieniu od tempki, śluz obserwuje się cały dzień i liczy się TEN NAJLEPSZY w ciągu dnia. I jest to logiczne - jeśli rano jest ładny, to korzystaj z niego rano, a jeśli w środku dnia albo pod wieczór - no to wtedy trzeba działaćdziewczyny kto mi powie jak jest z tym śluzem płodnym, obserwuje się go cały dzień?? bo u mnie najwięcej jest rano a w ciągu dnia malutko...
absolutną ! tyle ,że ja się broniłam nic więcejNo i po to tu jestesmy, zeby sie wspierac, pocieszac i rozsmieszac - a nie dolowac, wsciekac, obrazac << tego mamy wystarczajaco w naszej szarej codziennosci
MAM RACJE?
reklama
No i po to tu jestesmy, zeby sie wspierac, pocieszac i rozsmieszac - a nie dolowac, wsciekac, obrazac << tego mamy wystarczajaco w naszej szarej codziennosci
MAM RACJE?
o tak masz racje w 100% skad ty bierzesz te pokłady optymizmu i dobrego nastroju??
Podziel się: