reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hihi to ja też powinnam zdać relację z samego rana - żadnych nowości, temperatura nawet trochę spadła, ale to cały czas mniej więcej ten sam poziom. Podbrzusze wczoraj ćmiło wieczorem jakiś czas jak na @. Piersi w ogóle nie czuję, plamień zero, żadnej zgagi czy dziwnego posmaku. hmmm i bądź tu człowieku mądry...:confused2::baffled:
do pierwszego spodziewanego terminu @ 4 dni (w niedzielę), ewentualny test dopiero za tydzień w czwartek...

wytrzymała jesteś...ja bym tyle po terminie nie wytrzymała..ja już ledwo wytrzymuje...

reklama
kochana bo ja siebie znam i wiem, że lepiej dla mnie będzie jak się trochę poniecierpliwię i poczekam niż gdybym miała zrobić test np. w niedzielę a w poniedzialek lub wtorek dostać @ (bo wg obliczeń moich czas dostania @ to 26, 27, 28 lub 29 lipca!, więc dopiero 30 będę po terminie), wszystko przez te moje różnej długości fazy lutealne...
A u Ciebie, nie chcę zapeszać, ale naprawdę coś się święci :-D i nie dziwię Ci się, że się nakręcasz, bo masz bardzo znaczące objawy fasolki, ale na razie ciiii, poczekajmy do piątku :tak: głowa do góry i nie dołujemy się:tak:

witam. o jeden dzień bliżej testowania .Mnie dziś temp.wzrosła o jedna kreskę czyli już w sumie od podstawowej o dwie kreski.mam 37,4.
ale brzuch cały czas ciężki.wisienka objawy mamy podobne (narazie).No to trzymamy za wszystkie kciuki.:-).Może się uda ,tak bym chciała ,ale boje się że znów nici.A mąż brał witaminki na poprawę .....no wiecie czego.Mam więc nadzieję że będzie ok.:tak:

I znowu sie czuję tak jakbym za chwilę miała dostać @... dziwne... Mam takie uczucie od dnia owulacji...
Witajcie
ja termin @ mam ok 2.08 chyba najpóżniej bede testować:-( no ale .
Ja tez od owulki mam uczucie jakby @ miała zaraz sie pojwić teraz pozostaje nam tylko czekać:baffled:
oj ,ale jak wszystkie zobaczymy II to będzie jazda:-)

Witajcie
ja termin @ mam ok 2.08 chyba najpóżniej bede testować:-( no ale .
Ja tez od owulki mam uczucie jakby @ miała zaraz sie pojwić teraz pozostaje nam tylko czekać:baffled:
oj ,ale jak wszystkie zobaczymy II to będzie jazda:-)
eee tam co z tego że najpóźniej, ważne, żeby z efektem :tak:

ale byłaby, jak to określiła Zielona, zbiorowa histeria - albo odtańczymy zbiorowy taniec radości i tryumfu :-p

A mnie podbrzusze boli cały czas. Czuję się takjakbym lada chwila miała dostać @... A opócz tego kłuje mnie lewy jajnik i to tak, ze aż mnie boli noga od pachwiny az do kolana... Zaczynam się znowu nakręcać... I pewnie znowu będę później ryczeć...

reklama
Cze dziewczynki,

widze, ze mamy tu wszystkie podobne objawy. Ja nadal tempka 36,9 i duuuzo mlecznego sluzu. Testuje 31 jesli wstretna @ nie przyjdzie! Ogromnie sie boje robic test, bo u mnie zawsze to wyglada tak: robie test wychodzi I krecha i natychmiast dostaje @.:wściekła/y: Teraz nie wiem kiedy powinna byc @, bo owu mialam 19 dnia cyklu. Brzuch tak boli jakbym miala dostac za chwilke @, a jajnik kluje. okropnie!

Dziewczynki ogladalam wykresy ciazowe i na niektorych w dniu @ tempka spadala, a nastepnedo dnia znow rosla. Ktos mi mowil, ze to typowe dla wykresow ciazowych... ? Ktos wie cos na ten temat?

Do góry