reklama
eijf
Fanka BB :)
co do luny-fay to cykne moze pozniej zdjecie (jak dadza) i dam na nk.
nie przepadam ogolnie za szwagierka.w ogole dziwna jakas ze zabraonila powiadamiac wczoraj o narodzinach.przeciez gdyby dodala ze nie zyzczy sobie telefonow tego samego dnia to kazdy czlowiek zrozumialby...no ale ona juz jest taka czasem dziwna
nie przepadam ogolnie za szwagierka.w ogole dziwna jakas ze zabraonila powiadamiac wczoraj o narodzinach.przeciez gdyby dodala ze nie zyzczy sobie telefonow tego samego dnia to kazdy czlowiek zrozumialby...no ale ona juz jest taka czasem dziwna
eijf
no tak...kiedy najlepiej go robic?zrobilaabym gdybym byla w polsce.tu nie ma szans.lekarze sa tacy czasem ze rece opadaja.kolezanka stara sie od ponad pol roku i jej cykle sa kosmiczne a oni nie uwazaja ze wazne jest zrobic badania...chocby jakies podstawowe,hormonow itdEijf mój się mieści w normach ale jest za mały żeby utrzymać ciążę. ale 11 dpo to i tak za późno na badanie, bo jeśli nie dochodzi do ciąży to już naturalnie progesteron spada
eijf
nie przejmuj się szwagierką , hormony buzują to wymyśla rózne dziwne rzeczy, może zabroniła mówić o narodzinach bo sama chce wszystkich powiadomić?
na poprzedniej stronie wkleiłam link do testu, też taki mialaś?
nie przejmuj się szwagierką , hormony buzują to wymyśla rózne dziwne rzeczy, może zabroniła mówić o narodzinach bo sama chce wszystkich powiadomić?
agniesiar
Marzymy o II serduszku
dziewczyny używam programu kara do oznaczania tempki itd, ale bardzo bym się chciała z wami podzielić moim wykresem, wiec się zastanawiam czy nie przerzucić temp. do ff, tylko nie wiem jak to sie robi może mi ktoś podpowie?!
eijf
hormony nie hormony ona jest z tego znana...no ale nie wazne.ja osobiscie nie wyobrazam sobie nie powiadomic rodzenstwa...znajomy dzwonil do siostry jeszcze z porodowki.no ale nic,ja tam za wiele z nia nie mam.zwine koszyk po poludniu i pojade zobaczyc.a mowilam ze nie mam planow na weekend tymczasem sie namnozyly.nie wspominam juz o tym co w domu zrobic musze oraz kupic,ale jedziemy zobaczyc dziecko a wieczorem impreza u kogos...eijf
Martilla oczywiście że testuj jutro, mam nadzieję że zobaczysz dwie tłuste krechy :-)
martilla mi wyszedl test w 12 dpo sprobuj dzis,beda kreseczki trzymam kciuki;-):-)
reklama
Podziel się: