reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
TESTUJĄCE:

zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-27 września
agast22 - 28 września
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 5 pażdziernika
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???

chyba na dzisiaj nikogo nie ma

Ostatnia edycja:
To czekamy do poniedzialku na Martille i Agast:tak:

Ciekawe czy u Zielonej te plamienia sie rozkrecily:confused:

Mellisy i Hope dawno tez nie bylo.

noukie
ja testuję jutro:-) a w poniedziałek najwyżej powtórzę ;-) zależnie od wyniku hehe
już zmieniłam na liście date mojego testowania

Ostatnia edycja:
też bym tak chętnie zrobiła, ale nie już się wyspałam;-)
teoretycznie termin @ mam dziś -jutro czyli 29-30dc , z początku chcialam robić tylko w poniedziałek bo mam wizyte u ginki wtedy właśnie i muszę wiedzieć na czym stoję przed wizytą;-) ale jako że udało mi się kupić test o czułości 10 to zatestuję jutro, niech się dzieje wola nieba;-)

Czesto tak wlasnie sie robi:sorry: ja napewno przy drugim maluszko jak Bog kiedys mi da:sorry: tez podzwonimy dopiero na drugi dzien nie ma co ukrywac dla mnie to bylo okropne jak jedni wchodzili a drudzy wychodzili a ja marzylam wtedy tylko o tym by spac:sorry:
No ale bez przesady,najblizszej rodzinie typu rodzice i rodzenstwo dalabym znac od razu.nawet nie bylo pozno.
dopiero co napisalam ze ciotka jestem i slysze ze moja mlodziutka kuzynka w ciazy!i ktos tam jeszcze...rece opadaja!

No ale bez przesady,najblizszej rodzinie typu rodzice i rodzenstwo dalabym znac od razu.nawet nie bylo pozno.
dopiero co napisalam ze ciotka jestem i slysze ze moja mlodziutka kuzynka w ciazy!i ktos tam jeszcze...rece opadaja!

no masz rację mogli powiedzieć od razu, przecież byś nie zerwała się w środku nocy i nie pędziła do szpitala zobaczyć dziecko .

no zaciążają wszystkie na potęgę.. tylko nie my...

reklama
Nie no, sms ze zostalismy szczesliwymi rodzicami poszedl chyba do wszystkich ktorych mialam na liscie w telefonie chwile po tym jak przewiezli mnie na sale, hehe :-D

Do góry