reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzień dobry porankowo..:-)padłam wczoraj jak mucha, dzisiaj wtaję w bardzo dobrym humorze, bo mój termometr pokazał 37,10:-)Hura, ura, hura!!!!!!!!Coś wzrosło!!!!cycuchy nada bolą i sterczą...dużo śliny w buzi jest i..taki ciągły posmak dziwny...no i stało się- zielona się nakręciła...:wściekła/y:

reklama
Ja cały czas sie nakręcam... Później sobie mówię, że nie wolno mi sie nakręcać i przez jakiś czas jest ok. A później znów sie nakrecam... Najbardziej dziwią mnie te piersi... Nigdy mnie nie bolały przed @... Ale ostatnio dziwne rzeczy sie działy więc moze ten objaw też zwiastuje @...

zielona zazdroszcze.u mnie odwrotnie.Po prostu nie moge wyobrazic sobie ze sie udalo.nie czuje niczego specjalnego,temperatura utrzymuje sie mniej wiecej na jednakowym poziomie(pozniej w ciagu dnia i wieczorem wyzsza ale co z tego).jedyne co mialam z takich innych rzeczy to to klucie jednego dnia i plamienie wczoraj(ale raz doslownie odrobine i przedwczoraj).no ale temperatura rosnac nie chce,piersi specjalnie nie bola,podbrzusze cmi wiec rownie dobrze moze to byc okres.Nic innego specjalnego nie czuje:(

Dzien dobry wszystkim u mnie jeszcze 7 nawet nie ma wiec ja zawsze njpozniej jestem;-)Ja testuje 25 bo tego dnia powinnam dostac @u mnie zadnych objawow ani na @ ani na ciaze temp jest niska ale za to jak sie obudzilam to myslalm ze zamiast piersi mam 2 kamienie:tak::tak::tak:

Widzę, że każda z nas ma inne objawy i odczucia... Bardzo jestem ciekawa jak to sie wszystko rozwinie i co z tego wyniknie... Ale by było fajnie gdybyśmy wszystkie zafasolkowały:)

ale wiecie co, jak sobie zaczynam wkręcać, ale nie wierzę w to, że się udało...jestem prawei pewna, że pojutrze test pokaże jedną kreskę....o, i doła załapałam...:-(

reklama
hihi to ja też powinnam zdać relację z samego rana - żadnych nowości, temperatura nawet trochę spadła, ale to cały czas mniej więcej ten sam poziom. Podbrzusze wczoraj ćmiło wieczorem jakiś czas jak na @. Piersi w ogóle nie czuję, plamień zero, żadnej zgagi czy dziwnego posmaku. hmmm i bądź tu człowieku mądry...:confused2::baffled:
do pierwszego spodziewanego terminu @ 4 dni (w niedzielę), ewentualny test dopiero za tydzień w czwartek...

Do góry