reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
o jak ci fajnie ze czerwcowe dziecko bedziesz miala.dopiero co lato zaczynac sie bedzie:)a mnie jest przykro.dookola dzieci sie rodza,naprawde co tydzien slysze o ciazach ludzi ktorych bym o to nie podejrzewala...czasem zycie jest ciezkie.
a powiedz ile te wasze staranka wlasciwie trwaly teraz

w sumie trwaly 3 cykle ale 1 cyklu robilismy TO 9 dnia cyklu a owulka 16

kurde plemniki terminatory skoro tyle przeżyły:-D
wlasnie mialam mowic:)moze i ja zainwestuje w clear blue bo teraz mam takie nowe jakies i nie wiem sama co widze.nie potrafie czasem powiedziec czy paski sa rownie mocne czy nie a tam masz buzke.wiec w nastepnym mc.
a ja cholera wszystko co zjem ma gorzki smak!nie moge cieszyc sie jedzeniem!Nie ma to absolutnie nic wspolnego z ciaza bo ja owu nawet jeszcze nie mialam ale czasem tak mam pare dni i kiedys bralam na to tabletki ale teraz trudno sie faszerowac

Noukie wrzuć wykres to coś będzie można powiedzieć.

Martill nie możesz mieć terminu @ ani na dziś ani na jutro, przy ładnej owu (a wszystko wskazuje że taką miałaś) nie będziesz mieć lutealnej 10 czy 11 dni, tak 12 dni to minimum.

Ewcia ale do po co Ci te wyraźne skoki??? to nie ma żadnego znaczenia, ważne żeby dało się oddzielić tempki niższe od wyższych, to w jakim tempie tempka rośnie jest cechą osobniczą i nie ma absolutnie żadnego wpływu na płodność. zresztą przeważającej większości kobiet tempki powoli rosną, taki duży skok jak u Eijf zdarza się dość rzadko. co do testów- pewnie owulujesz przy niższym piku LH niż zakłada test, to dość częste. możesz spróbować kupić testy owu o większej czułości albo kierować się śluzem i tempką tylko.

a w ogole fajnie imie dala ta moja szwagieraka.kurcze tak bym chciala miec dziewczynke,glownie z powodu takiego ze kompletnie nie wiem jak mialabym nazwac chlopaca.od kilku lat jak sie nad tym zastanawiam to nie wiem!a dla dziewczyn nawet dwa

reklama
a w ogole fajnie imie dala ta moja szwagieraka.kurcze tak bym chciala miec dziewczynke,glownie z powodu takiego ze kompletnie nie wiem jak mialabym nazwac chlopaca.od kilku lat jak sie nad tym zastanawiam to nie wiem!a dla dziewczyn nawet dwa
jakie to imie ?bo czytalam na NK ale nie pamietam...

Do góry