reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Malwinkakcp dzieki za dodanie mnie do przyjaciol, milo z Twojej strony:happy: Rany , ale numer z ta kobieta w podwojnej ciazy:szok:
musze zaprowadzic mojego synka na trening zajrze do was pozniej:) pa

jestesmy w podobnej sytuacji,zobaczymy czy opracowalam jakis "patent";-)tak jak napisala eijf ja przytulalam sie ostatni raz wieczorm 13 dc a 15 dc pokazala sie buzka na tescie owulacyjnym i pozniej juz nic...tzn bylo ale z zabezpieczeniem:-)

oj pusciutko jakos,ale ja i tak za wiele czasu nie mam bo u mnie za chwile wizyta i jestem w trakcie gotowania(zaraz cos przegotuje).W koncu weekend.
Co do cyklu to sama nie wiem na jakim jestem etapie bo mnie i testy,i sluz i temperatura myli.(moze przez tabletki ktore lykam?)ale nie wazne bo starac i tak sie bede co jakis czas.
wlasnie dowiedzialam sie ze tej z rodziny mojego chlopaak odeszly wody wiec przypuszczam ze dzis urodzi.Wzruszylam sie bo nagle bedzie miala mala istotke:)Mam nadzieje ze i ja sie w tym roku doczekam:)

OJ EIJF doczekasz sie na pewno,buzka:happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Ja ostatnio widzialam reklame w Tv ze podobne testy na plec sa juz dostepne w aptece:eek: nie znam nazwy bo dopiero raz widzialm ta reklame i mi ulecialo:sorry:

Do góry