reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam was Kobitki

Podlaczam sie pod ten , jakze mam nadzieje szczesliwy watek:tak: Ja zatestuje ( jak wszystko pojdzie dobrze) 25.07 Im nas wiecej tym razniej, dlatego sie zdecydowalam napisac.

U mnie podobne objawy jak u wielu z Was. tzn pobolewanie podbrzusza od owulacji mniej wiecej , no i klucia jajnikow. Piersi nie bola ale sa superpowiekszone i jedrniejsze. Jakos nie zaobserwowalam wyprysku przedokresowego ( z czego sie ciesze). szyjka ciagle w gorze (ale nie jestem specjalistka wiec nawet za bardzo nie wiem czy twarda i zamknieta czy jakas) tempka poki co 37. No mam tak troszke przeczucie raczej pozytywne, ale z drugiej strony od kilku juz dni mam plamienia.

Ja zwykle miewalam plamienia (progesteron zbadalam w kwietniu i byl ok) na 2-3 dni przed @ a tymczasem utzrymuja sie juz jakos 3-4 dni a @ w piatek (nie)powinna przylezc.

3mam za nas wszystkie kciuki

reklama
Witam Was serdecznie!!!

Aguś1982, Wisienka83 ja też 30.07 o ile nie przyjdzie @

Eijf życzę Ci żeby to fasolinka się zagnieżdżała. Niestety u mnie to był znak że mam za niski progesteron. Idę zbadać poziom w piątek, póki co nie mam tego plamienia -oby już się nie pojawiło

Zielona gratulacje!!!!!!!!!!
dziekuje,ale tez coraz czesciej mysle o tym ze moze cos z hormonami:( normalnie to moze bym sie nie przejmowala(mialam doslownie dwie krople krwi,raz wymieszana ze sluzem.poza tym w ten jeden dzien mialam bardzo mocne klucie przez jakies 10 min.rytmiczne klucie).no wiec wszystko byloby ok ale w ubieglym mc tez mialam chyba w 9 dniu po owu takie dwie krople...poza tym takie plamienia sa bardzo rzadkie podobno.bedzie mi strasznie przykro jesli po raz kolejny nie wyjdzie.w zyciu nie przypuszczalabym ze bede o to walaczyla dluzej niz dwa miesiace.dookola tysiace ciezarnych,chyba mnie przesladuja ;).nawet nie potrafie sobie wyobrazic tego ze widze dwie kreski.no ale coz znow nie pozostaje mi nic innego jak czekac.
Dzis juz zadncyh rewelacji.Nie mam niczego innego czego bym do tej pory nie miala.Piersi wrazliwe przy dotyku-normalka.czuje juz podbrzusze-normalka.Mozemy tak zgadywac ale i tak na tym etapie nie moge jeszcze wiedziec.powtarzam,bedzie mi baardzo przykro jesli sie nie uda.

aha ja testuje albo w nadchodzaca sobote albo niedziele choc okres powinnam dostac w srode.wiem ze test wcale nie musi wyjsc choc podobno te o najwiekszej czulosci mozna wykonywac na 6 dni przed planowana @ .I tak zrobie ,a co mi tam.jak sie mam rozczarowac bo nie jestem w ciazy to i tak sie rozczaruje.A jak sie uda to szybciej bede sie cieszyc

eijf no co ty !!? :no: Będzie dobrze , uda sie nam wszystkim zobaczysz.:wściekła/y: MUSI
wiesz ,oczywiscie szanse sa,po to to robie,ale trudniej uwierzyc kiedy kolejny i kolejny miesiac zawodza choc tak bardzo wtedy wierzylam.teraz jakos nie czuje sie inaczej niz wtedy(oprocz jednego dnia klucia ha ha)

na dzień dzisiejszy lista testujących przedstawia się następująco:

zielona- 24.07
mazia89- 25.07
pati1159-25.07
krewetka-25.07
hope33-25.07
makaronka-25.07
marlenka2233- 27.07
emilchen-30.07
aguś1972-30.07
wisienka83-30.07
13x13-30.07
muffy-31.07
katia_793- 2.08
mallisa-5.08

poza tym ze śluzem u mnie to jest tak, że jest mokro przy podcieraniu- taki przeźroczysty poślizg z elementami białego, ciągnącego się śluzu..dziwne..spałam jeszcze kolejne 40 minut i jakoś dalej nie bardzo to coś dało...i nie testowałam..muszę wytrzymać do piątku...MUSZĘ!!!!!!!WSPOMAGAĆ MNIE, BO ZWARIUJĘ!!!!!!

na dzień dzisiejszy lista testujących przedstawia się następująco:

zielona- 24.07
mazia89- 25.07
pati1159-25.07
krewetka-25.07
hope33-25.07
makaronka-25.07
marlenka2233- 27.07
emilchen-30.07
aguś1972-30.07
wisienka83-30.07
13x13-30.07
muffy-31.07
katia_793- 2.08
mallisa-5.08

poza tym ze śluzem u mnie to jest tak, że jest mokro przy podcieraniu- taki przeźroczysty poślizg z elementami białego, ciągnącego się śluzu..dziwne..spałam jeszcze kolejne 40 minut i jakoś dalej nie bardzo to coś dało...i nie testowałam..muszę wytrzymać do piątku...MUSZĘ!!!!!!!WSPOMAGAĆ MNIE, BO ZWARIUJĘ!!!!!!
Zielona,przepraszam,ja cie nie wespre bo akurat inne mam zdanie na temat testowania.sorry.Rob po prostu jak uwazasz,jak ci serce podpowiada.co do testowania jak sledze zdjecia na ff czy wykresy to widze ze wiekszoci testy wyszly w 10-11 dniu po owu.znalazla sie jedna taka z 7 dpo!!ale to juz chyba wyjatek.
tak w ogole jak patrze na te wykresy temperatur to nic nie jarze.tam wiekszosc nie ma jakis szczegolnie wysokich a ja zawsze myslalam ze trzeba!tymczasem na tych ich wykresach takie naprawde srednie temperatury

zielona,ale wiesz ,chyba ci sie musilo udac!nikt tu az takich objawow nie ma wiec chyba cos musi sie dziac!

reklama
No i wlasnie dlatego nie kupilam sobie jeszcze testu;-)
U mnie 6 cykl staranek. Przyznam sie ze najbardziej swirowalam w 3. No i gdy kolejny raz przylazla @ to stweirdzilam ze musze troche odpuscic bo juz nawet moj mezczyzna lekko krzywo na mnie patrzyl. Zabronil mi czytac "pierdoly" w necie ( usluchalam ale na krotko) i mierzyc tempke. Uspokoilam sie na 2 cykle i teraz znowu zaczelam "swirowac".

Ja tez bym chciala zatestowac bo troche sie obawiam tych plamien. jesli to na @ i w piatek przylezie to bedzie ciezko ale w jakims stopniu sie troche odstresuje. Bo na dzien dzisiejszy to boje sie na rower wyjsc, na plaze jechac albo na spacer w gory. Chcialabym tez juz wiedziec 2woz czy pzrewoz" no i jak wykryje fasolinke to pepedze od razu do gina bo moze jednak progesteron niski i tzreba bedzie troche podjesc.

Ehhh my kobiety , ale jestesmy biedne. Ja juz szaleje z tym brzuchem (ponad tydzien pobolewa) i tymi plamieniami. Ale piersi , nie powiem, baaaardzo mi sie podobaja takie zaokraglone.

Takze zielona! Trzeba byc twardym a nie mietkim:-)

Do góry