reklama
kiciaq87
Fed up.....
ja trzymam kciuki zeby ci sie tym razem udało
Dzieki jak narazie ten cykl zaczal sie calkiem po mojej mysli bo mialam nadzieje, ze @ przlezie dzisiaj jako, ze mam trzy dni wolne i nie musze sie w pracy meczyc, takze moze i sie skonczy tak jak sobie zycze:-)
Tym czasem uciekam
Milego wieczorku dziewczyny:-)
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
ja jak narazie czekam aż mi sie skończy @ a potem tydzień starań
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
Ach, choroba mi nie przechodzi już drugi tydzień, a dziś nawet się pogorszyło. Nie chcę brać antybiotyków, ale chyba się bez nich nie obejdzie.
kochana bedzie wszystko dobrze zobaczysz
Malwinkakcp dzieki za dodanie mnie do przyjaciol, milo z Twojej strony Rany , ale numer z ta kobieta w podwojnej ciazy
musze zaprowadzic mojego synka na trening zajrze do was pozniej pa
jestesmy w podobnej sytuacji,zobaczymy czy opracowalam jakis "patent";-)tak jak napisala eijf ja przytulalam sie ostatni raz wieczorm 13 dc a 15 dc pokazala sie buzka na tescie owulacyjnym i pozniej juz nic...tzn bylo ale z zabezpieczeniem:-)
oj pusciutko jakos,ale ja i tak za wiele czasu nie mam bo u mnie za chwile wizyta i jestem w trakcie gotowania(zaraz cos przegotuje).W koncu weekend.
Co do cyklu to sama nie wiem na jakim jestem etapie bo mnie i testy,i sluz i temperatura myli.(moze przez tabletki ktore lykam?)ale nie wazne bo starac i tak sie bede co jakis czas.
wlasnie dowiedzialam sie ze tej z rodziny mojego chlopaak odeszly wody wiec przypuszczam ze dzis urodzi.Wzruszylam sie bo nagle bedzie miala mala istotkeMam nadzieje ze i ja sie w tym roku doczekam
OJ EIJF doczekasz sie na pewno,buzka
reklama
Podziel się: