reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczynki ogladalam wykresy ciazowe i na niektorych w dniu @ tempka spadala, a nastepnedo dnia znow rosla. Ktos mi mowil, ze to typowe dla wykresow ciazowych... ? Ktos wie cos na ten temat?

Wiesz co według mnie nie ma czegoś takiego jak typowy wykres,czy typowy objaw,kazdy ma inaczej

Widzę, że każda z nas ma inne objawy i odczucia... Bardzo jestem ciekawa jak to sie wszystko rozwinie i co z tego wyniknie... Ale by było fajnie gdybyśmy wszystkie zafasolkowały:)

ja nie mam zadnych objawów.

U mnie tempka dalej wysoka.Ponad 37 stopni.A dziś teoretycznie 1 dzień po terminie a praktycznie @ moze przyjsc jeszcze jutro bo cykle 29 dniowe tez mi się zdarzały.Pozyjemy zobaczymy.Jak juz pisalam objawow nie mam zadnych ani takich na @ ani na ciąże.Specjalnie tez ich sie nie doszukuje bo to bezsensu,rózne rzeczy człowiek sobie wmówić może.Wiem co bylo w poprzednim cyklu.Więc teraz podchodzę do wszystkiego z dystansem.Co ma byc to bedzie.

reklama
witam,
chyba jednak ja bede ostatnia testować bo dopiero 5 sierpnia ;-)
i możliwe ze czas ten jeszcze sie przedłuży bo jeszcze temperatura mi nie wzrosła:-( niestety, już od 4 dni ciągle ta sama 36,2

sandra a jak tam u Ciebie?? wzrosła już?? ja mierzyłam jak zwykle o 7 rano i było 36,2 ale potem dalej sapałam i jak sie obudziłam o 10 to zmierzyłam jeszcze raz i było 36,6 no i nie wiem teraz:confused2:ale raczej biore pod uwage ten pierwszy wynik.

wróciłam właśnie z pieszej wyprawy z moim małym...na dworze gorąco i tak duszno, że w ogóle powietrza nie ma...moj syneczek najukochańszy przemaszerował dumnie gdzieś ok. 2-3 km....myślałąm, że na łąweczkach będzie chciał siadać, ale on praktycznie całą drogę biegł i ani myślał odpoczywać...teraz mi padł w domu, jak mucha- z butelką mleka w rekach:-)to takie słodkie:laugh2:
zawitałam do apteki i kupiłam sobie superczuły bobo test-strumieniowy( ten co mierzy od 10 , a nie 25)...zastanawiam się czy nie zatestować jutro...hm...to by było ok. 2 dni przed terminem @....hm...pomóżcie dziewczyny, czy czekać do piątku???

Zielona no nie wiem, może lepiej poczekaj do piątku, chyba że już faktycznie nie wytrzymasz to zrób;-). Ja też mam już test w domku ale nie tak czuły bo od 25 i też mnie strasznie kusi:-(. Ale jak narazie się trzymam bo nie chcę tak szybko testować. Chociaż ciężko będzie:angry:.

Ja sobie zamówiłam 10 testów ciążowych na allegro. Właśnie tych o czułości 10. Postanowiłam sobie, ze jak przyjdą przed weekendem to pierszy test zrobie w sobotę 25.07 a jak nie to poczekam do 30.07. No chyba,ze mimo posiadania testów w domu uda mi się wytrzymać do 30...
Piesi bolą mnie coraz mocniej. Nawet jak ich nie dotykam...

reklama
a ja chyba jako jedyna nie mam jeszcze testu.Jesli nie przyjdzie @ to w piatek kupię test.A w sobotę zrobie.Jesli tempka oczywiscie bedzie wysoka.W ogole jesstem strasznie spiaca,spalam od 22 do 9.Nic mi sie nie chce

Do góry