pati
Ty sie nigdzie stąd nie wybieraj! masz tu zostać z nami i koniec! słyszysz?
TAK JEST!nigdzie sie nie wybieram...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pati
Ty sie nigdzie stąd nie wybieraj! masz tu zostać z nami i koniec! słyszysz?
;-)TAK JEST!nigdzie sie nie wybieram...
o jak ci fajnie ze czerwcowe dziecko bedziesz miala.dopiero co lato zaczynac sie bedziea mnie jest przykro.dookola dzieci sie rodza,naprawde co tydzien slysze o ciazach ludzi ktorych bym o to nie podejrzewala...czasem zycie jest ciezkie.
a powiedz ile te wasze staranka wlasciwie trwaly teraz
pati
to do ktorego dnia przed owu się przytulaliście?
wlasnie mialam mowicmoze i ja zainwestuje w clear blue bo teraz mam takie nowe jakies i nie wiem sama co widze.nie potrafie czasem powiedziec czy paski sa rownie mocne czy nie a tam masz buzke.wiec w nastepnym mc.kurde plemniki terminatory skoro tyle przeżyły
jakie to imie ?bo czytalam na NK ale nie pamietam...a w ogole fajnie imie dala ta moja szwagieraka.kurcze tak bym chciala miec dziewczynke,glownie z powodu takiego ze kompletnie nie wiem jak mialabym nazwac chlopaca.od kilku lat jak sie nad tym zastanawiam to nie wiem!a dla dziewczyn nawet dwa