reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Eijf mój się mieści w normach ale jest za mały żeby utrzymać ciążę. ale 11 dpo to i tak za późno na badanie, bo jeśli nie dochodzi do ciąży to już naturalnie progesteron spada

co do luny-fay to cykne moze pozniej zdjecie (jak dadza) i dam na nk.
nie przepadam ogolnie za szwagierka.w ogole dziwna jakas ze zabraonila powiadamiac wczoraj o narodzinach.przeciez gdyby dodala ze nie zyzczy sobie telefonow tego samego dnia to kazdy czlowiek zrozumialby...no ale ona juz jest taka czasem dziwna

Eijf mój się mieści w normach ale jest za mały żeby utrzymać ciążę. ale 11 dpo to i tak za późno na badanie, bo jeśli nie dochodzi do ciąży to już naturalnie progesteron spada
no tak...kiedy najlepiej go robic?zrobilaabym gdybym byla w polsce.tu nie ma szans.lekarze sa tacy czasem ze rece opadaja.kolezanka stara sie od ponad pol roku i jej cykle sa kosmiczne a oni nie uwazaja ze wazne jest zrobic badania...chocby jakies podstawowe,hormonow itd

eijf
nie przejmuj się szwagierką , hormony buzują to wymyśla rózne dziwne rzeczy, może zabroniła mówić o narodzinach bo sama chce wszystkich powiadomić?
na poprzedniej stronie wkleiłam link do testu, też taki mialaś?

dziewczyny używam programu kara do oznaczania tempki itd, ale bardzo bym się chciała z wami podzielić moim wykresem, wiec się zastanawiam czy nie przerzucić temp. do ff, tylko nie wiem jak to sie robi może mi ktoś podpowie?!

eijf
nie przejmuj się szwagierką , hormony buzują to wymyśla rózne dziwne rzeczy, może zabroniła mówić o narodzinach bo sama chce wszystkich powiadomić?
na poprzedniej stronie wkleiłam link do testu, też taki mialaś?
hormony nie hormony ona jest z tego znana...no ale nie wazne.ja osobiscie nie wyobrazam sobie nie powiadomic rodzenstwa...znajomy dzwonil do siostry jeszcze z porodowki.no ale nic,ja tam za wiele z nia nie mam.zwine koszyk po poludniu i pojade zobaczyc.a mowilam ze nie mam planow na weekend tymczasem sie namnozyly.nie wspominam juz o tym co w domu zrobic musze oraz kupic,ale jedziemy zobaczyc dziecko a wieczorem impreza u kogos...

reklama
pati
u mnie dziś 11 dpo, opiłam się jak głupia więc zaczekam do jutra, chociaż mam wrażenie że i tak nic z tego nie będzie...

Do góry