reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pati a jak u Ciebie było z tempkami? Były w ciążowym cyklu dużo wyższe niż przeciętnie? Raczej cały czas była tendencja wzrostowa?

reklama
Martilla dzięki :-) Widzę u Ciebie dużą różnicę w porównaniu z poprzednim miesiącem - coś mi tu pachnie fasolką. :-) A Twój wykres jestem w stanie ocenić bardziej obiektywnie niż swój :-D Powodzenia!
To tak jak ja Twój :-) widzę ,ze w tym miesiącu bardziej się przylożyłaś do mierzenia:-p

No to fakt... miesiąc temu nie miałam możliwości :-D a teraz to mierzę kilka razy dziennie - mam wysoką, więc po prostu poprawia mi to nastrój ;-) jak zacznie spadać, to pewnie przestanę :cool2:techniki przetrwania ;-)
A tak w ogóle to brzuch na serio mnie pobolewa... może już rośnie :rofl2: dobra, spadam, bo już nic mądrzejszego dziś nie powiem :happy:

hehe to się pośmiałam zwłaszcza z ostatniego zdania szalona kobieto:-)
ja też w ciągu dnia sobie mierzę z ciekawości albo późnym wieczorem ,za każdym razem mam ponad 37 ale tym to nie ma się co sugerować, liczy się tylko ta poranna

Pati pewnie jak poszukasz to znajdziesz trochę taniej, no ale trochę kosztują. już lepiej poczekaj na 20tc :-)

Ewcia Twój wykres to dopiero jest zagwostka, z tym pozytywnym testem owu w 18dc (mówiącym że owu będzie za 24-36h) i śluzem płodnym w 19 i 21dc- jest na razie nieinterpretowalny. na szczęście przy staraniach jest to tak ważne jak przy odkładaniu :-)

Ewcia Twój wykres to dopiero jest zagwostka, z tym pozytywnym testem owu w 18dc (mówiącym że owu będzie za 24-36h) i śluzem płodnym w 19 i 21dc- jest na razie nieinterpretowalny. na szczęście przy staraniach jest to tak ważne jak przy odkładaniu :-)
Emma przyznam, że moje wykresy bywają "trudne". Ogólnie zaobserwowałam pewną tendencję, ale przede wszystkim muszę się zapytać gina, dlaczego testy owulacyjne wychodzą mi przez ok. 5 dni??? Jeden wyklucza drugim w takim razie :eek: A poza tym chciałabym mieć takie piękne skoki po owulacji - czyli jednego dnia tempka niziutko i następnego dnia wysoko - a u mnie wszystko idzie tak powoooli do góry - tendencja jest, ale o prawdziwym skoku trudno mówić :-p
Póki co kolejny dzień tempka up, a przeziębiona nie jestem, więc czekam.
Marzi dodaj mnie proszę do testujących 28.09 - wiem, że wcześnie jak na mój cykl, ale mój mężuś ma urodzinki dzień później - muszę chociaż spróbować zrobić mu niespodziankę. :happy:

Dziewczyny POMOCY!

Przeziębienie rozkłada mnie coraz bardziej, jest jeszcze za wcześnie żyby potwierdzić lub wykluczyć fasolinkę.

Powiedzcie co mogę wziąć po za
mlekiem z miodem i czosnkiem!!!!!!

reklama
herbatę z miodem cytryną i sokiem malinowym, a tak na poważnie podobno paracetamol nie szkodzi fasolkom ale na 100% pewna nie jestem

Do góry