reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wiesz co według mnie nie ma czegoś takiego jak typowy wykres,czy typowy objaw,kazdy ma inaczej
racja, nie ma typowych wykresów, ehhhh... każdy jest inny chociaż czasem bym chciała mieć taki typowy i sobie moje do niego porównywać :tak: nie ma tak łatwo :baffled:
Co nie zmienia faktu, że czasem tempka spada np. na 1 dzień poniżej linii podstawowej a potem rośnie dalej i jest ciąża... a czasem spada ok. 7-9 dni po owulacji (zagnieżdżenie zarodka) też na 1 dzień, a czasem jest huśtawka niskich i wysokich wyników na zmianę...

Dziewczyny a popatrzcie na mój wykres i niech któraś mi powie, że taki wykres wróży mi dzidziusia hihi :-) bądźcie tak dobre :-) mnie dzisiaj pobolewa brzuch jak na @. reszta bez zmian.

reklama
a ja jednacz czuje ze nic z tego, dzis 25dc ( ostatni był 24 poprzednie 28), zadnych objawow, tylko troche brzuch pobolewa, w tym cyklu testy nic nie wykazały, pozatym brałam wiesiołka wiec moze II faza sie wydłuzyła?

a ja jednacz czuje ze nic z tego, dzis 25dc ( ostatni był 24 poprzednie 28), zadnych objawow, tylko troche brzuch pobolewa, w tym cyklu testy nic nie wykazały, pozatym brałam wiesiołka wiec moze II faza sie wydłuzyła?
czekaj- dopóki@ nie ma, to nadzieje jest- trzymaj się tego...i powiedz kiedy testujesz...
a my zaczynami wielkie tostoanie od piątku kochane, a nie od jutra:-)chyba, że któraś jutro testuje i o tym nie wiemy:-)

w takim razie dopisuję cię do listy na 25.07:

lista:

zielona- 24.07
mazia89- 25.07
pati1159-25.07
krewetka-25.07
marlenka2233- 27.07
emilchen-30.07
aguś1972-30.07
wisienka83-30.07
muffy-31.07
katia_793- 2.08
mallisa-5.08

o matko, a mnie teraz brodawki szczypią- jakby je ktoś pensetą łapał...no i SPAC!!!!chce mi się strasznie spać...drzemałam już 30 minut, ale to za mało, aż mnie oczy szczypią..:confused2:

Dziewczyny a popatrzcie na mój wykres i niech któraś mi powie, że taki wykres wróży mi dzidziusia hihi :-) bądźcie tak dobre :-) mnie dzisiaj pobolewa brzuch jak na @. reszta bez zmian.

Hehe dla mnie ten wykres jest ok.A dzidziuś miejmy nadzieje,ze kielkuje.

Ja dzisiaj zjadłam 5 nalesników z konfiturą z brzoskwini niebo w gebie,tak sie najadlam,ze zaraz chyba pękne.

A co do listy to widze ze w sobotę nie bede sama!;-);-);-)oczywiscie jesli @ nie przylezie.

czy któraś też ma uczucie "ciężkich jajników".To już chyba 3 dzień?:szok:.Tak jakby na @ ale trochę jak w czasie @.Sama nie wiem. Ale jak my wszystkie trzymam kciuki.:sorry:.

nie będziesz mazia sama , bo my wszystkie będziemy trzymały kciuki.PO TO TU JESTEŚMY,ABY BYŁO ŁATWIEJ:-). wiem ,że obojetne czy będziemy kwietnióweczka majówka czy tp. ale grunt ,że w końcu będziemy (pomimo ,że przy każdej @ jest płacz, rozżalenie,i akty desperacji).Łatwo sie pisze to wszystko ,ale jak nadejdzie @ też będę beczeć.(jak awsze zresztą, żeby nikt nie widział):zawstydzona/y:

reklama
Witam Was serdecznie!!!

Aguś1982, Wisienka83 ja też 30.07 o ile nie przyjdzie @

Eijf życzę Ci żeby to fasolinka się zagnieżdżała. Niestety u mnie to był znak że mam za niski progesteron. Idę zbadać poziom w piątek, póki co nie mam tego plamienia -oby już się nie pojawiło

Zielona gratulacje!!!!!!!!!!

Do góry