reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Mnie w szpitalu odwiedzal tylko maz i moja mama. Innym mowilam ze zapraszamy jak juz bedziemy w domku
Tez bardzo dobre jak dla mnie rozwiazanie:-)
Testuje ktos dzis???
TESTUJĄCE:
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-27 września
agast22 - 28 września
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 5 pażdziernika
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
chyba na dzisiaj nikogo nie ma
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-27 września
agast22 - 28 września
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 5 pażdziernika
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
chyba na dzisiaj nikogo nie ma
Ostatnia edycja:
Noukie
Majowa mama 2007
noukie
ja testuję jutro:-) a w poniedziałek najwyżej powtórzę ;-) zależnie od wyniku hehe
już zmieniłam na liście date mojego testowania
Niezle napiecie tak na dzien przed o matko ja bym chyba poszla spac i przespala do jutra
Trzymam kciuki;-)
też bym tak chętnie zrobiła, ale nie już się wyspałam;-)
teoretycznie termin @ mam dziś -jutro czyli 29-30dc , z początku chcialam robić tylko w poniedziałek bo mam wizyte u ginki wtedy właśnie i muszę wiedzieć na czym stoję przed wizytą;-) ale jako że udało mi się kupić test o czułości 10 to zatestuję jutro, niech się dzieje wola nieba;-)
teoretycznie termin @ mam dziś -jutro czyli 29-30dc , z początku chcialam robić tylko w poniedziałek bo mam wizyte u ginki wtedy właśnie i muszę wiedzieć na czym stoję przed wizytą;-) ale jako że udało mi się kupić test o czułości 10 to zatestuję jutro, niech się dzieje wola nieba;-)
eijf
Fanka BB :)
No ale bez przesady,najblizszej rodzinie typu rodzice i rodzenstwo dalabym znac od razu.nawet nie bylo pozno.Czesto tak wlasnie sie robi ja napewno przy drugim maluszko jak Bog kiedys mi da tez podzwonimy dopiero na drugi dzien nie ma co ukrywac dla mnie to bylo okropne jak jedni wchodzili a drudzy wychodzili a ja marzylam wtedy tylko o tym by spac
dopiero co napisalam ze ciotka jestem i slysze ze moja mlodziutka kuzynka w ciazy!i ktos tam jeszcze...rece opadaja!
No ale bez przesady,najblizszej rodzinie typu rodzice i rodzenstwo dalabym znac od razu.nawet nie bylo pozno.
dopiero co napisalam ze ciotka jestem i slysze ze moja mlodziutka kuzynka w ciazy!i ktos tam jeszcze...rece opadaja!
no masz rację mogli powiedzieć od razu, przecież byś nie zerwała się w środku nocy i nie pędziła do szpitala zobaczyć dziecko .
no zaciążają wszystkie na potęgę.. tylko nie my...
reklama
Podziel się: