reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja chyba jako jedyna nie mam jeszcze testu.Jesli nie przyjdzie @ to w piatek kupię test.A w sobotę zrobie.Jesli tempka oczywiscie bedzie wysoka.W ogole jesstem strasznie spiaca,spalam od 22 do 9.Nic mi sie nie chce
Mnie coś podkusiło i kupiłam tego testa:angry:, a teraz musze się rękami i nogami zapierać żeby go nie zrobić bo tak mnie kusi:-D:-D;-). Ale nie dam się, musze wytrzymać.

reklama
wstępna lista testujących:

zielona- 24.07
mazia89- 25.07
pati1159-25.07
marlenka2233- 27.07
emilchen-30.07
aguś1972-30.07
wisienka83-30.07
muffy-31.07
katia_793- 2.08
mallisa-5.08

dopisywać dalej dołączając to jako cytat, to zbiorę listę wieczorkiem jeszcze raz...:-)

dziewczyny a jak znów przyjdzie @. Ja tego chyba nie wytrzymam .I znów będzie płacz.:-(.

Nie jesteś sama... Ja też już sie stresuje, że znów będę płakać. :-(Już nie jestem taka pewna, ze sie udało...:no: Znów ta huśtawka nastrojów... Masakra...:wściekła/y::angry:
Niech ten czas szybciej mija... Najchętniej posżłabym spać i przespała najbliższe 10 dni...:-(;-)

witam,
chyba jednak ja bede ostatnia testować bo dopiero 5 sierpnia ;-)
i możliwe ze czas ten jeszcze sie przedłuży bo jeszcze temperatura mi nie wzrosła:-( niestety, już od 4 dni ciągle ta sama 36,2

sandra a jak tam u Ciebie?? wzrosła już?? ja mierzyłam jak zwykle o 7 rano i było 36,2 ale potem dalej sapałam i jak sie obudziłam o 10 to zmierzyłam jeszcze raz i było 36,6 no i nie wiem teraz:confused2:ale raczej biore pod uwage ten pierwszy wynik.
liczy się ten o 7 rano - ja sobie mierzę też ok. 7 i potem już dla porównania tak przed wyjściem do pracy, przed 9 lub 10, zawsze tempka wzrasta... nie mozna się nią kierować.

reklama
Do góry