reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

w sumie eijf masz rację..ty kochana nie będziesz testowała??Jakie masz zdanie nt. temat???Znowu mnie zgaga trzyma, ja zaraz padnę z tą dolegliwością..jutro byłoby zgodnie z podejrzeniem 13 dzień po owulce..hm....

reklama
w sumie eijf masz rację..ty kochana nie będziesz testowała??Jakie masz zdanie nt. temat???Znowu mnie zgaga trzyma, ja zaraz padnę z tą dolegliwością..jutro byłoby zgodnie z podejrzeniem 13 dzień po owulce..hm....
no oczywiscie ze bede!poczytaj sobie co pislaalm na ten temat.nawet dzis juz wspominalam.ja sprobuje w sobote lub niedziele.troche wczesnie bo to jakies 4 dni przed spodziewana @ ale i tak zrobie.szkoda ty;lko ze zadnego przeczucia,czegos charakterystycznego itd.co z tego ze podbrzusze czuc...

zielona wytrzymasz z testowaniem ,jak to TY NIE WYTRZYMASZ !!!!!!:angry:
A CO TO DLA CIEBIE (DASZ RADE JAK MÓWI BOB BUDOWNICZY).

A ja chodze co troche do lodówki podpijam mleko (nie lubie go zbytnio):baffled:
A od spania trzyma mnie prasowanie (dokładniej deska do prasowania , bo przy prasowaniu sie podpieram ). Ale teraz to juz padłam.:rofl2:

no ale chyba jedyna jestem ktora testuje przed terminem wiec moze mnie nie sluchaj zielona.sluchaj siebie.ja sobie porobie ale jak ktos chce to niech czeka,jak najbardziej.oby rezultat u wszystkich taki sam byl:)

JA TEŻ NIE MYŚLĘ O NICZYM INNYM. choć sie staram , więc witaj w klubie :sorry::sorry:
Tak bardzo chcialabym pomyslec o czyms innym ale nie moge1I co mc o tej samej porze jest tak samo.pierwsze dwa tygodnie do owulacji jakos sie trzymam.No a teraz koszmar bo wszedzie dzieci i ciezarne widze,w pracy udaje sie odwrocic uwage na 5 min i tak w kolko.Poza tym sa jakies nadzije zanim nadchodzi @ a potem takie doly i w kolko te same pytania "dlaczego"?okropnosc i pora na zmiane.niech te kreski wylaza bo zwariuje

reklama
Zielona, eijf- ja w ostatniej ciazy owulacje mialam 6.grudnia, a test musialam zrobic (bo szlam na przeswietlenie zeba) 17 grudnia i wyszedl mi pozytywny, choc z cienka, blada kreseczka, ale 19 krecha juz byla bardzo widoczna :-) Jak macie czule testy to testujcie.... Trzymam kciuki :tak::-)

Do góry