reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hehe dla mnie ten wykres jest ok.A dzidziuś miejmy nadzieje,ze kielkuje.

Ja dzisiaj zjadłam 5 nalesników z konfiturą z brzoskwini niebo w gebie,tak sie najadlam,ze zaraz chyba pękne.

A co do listy to widze ze w sobotę nie bede sama!;-);-);-)oczywiscie jesli @ nie przylezie.
Dziękuję dziękuję :-D
A pisząc o tych naleśnikach to mi smaka narobiłaś , że hej - też takie uwielbiam!!! Podeślij jednego tutaj do mnie.

reklama
wróciłam właśnie z pieszej wyprawy z moim małym...na dworze gorąco i tak duszno, że w ogóle powietrza nie ma...moj syneczek najukochańszy przemaszerował dumnie gdzieś ok. 2-3 km....myślałąm, że na łąweczkach będzie chciał siadać, ale on praktycznie całą drogę biegł i ani myślał odpoczywać...teraz mi padł w domu, jak mucha- z butelką mleka w rekach:-)to takie słodkie:laugh2:
zawitałam do apteki i kupiłam sobie superczuły bobo test-strumieniowy( ten co mierzy od 10 , a nie 25)...zastanawiam się czy nie zatestować jutro...hm...to by było ok. 2 dni przed terminem @....hm...pomóżcie dziewczyny, czy czekać do piątku???

zielona mi zostaly 3 dni do @ napisz koniecznie czy zrobilas bo mnie tez kusi...

o matko, a mnie teraz brodawki szczypią- jakby je ktoś pensetą łapał...no i SPAC!!!!chce mi się strasznie spać...drzemałam już 30 minut, ale to za mało, aż mnie oczy szczypią..:confused2:
Ja tez dzis wyjatkowo dlugo w nocy spalam i jeszcze mi bylo malo.
Prosba o dopisanie mnie do listy na 25.07 (jesli mi nie spadnie przed testem temperatura)

Ja tez dzis wyjatkowo dlugo w nocy spalam i jeszcze mi bylo malo.
Prosba o dopisanie mnie do listy na 25.07 (jesli mi nie spadnie przed testem temperatura)

widzicie ile nas jest na 25,szok szkoda ze nie mieszkam w Polsce moze spotkalybysmy sie na porodowce h hi hi;-);-):tak::-):-):-):-D:-D:tak:

Hope fajnie sie tam macie.
Zielona ja tez cholernie spiąca jestem:-p:-p

Mam pytanie do dziewczyn przy koncu cyklu,badz takich ktore maja juz wiedze i doswiadczenie na ten temat.Otóz jak jest u Was z śluzem?? ja mam strasznie dużo,przeźroczystego albo białego śluzu.Czasem sie nawet ciągnie na 1 cm,no a przecież dziś juz po terminie @ jestem wiec owulacja chyba nie:-):-):-)na prawde cały czas czuję tam mokrość,nie przypominam sobie bym abym miala tak kiedyś.Dodatkowo dziwnie tam pachne,nie jakoś odrażająco czy coś,tylko tak inaczej.Wiadomo kazda kobieta tam pachnie,ale moj zapach jest inny niż wcześniej.Może to wiesiołek? sama nie wiem.Miala ktoras tak?

Odrzucam infekcje, itp bo kolor albo przezroczysty albo białawy.I ten zapach nie jest odrazający tylko poprostu inny nie wiem jak go opisać.Poza tym nic mnie nie piecze,nie kłuje,nie swędzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry