reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kiciaq
życzę żeby z tymi szczepieniami wyjaśniło się po Twojej myśli !:-) może faktycznie coś sknocili. i zapytaj koniecznie mamy czy przechodziłaś świnke, wiem że lepiej przechodzić jako dziecko , dorosły ma o wiele gorzej.

emma
jeszcze się nie nakręciłam na maksa hehe ale już zaopatrzyłam się w test na niedziele, mam nadzieję że będzie dane mi go użyć a nie @ mnie zaskoczy z rana:-) już raz tak miałam .
a dziś upolowałam ten niebieski bobo test z czułością 10 także trzymajcie mocno kciuki!

termin @ mam właśnie sobota niedziela, ale nie czuję się jak przed @ ,a zawsze na tydzien przed chodziłam wściekła i humorki z cyklu bez kija nie podchodź ;-)

reklama
jeszcze się nie nakręciłam na maksa hehe ale już zaopatrzyłam się w test na niedziele, mam nadzieję że będzie dane mi go użyć a nie @ mnie zaskoczy z rana:-) już raz tak miałam .
a dziś upolowałam ten niebieski bobo test z czułością 10 także trzymajcie mocno kciuki!

Marti trzymamy mocno:-)

EIJF pamietasz jak kiedys pisalysmy o tych testach na plec?
Hej Pati! Super, ze ci sie udalo:). Według teorii owulacyjnej to Twoje staranka byly idealnie na dziewuszke czego bardzo ci zycze:). Dziewczyny ja tez kiedys czytalam o testach wykrywajacych w moczu kobiety meskie dna (kiedy jest w ciazy z chlopcem) kiedy tego nie wykryje na 99 % dziewczynka podobno robi sie je okolo 12 tygodnia , ale nie sadzilam, ze sa tak ogolnie dostepne w aptece. Jestem zaskoczona, ze wogole je reklamuja w telewizji bo sa ludzie, ktorzy byliby gotowi dokonac aborcji tylko z powodu plci. U mnie na angielskim jest dziewczyna, ktora ma dwoch chlopcow i 6 miesieczna Zare, ktora byla nie planowana, najzabawniejsze jest to, ze stwierdzila ze bylo jej zupelnie obojetne czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka ( do tego stopnia , ze nie pytala nawet o plec na usg), niektorzy to maja nerwy ze stali, nie ma co.

Witam kochane ja dziś miałam wyraźny skok tempki tyle że ......@4.09 co daje owu ok 21 dc:eek:no zobaczymy u gin byłam 22 i powiedziała,że śluz płodny mam ,więc wszystko się zgadza.Dopiszcie mnie proszę do testujących ok 5.10 myślę :eek:

Marcelkowa mama, tutaj (UK) te testy reklamowali mocno jakieś 2 lata temu, można je robić od 6 tygodnia. wtedy tez była burza że ludzie będą ich używac do planowania płci i aborcji jak nie wyjdzie, zwłaszcza że to tutaj żaden problem.

Martilla kciuki trzymamy. termin @ masz na jutro? eee, 10 dni lutealnej to trochę mało, tyle masz zwykle?

emma
nie wiem czy zawsze tak mam, wcześniej się tym nie interesowałam;-) no a termin @ sobota-niedziela (29-30dc) to taki bardziej optymistyczny myślę, cykle mi się uregulowały mniej wiecej , ale to od czasu kiedy się staramy, wcześniej potrafiły dochodzić nawet do 40 dni lub więcej

Pati nie miałam Ci jeszcze okazji pogratulować!!!
Ależ tu naskrobane... ledwo przebrnęłam.
Martilla Ty kochana się zbieraj to (pozytywnego of course) testowania :-)
A u mnie... brzusio non-stop pobolewa - takiego objawu to jeszcze nie miałam (co miesiąc przerabiam inne objawy ciąży - miesiąc temu były mdłości)... tempka wysoko... ale szyjka macicy, choć twarda, to niziutko i jest lekko wilgotno - choć to nie śluz, bardziej taka "woda".
Z miesiąca na miesiąc coraz trudniej, albo jestem w ciąży już, albo psychika już mi nieźle siada od tych staranek :-(

ewcia
no jeszcze trochę cierpliwości i się okaże czy pozytywnie;-)
i u Ciebie też trzeba cierpliwie zaczekać, a tempka juz by mogła Ci tak wysoko zostać;-) trzymam kciuki !!

reklama
Martilla dzięki :-) Widzę u Ciebie dużą różnicę w porównaniu z poprzednim miesiącem - coś mi tu pachnie fasolką. :-) A Twój wykres jestem w stanie ocenić bardziej obiektywnie niż swój :-D Powodzenia!

Do góry